DISKUSE K ČLÁNKU

marekpazdera:No, asi jste se nikdo neptal Vašich dětí, že. Nevím, kdo přišel na to, že střídavá péče je pro děti nejlepší řešení? Já jsem s bráchou střídavou péči zažil na vlastní kůži a nepřál bych to nikdy žádnému dítěti zažít. Střídavá péče = absence domova. Byli jsme jako v hotelu, pořád se stěhovat, pořád zapomínat věci, nejistota. Strašný, a jsem rád, že už jsem z domova.
Příspěvky mi připadají dost zahořklé. Taky jsem proti tomu, aby byli otcové bez svých dětí, i když zatím žádné děti nemám, ale nemyslím si, že by matky byly proti střídavé péči kvůli prachům. Moje máma na střídavé péči řek bych spíš vydělala, měla dost času na vlastní práci, ale dobře to pro nás nebylo.

(18. 11. 2009 17:48)

zbybeks:Proto se tak brání střídavé péči, že mají strach a parazitování na dětech aby nepřišli o lehkou obživu. Řekněte sami, není to příjemné za 70 tisíc korun připravovat děti o rodiče? Kdejaký znalecký šmejd se s tím sveze. Klientelismus soudců v ČR totiž konce nebere. Jedině novela zákonů o soudcích a o rodině může přinest změnu k lepšímu. Od těhle parazitů - té jejich "iniciativy" národ nic čekat nemůže. Jsou zabetonovaní v komunistické ideologii a na českých právnických fakultách se to lustráty jen hemží!

(10. 10. 2009 21:47)

mirdak:Konečně nějaký soudce,i když zahraniční,koná dle skutečného zájmu dětí a tím je výchova od OBOU rodičů!!!
Kdy se konečně ti naši soudci začnou takto chovat,zvláště když to není proti žádnému paragrafu?!?! To by ale nesměli být nepostižitelní.
Miroslav Kapr - www.rodice.wz.cz

(10. 10. 2009 16:15)

sowa:Prajem pekny den,
chcem vam povedat jednu vec, mam otrasnu osobnu skusenost s rozvodom a
je vo mne neskutocne vela hnevu za to, ze sme my otcovia potrestany ako
nejaky zlocinci ked jedine co sme spachali bolo, ze sme sa zle ozenili.
Ale musim byt aj sebakriticky a viem, ze kym sa mi to nestalo nemal som
o tomto sprisahani ani potuchy a vobec som sa touto temou nezaoberat, co
bola velka chyba a myslim si, ze vacsina chlapov, manzelov, otcov a aj
buducich otcov je na tom podobne, neviem ako by sa dali tieto spiace
muzske jedince ziskat na nasu stranu skor ako sa im stane to iste lebo
my chlapi nie sme tak jednostni ako tie nase protipoly, ktore cez
slzicky a rozne organizacie, bohuzial platene statom co my nikdy mat
nebudeme, dokazu presvedcit, alebo skor oklamat verejnost o svojej
pravde, aj ked ti co sme v tom priamo zainteresovani mame potom sediny
ked sa doszvieme o sebe tie klamstava. Mne sa dokonca podarilo na sude
aj dokazat protirecive negativne tvrdenia mojej byvalej o mne. Ked uz
klamat tak aspon jednou verziou a nie na kazdom sude inak, ale asi
viete, ze aj tak mi to nebolo nic platne. Prisiel som o dieta, vyplatu
aj spolocny majetok tak ako vacsina z vas. Citam teraz prave knihu Petra
Vargu a mam z toho hrozu ked vidim tu podobnost ich vztahu s tym nasim,
aj ked ta moja byvala asi nebola az taka... (radsej nejdem
konkretizovat), ale ked som sa v nej mylil cele manzelstvo tak sa mozno
mylim aj teraz. Vyjadrujem vam psetkym moralnu podporu a dufam, ze to
nevzdate, ak budem vediet ako rad pomozem, ale bojim sa, ze aj ked bude
u nas striedava vychova legalna bude sa vyuzivat minimalne tak ako v
Cechach. Bojim sa napisat co si naozaj myslim, ale na skutocnu zmenu
bede treba asi viac mrtvych a fyzicky ci psychicky zmrzacenych deti
svojimi matkami kym sa nieco v tejto nasej este stale pravekej
spolocnosti nieco zmeni. Ospravedlnujem sa ak to niekoho sokovalo, ale
nasa spolocnost je uz taka, najprv muselo skon

(09. 10. 2009 11:51)

sowa:Ospravedlnujem sa ak to niekoho sokovalo, ale
nasa spolocnost je uz taka, najprv muselo skoncit vela deti v
kontajneroch kym sme vybudovali hniezda zachrany pre odvrhutych
novorodencov a toto je presne o tom istom.
Palo Toman.

L. Balvin wrote / napísal(a):
> Jirko,
> prostrednicvom tebou poslanej adresy sa kliknutim na nu nedostaneme do
> blesku.cz.
> Jirko, nam po vyhrazkach zablokovali moznost pisat do diskuzii. kedy
> si to robil cenzor v redakcii, dnes to robia tak, ze nam "zamrzne" PC.
> Pripadne sa nam vypne cely PC.Rozchodime to iba restartom PC. Kedze
> tato izolacia nasej organizacie funguje zasadne iba vtedy, ked sa
> vyjadrujeme k proti - rodinnej a lebo zlodejskej mafianskej politike,
> a pred tym sa nam vyhrazali naburanim do PC (aj pisomne) tak si
> myslime, ze ide o organizovany zlocin mafie. S cielom likvidovat
> pravdu, slobodu slova a demokraciu.
> Je to dalsi dokaz, ze genocida manzelstva, otcov a deti nie je jav
> nahodny, ale nebezpečný zločin, organizovaný ultra - nebezpečnými
> psychopatmi.
> S pozdravom
> Ing. L. Balvin

(09. 10. 2009 11:54)

jirkajirkajirka:Vytěsňování otců probíhá zde systémově , podobným způsobem, jako byli židé posíláni na výlet zvláštní "cestovkou", která jako by náhodou končila " výlet" v komoře. Všichni se tváří odborně a kvalifikovaně, tváří se, že něco dělají, avšak skutky jsou ty tam. Ve skutečnosti si úřady zjednodušují přirozený model ( Táta, máma, dítě) na jednoduchý bezpracný model (superlativní Maminka, dítě, sponzor zavrženíhodný nečlověk). Vůbec by nemusely soudy nařizovat již dávno zbytečné zdržovací manévry - znalecké posudky, když pak na ně nejsou peníze. Dávno postačují spousty obecně známých studií a veřejných průzkumů, třeba průzkumy pojízdného cirkusu pro děti "Střídavka" společnosti Spravedlnost dětem a dalších sdružení. Není dále co zkoumat v konkrétních případech, stejně docházíme zase na to přirozené a prvotní, že je tu Táta, dítě, máma. Posudky ať si nařizují při vraždách a ohledně pozemků. Stejně v tom pokřiveném modelu ( Matka, dítě , peněženka) není v prvotním svěření do péče matka zkoumána znalecky a dostane dítě automaticky i když ho bije do modra, lže, podvádí , má psychotické projevy ( stačí, když se vše včas neprokáže). V tom je jádro diskriminace spočívající v úředním popírání existence citového vztahu otce k dítěti od ranného věku. Zdraví Jirka Šťastný

(08. 10. 2009 21:37)

advokatz:Víc než polovina soudců je v ČR zcela zbytečná! Prostě je to takový zabezpečovací ústav pro bývalé vlivné rodiny. Německo si špínu už po válce uklidilo, tady se na reformu justice již téměř čtvrt století čeká. ticice dětí jsou justicí poškozeny!

(08. 10. 2009 20:35)

zbybeks:Proč to u nás takhle nefunguje? Soudci jsou tu vyžírkové! To radši budou případy s dětma táhnout do jejich zletilosti, jenboim aby jejich kámoši - advokáti a soudní znalci - nepřišli o svoje prachy. Soudci se tu přemnožili jako kobylky, a tak jen hledají potravu.Každá ženská v šátku ví, že dítě potřebuje oba rodiče,ale feministkám na soudech a kolem to pořád není jasný. No to je ale pak pro všechy rito, taková rodina, která se rozvádí a jsou tam třeba dvě děti! Kolik takový rozvod vyživí aparátníků ze státních peněz? Tohle by si měli spočítat lidi kolem Janoty - a hned by byl z balíčku balík! Pět generací pak trvá, než se ty zločiny na dětech ze společných kapes zaplatí...

(08. 10. 2009 13:26)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy