DISKUSE K ČLÁNKU

kadlicek:Ja sa domnievám, že sa všeci mýlitě, lebo teprvá histórija mi dá za právdu, že náš prézident Václav Havloj bol tým najvetčím v históriji nášho češského národá a pre každého z nás urobíl toľko, že byzme mu to nespátíli ani keby kdokoľvek z nás najmeněj sto rokov na tejto plánetě pobyvál.
A verím, že v budúcnu něbude ibá dajaké lávičky a letisko po ňom pomenované, alé celé mestá v celom svetě budú po temto génijovi lidstvá pomenováně.

(20. 01. 2016 12:21)

25oplt:Pravda, po T.G.M. nevymizí zásluhy a pojmenování a V. Havel byl novodobý následník. Zemanova lavička stále není na obzoru.

(20. 01. 2016 13:20)

jabulim: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 01. 2016 09:27)

9rot6:Jak může někdo přirovnávat nedoučeného lesáka s Karlem IV,tak to mi fakt hlava nebere,to jsem mohl napsat sám i bez historičky,že nám někdo stále podsouvá hajného do historie, to jako aby jsme nezapomněli na jeho"zásluhy" o stát, vím jen o jedné, že se nějakým způsobem zasadil aby bylo umožněno třem zoufalcům "zdrhnout" z nějaké africké země, to je vše, ale srovnávat jej s Karlem IV je dost a možná více než dost odvážné, historičko!

(20. 01. 2016 08:20)

meverickx:Karel IV tvořil ,.., Havel a spol pouze zaprodával a bořil .,., Srovnávat tuto loutku s Karlem IV může jen naprostý pomatenec .,,. Havel je největší ,..,ale škodná českého národa ,.,, Jednou až se na to bude možné dívat objektivně ,,bez zaprodaných médií tak veškeré pravda o tomto placeném agentovi USA vyjde najevo ,..,. , Fuj ,,Jsem se hned ráno málem pozvracel když jsem viděl ten jeho ksicht

(20. 01. 2016 08:14)

majojo:Proboha, kde jste, bulváři, tohle vemeno vyšťárali? Vždyť plácá nesmysly! Jestli tohle vystudovalo historii, tak je to s naším vysokým školstvím úplně v řiti.

(20. 01. 2016 06:43)

gabreta:Co může být urážlivější, než přirovnat Havla a Schlafenberga ke Karlu IV? Ta ženská by za Karla, okamžitě končila na popravišti!!

(20. 01. 2016 03:50)

25oplt:Vytecny clanek z historie

(20. 01. 2016 03:37)

fotrpjotr:Zrádci a likvidátoři svobody.

(19. 01. 2016 23:47)

25oplt:Tebe, plebejce a robyno asi veznili ve tme donedavna Levice v clanku utrela nudle

(20. 01. 2016 03:40)

fortun: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 01. 2016 23:02)

robyno1: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 01. 2016 22:47)

plebejec:Byla by to sprostá urážka KARLA IV. !!!

Nadržená héérečka-komediantka není sama s "myšlenkovou masturbací". Jakási "prýhistorička" taky "exceluje"! Patolízalství a obnovení kultu "osobnosti" nejhrubšího zrna. Příčemž oba tí kníratí "figurky" mezi osobností rozhodně nepatří! Možná tak ve světě Sluníčkářské republice.

(19. 01. 2016 22:34)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy