katsaridoula:vypada uzasne, videla jsem ji v lete ve Frenstate a teda ma energii a smrnc jako nema nejaka dvacitka. No ono taky aby ne, nema deset decek na krku a proto je stastna a vypada tak, ze ji muze leckdo zavidet. A taky ze zavidi. Vsechno nej, Heidi!!! a tech aktu, kdybych byla ji, bych nafotila miliony, jen at zavistivci puknou a roztecou )))
mercure:Heidy,jó, mi se vždycky jako žena moc líbila, jsme obě stejně staré, ale...... ale, na mé osobě čas pracuje nějak víc, mám Heidy v šuplíku, kterej budu vždy ráda prohlížet.... Klobouk dolů, úžasňačko..... přeji vše dobréééééé
ostuda:Svět vyšinutých starých se zblbnul a chce se vytáhnout před námi mladými 15-letými. K tomu si vybral 48-leté vysmáté maminy, zpívanky kýče Evčy a Vaška, svlékl si bombarďáky, vystrčil *** ludvíkovi, načančal se a pyšně řve - děcka, heč, mám kulatou *** jako vy!
radka75:... je docela udržovaná a sympatická, dokud nezačne zpívat, pak prchám. Její největší hit "Když se načančám" svědčí o všem. No a když jsem byla před lety na koncertě ostravských hudebníků a zjevila se tam Heidi, tak to byl pro mně fakt šok. No a ještě víc mně překvapilo, že zazpívala píseň (prý už jí vyšlo přes 10 CD) "Když se načančám" Kdyby se nečekalo na Rotrovou, tak jsem fakt utekla. Divím se že neukázala víc - abychom na ni náhodou nezapoměli.
mohl by jste nám laskavě vysvětlit váš uměleckej záměr, pročpak jste z těch 58 fotek zrovna vybral i tu, kde tvrdé chodidlo v popředí je perspektivné větší než obličej načančané? Máme si na něm jako něco jako všimnou?
(Psssst - jen mezi námi - furt vytrubujete do novin, že se vám podaří sem tam s modelkou vyspat. Když jste ji teda vyčančal, udělal jste si čárku do notýsku? )