DISKUSE K ČLÁNKU

zamlzena:dnes se dělají palstické operace, tak proč sei nepomůžete?

(31. 10. 2009 16:20)

evolucius:Sprostá "anonymní"ženská jako jsi ty,může usadit tak akorát sama sebe...a ještě to nepochopit...a to mne na tom baví nejvíc...

(17. 09. 2009 22:31)

evolucius:Vůbec nic jsi nepoc­hopi­la,pod­statou mého vstupu je,že všude se objevují články o tom,jak má být velký nebo zakroucený penis,ale nikde jsem nečetl o tom jak má vypadat pěkná,­elas­tická,­čistá vagina...tak jsem si dovolil na toto téma rozpoutat první debatu...a tebe to urazilo...tak kdo má problém...bylo to v rámci...když můžem o mužích, můžem i o ženách...příště mysli než začneš prskat vzteky...nebo jí považuješ za nedot­knutel­nou.­..?.­..Ani bych se nedivil...l0l

(17. 09. 2009 22:16)

evolucius:Já osobně mám ženy rád,dokonce dost rád...ale také snad mám právo něco namítnout...no, ne?*)

(17. 09. 2009 16:50)

bubalusbubalis:To jak mám velkýho pinďu ovlivním asi jen dost těžko, takže informace typu na velikosti záleží/nezáleží jsou mi u zadku. Mám co mi příroda nadělila a když se ti to nelíbí, tak si trhni nohou.

(17. 09. 2009 16:39)

evolucius:Asi jsi zapoměla že článek je o velikosti penisu...a také jsi zapoměla na svůj první příspěvek,kde jsi urážela ty mne...jsi tak vzteklá že si protiřečíš...ty jsi mne poba­vila,­vedeš­...děv­če..­.necht­ěl bych tě mít doma...

(17. 09. 2009 15:57)

kudlankabezbozna:Chlapče, ještě jednou a naposledy: tys byl ten první, kdo shazoval na této diskusi ženské pohlaví. Protože mi to připadalo nefér, usadila jsem tě poznámkou o tom, že když jsi tak z fleku schopen shazovat paušálně ***, asi budeš mít problém s vlastním sebevědomím, jelikož nejspíš nebudeš mít velkého ptáka. Nic než vlastní zkušenost - všichni chlapi, které jsem kdy potkala a mluvili v podobném duchu jako ty, měli problém se sebevědomím často pramenící z pocitu vlastní nedostatečnosti v tomto směru. Toť vše. Pro mne jsi podle toho, co zde bliješ na netu jedna ohromná NULA a upřímně lituju tu, která takového zakomplexovaného chudinku musí strpět doma Howgh.

(17. 09. 2009 21:25)

evolucius:Vámi...

(17. 09. 2009 15:19)

evolucius:Jediné v čem maš pravdu,je to o tom svalu...a sval může být značně ochablý,až blátivý...jestli se nemýlím...ty zřejmě potřebuješ od toho svého partnera aby se odkrvil kompletně do poklopce...a to jsem tu ještě nezmínil některé neestetické tvary,a velikost stydkých pysků...i mezi vámy jsou rozdíly...některé máte hezké malé růžové,jiné zase velké jako uši boxera,až do fialova,a to neni nic moc...v tomto názoru nejsem sám,tomu věř...když už jsi byla osobní...radim zrdcátko...))

(17. 09. 2009 14:50)

vyhul: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 09. 2009 14:35)

katsaridoula:jsem sama zenska, ale souhlasim tadyhle s evolucius! Ma pravdu, my zenske rady kritizujeme, ale na nasich "ehm ehm" kvalitach taky zalezi!!!

(17. 09. 2009 10:37)

dearali:Samozrejme kazdej z nas ma na to svuj nazor, muj je, ze fakt na velikosti penisu zalezi u kazde zeny jinak. Pokud zena rodila a ma za sebou opakovane porody, asi ji spise bude vyhovovat penis vetsich rozmeru a naopak. Takze vlastne nam nic noveho nezdelili

(17. 09. 2009 08:45)

evolucius:Nechtěl jsem být konkrétní,už vůbec ne po netu...ale když už jsi začala,tak se ptám...z čeho máš mindrák,svěř se ,pomůžu ti...jestli se nestydíš...*)

(17. 09. 2009 00:00)

kudlankabezbozna:Chlapče, já mindrák nemám - já nikomu bezdůvodně nenadávám, že ji má špinavou, zapařenou, porody vytahanou, pysky až po kolena atd. A taky mě vůůůbec nezajímají rozměry tvého ptáka - jsem v pohodě s tím, co mám doma. Kdybys nezačal tu trapnost v hodnocení vzhledu podvozku některých dam, nedočkal by ses mé poznámky o tom, že ho máš malého. Zaplaťbůh jsem to tvoje nádobí nikdy neviděla a ani o to v nejmenším nestojím, ale podle tvé přehnané reakce soudím, že nebudu daleko od pravdy. Kdo je totiž spokojený sám se sebou, nemá potřebu urážet někoho jiného, aby si naleštil pošramocené ego.

(17. 09. 2009 15:39)

babca:Tak to je dobre tema k diskusi, ale jestli si majitel velikost L- XXXXXL mysli, ze je neodolatelny a ten nejlepsi pro prijemny sex se zenou, tak se 100% myli! V dobrem sexu vubec nezalezi na velikosti penisu, ale pri sexu s nehou muze byt penis i maly ale dokaze udelat divy a ja bych chtela sdelit majitelum mensi vybavy, zadne mindraky z velikosti, kdyz je protejsek kvalitni, tak je vzdy vse vporadku, jenom zalezi na vyberu partnerky, zadnou mrchu!

(16. 09. 2009 22:48)

anka:idealni je velikost XL a k tomu nadany milenec..-)))))))))))))))

(17. 09. 2009 14:15)

vyhul: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 10. 2009 13:49)

kudlankabezbozna:záleží, můžeme polemizovat. Ale jedno je jisté - evolucius ho má malého

(16. 09. 2009 22:27)

gogo:To do dneška jistě nikoho ani nenapadlo. Jsou ti Skotové ale koumáci ....

(16. 09. 2009 20:34)

evolucius:Někde je asi nějaká kancelář plná neukojených kosočtverců,které čekají na koho by mohly přehrát své vlastní mindráky,defekty a vady na kráse,a berou každou příležitost,která se naskytne,nejlépe anonymní...tak pojďte vy potrefené husy...berou vám poslední berličku proti nám mužům..!...l0l

(16. 09. 2009 15:26)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy