DISKUSE K ČLÁNKU

hochimin:HEIDI BYLA, JE A BUDE NEJLEP­ŠÍja­vascrip­t:%20in­sAtCur­(docu­ment­.getE­lemen­tById(­'frmCon­t'),%2­0'%20(­Y)%20'­). MOHLA SE SVLÉKAT PŘED LETY, MŮŽE SE SVLÉKAT NYNÍ A BUDE SE MOCI SVLÉKAT I ZA 20 LET A POŘÁD TO BUDE NÁDHERNÁ ŽENA KTERÁ MÁ CO UKAZOVAT A NEMUSÍ SE ZA SVÉ TĚLO STYDĚT. VŠICHNI CO JÍ TU NAPADÁTE JÍ JENOM ZÁVIDÍTE. HEIDI NENÍ LÍNÁ PRO SVÉ TĚLO NĚCO UDĚLAT - ŽE NEMÁ DĚTI? JE HODNĚ ŽEN CO JE NEMAJÍ A JSOU JAKO SUDY, TAKŽE TÍM TO NENÍ. ŽE NIKDY NEDĚLALA TĚŽKOU PRÁCI? VŽDYŤ VĚTŠINA Z VÁS TAKY NE. A TO CO MUSÍ HEIDI VYDRŽET KVŮLI KONCERTŮM - TO BY JSTE VYDRŽELA MÁLOKTERÁ. VY UMÍTE JENOM REMCAT, POMLOUVAT A PŘITOM LEŽÍTE DOMA NA GAUČI A DĚTI VÁS OBSKAKUJÍ - VŽDYŤ PROTO JSTE SI JE PŘECI UDĚLA­LIja­vascrip­t:%20in­sAtCur­(docu­ment­.getE­lemen­tById(­'frmCon­t'),%2­0'%20(­N)%20'­). TO CO HEIDI UKAZUJE JSTE VY NEMOHLI UKÁZAT NIKDY.
HEIDI NEDEJ SE A POKRAČUJ - TY NA TO MÁŠ. HODNĚ ŠTĚS­TÍ.ja­vascrip­t:%20in­sAtCur­(docu­ment­.getE­lemen­tById(­'frmCon­t'),%2­0'%20

(27. 11. 2009 09:26)

klaun11:Tak jsem si přečetl žhavou diskusi a málem jsem si zabrečel. Většina pisatelů opravdu nemá co ztratit, neb jim již asi delší dobu chybí to hlavní-mozek.
Tak ubohé diskutující psavce je opravdu pohledat. Jejich líhní je pravděpodobně zařízení Dr. Chocholouška.

(14. 11. 2009 17:26)

hraboss:Vypadá dobře na svůj věk,to ano,ale je to asi tím,že nemá děti,nedělala nikdy žádnou práci těžkou,Jezdí si užívat rok co rok na dovolený k moři,za peníze se ukazuje,to je fakt dřina.Nehledě nato,že v určitém věku by měly být soudné.Ale proti gustu žádný dišputát

(14. 11. 2009 02:40)

raspina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 11. 2009 15:26)

nella69:jsem odeslala rozepsaný příspěvěk . Tak ještě jednou, proč se svléká skoro 50ti letá ženská? Asi už její starý manžel nemůže, tak musí za každou cenu vydělávat ona. Jasně, že bude vykreslená, jako nějaká nestárnoucí madona . Ale to všechno je směšné!!! Nikdy nebyla žádná skvělá zpěvačka(když se načančám....)! To je hrůůůůůůůůůůza . A nezlobte se na mě, ale i jako žena dovedu odhadnout, jestli je žena sexuálně přitažlivá. A to Heidi opravbdu není !!!

(08. 11. 2009 23:27)

sheba:Nic neříkající fotky, bez nápadu bez šťávy....jako z dob minulých...ty vlasy hrůza: Jako by neměla na kadeřníka a stylistku, o erotice nemůže být ani řeč! PROPADÁK

(08. 11. 2009 23:26)

nella69:Ale vážně... Já faktnechápu, proč se ta babča svlékla a hodila sem ty fotky . Hodně dlouho jsem o ní neslyšela a nikdy jsem jí nemusela . A najednou je z ní hvězda jen proto, že se svlékne? PROĆ?

(08. 11. 2009 23:19)

katsaridoula:Heidi jede, jen tak tak, at tu vsichni puknou vzteky, beztak ti, co na Heidi rejpaji nad jejima nahyma fotkama nekde za dverma masturbujou Heidi, nedej se a hlavu vzhuru!!!

(08. 11. 2009 19:24)

katsaridoula:jeste nikdy jsem nevidela nikoho s vystiznejsi prezdivkou

(08. 11. 2009 19:22)

ostuda:Jak už jsem psala u maminky Bendové - máme tři hloupé kamarády ve třídě, které asi neudělají maturitu. Zato jsou jednička ve šminkování, minisukních a nahém břichu i v zimě a o podobných fotkách, jako tato starší nahá paní tvrdí, že si tak budou později beztak vydělát peníze.

(08. 11. 2009 12:40)

ostuda:překlep: ..máme tři hloupé kamarádky ve třídě....

(08. 11. 2009 17:20)

dattatutaskin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(08. 11. 2009 11:46)

bruise:..stejne nikoho nezajima.
A kdyz uz se chce nehta takhle fotit, tak by se alespon mohla trochu upravit...treba vlasy. Takhle vypada jak z 83

(08. 11. 2009 10:47)

lutrum:http://odsminus.cz/
http­://od­sminus­.cz/?a­=clan­ky/str­anka/1
http­://www­.face­book­.com/p­ages­/Opur­ci-ODS/1­356772­39587?­crea­ted

(08. 11. 2009 09:43)

vyhul: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(08. 11. 2009 03:47)

mujboze:.....nedozvěděl jsem se žádné logické zdůvodnění, proč vystrkuje Heidi jak nahé kozy tak nahou zadnici na kocourkovské

Ale Heidi, pardon Eva a Vašek nijak etikou neoplývali, tak co .

Ovšem, milá Heidi nám naopak sdělilila, že vlastně se ani moc nerozhodovala a šup k Jakubovi do naha. Ta naše Heidi

Ještě větší převapení je, jak Jakub fotí - prý směj se, směj se, furt se směj ....aby asi aby vystihl to, co právě model nechce -.... mnůj bože - jak když nás fotili na legitky do pionýra

Inu náš milej malej kocourkov - (doporučuji dnešní výpověď gorily od multimilionáře - podobná úroveň jak Heidi )

Profesor nackte Heidi Kocourkov
velký znalec Jakuba Ludvíků
a shromažďovač umění Karla Gottů, Kodetta a řídi Knišáka

(07. 11. 2009 23:37)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy