DISKUSE K ČLÁNKU

ctenar:proč to dělá

(19. 01. 2010 17:58)

qwertina:

(19. 01. 2010 21:01)

rosse:Přestaňte se tady vyslintávat a kritizovat druhé. Kdo z vás měl odvahu se sebrat a jet někam do pryč, kde nikoho neznáte a začít úplně nový život?? Kdo jste dokázal to, co ona? I třeba jen to, že si umanula a dosáhla svatby s takovým člověkem? Myslíte, že si neměl Donald z čeho vybírat? Jen z vás čiší maloměšťácká česká závist. Podívejte se kolem sebe, jak vypadají vaše manželky, přítelkyně či matky a můžete začít radit jim, jak mají vypadat. Člověk má přece začít u sebe, ne?? Tak sundejte ty tepláky, ve kterých teď ležíte u PC A autorům článku doporučuji doplnit si vzdělání (např. co jsou to bombarďáky), ať se příště zase neztrapní A mohli by se nechat vyfotit v prádle a čtenáři ať kritizují...kdo je pro???

(19. 01. 2010 17:43)

587587:Co jí máme závidět? Že se ztrapňuje v reality show ? Že si myslí, že každý zajda s ní je jen z čisté lásky ? Jo a tepláky si nesundám, jsou totiž pohodlnější než večerní róby.

(19. 01. 2010 18:04)

bazaro: dobrej alibismus....hezky za bukem a do někoho, kdo má to sebevědomí....jak české-...

(19. 01. 2010 21:08)

anka:

(19. 01. 2010 18:09)

czechamerican:Plny souhlas, ctes moje myslenky...

(20. 01. 2010 02:48)

hihihi:Milý vo*le,drahá krá*vo,na český manželky se laskavě vys*er.Sme rádi,že je máme a že nám vobčas i podržej.A že jim není vosumnáct?Na Slovači se říká:,,Na starej pi*či,dobre sa cvičí''.

(21. 01. 2010 19:46)

587587:protože ten rozum se viditelně zasekl někde na 13 . Pravá dáma stárné s grácií a nedělá ze sebe šaška...

(19. 01. 2010 17:19)

bazaro: souhlasím, ale dam je jako šafránu.. a vlastně i toho je víc
Dnešek hlásá gatě dolů a bradavky ven! Nebo, že by jen Blesk??? Ale to je fuk...dostáváme, oč jsme si řekli...Je to bezva babča a má co ukazovat v těch letech a kdo tomu nevěříí??Dočká se pokud dožije, a klidně může vylézt i v teplákách - to je už berlička, budiž...každej není Trumpová

(19. 01. 2010 21:14)

jamia:na člověka jejího věku, je vidět, že se o sebe stará. Horší by bylo, kdyby odložila tu wonderbru

(19. 01. 2010 17:18)

exnerka:Věřím tomu, že se Ivana o sebe stará, jak nejlépe ona, její kosmetička, kadeřnice a plastický chirurg dovedou. Ale je docela děsivé, že při vší té péči a penězích to nakonec dopadlo takhle. I když na druhou stranu je to povzbuzení pro všechny méně movité, penízky mládí opravdu nezachrání...

(19. 01. 2010 17:32)

mandat:Ivana neni asi tak moc sebekriticka,kdyz se takhle ztrapnuje.Myslim,ze to nema zapotrebi......moje babicka je starsi,pracovala cely zivot,ale takove hnusne ruce nema.

(19. 01. 2010 17:14)

angel71:Podle mě má pěkné spodní prádlo. Horší by bylo kdyby měla tanga. Její kůže odpovídá jejímu věku a žádná plastika ji nezmění. To že, se bez řečí svlékla a zapózovala v tomhle prádle mě nějak nepohoršuje. Spíš se nestačím divit mladým holkám co pózujou zadara po autobusech v těch nejižších sexi bokovkách a stokrát opraných kalhotkách.
Nikdo neví jak by s ním zamávalo tolik milionů co má ona...

(19. 01. 2010 17:14)

mujboze:
...super, taky sem pro, jak ty anděli - houbec svlíkat mladý - ale naše babiny !!!!
...právě jsem přemluvil moji babču, že bych ji vyfotil v pěkným spodním prádlu...a víš co??? - babča, co furt čumí novu a každej den kupuje v sámošce blesk - že prej jo !!!!

ať žije novej modernej trend!
ne mladý maso
ale starý povislý v bombarďácích
babiny - pište na můj mail - dikes
honorář 250 kaček + DPH

(19. 01. 2010 17:33)

qwertina:

(19. 01. 2010 18:17)

xcarodejka:Je nesmyslné vyjadřovat se jak vypadá člověk, který chodí na plastické operace a od rána do večera nedělá nic jiného,než sedí před zrcadlem. Dříve to byla lichotka, když někdo pochválil pěkný a maldý vzhled ve starším věku. Dnes je to podezření na uvedené aktivity. Podezželé je už vše a někdy křivda. Jako pravá blondýna, které nikdo envěží,že nemá přeliv,protože skoro všechny blondýny a všichni blondýni v pubertě ztmavnou a mají vlasy věštšinou něpěkně zbarvené. Nevyjadžuju se, protože vypadat pekně v pokročilém věku znamená většinou hodně peněz a času, avšak jsou vyjímky ale k těm Ivana nepatří. manžela si neudržela, tak si vezměmě poučení. Kvalitní vztah je něco jiného než se zbavit vrásek. Stáří není nechutné a měli bychom se naučit ho příjímat. Může být důstojné a přináší jako všechno i své výhody.Neděsme se ho tedy. Mnohé celebrity se žení s mladicemi a je to též jen známkou nezvládnutého stáří. Když chybí duchovní stránka naší bytosti, tak to ničím nezalepíme. Realita se vždy přihlásí a případná prázdnota nás pak zabolí.

(19. 01. 2010 16:56)

mujboze:...moje Bětuška, co právě přišla s brekem ze základky, neb zas špatně vypočítala 1+1, se mě právě zeptala:

....tati, proč má ta polonahá babička na hlavě vocas, na rukách karabatou kůži, miminko v bříšku a podprsenku, jak když byla nemocná naše kravička na vemínka....?

....i znalý nejen kocourkovských realit, děl jsem:

Bětuško dcérko - sím tě, ta paní má tolik milionů, že by si mohla koupit tři kocourkovy najednou - neřeš její miminko ani vemínka, ani krabatou kůži a vocásek na kebuli - a vem si z ní příklad.
Budeš-li mít jednou tolik peněz, půjdeš taky do reality šou a eště ti zaplatěj další miliony.

I Bětuška pochopila, hodila tašku pod botník a začala si prohlížet svoje mladé kozičky, vytáčet dupku a připravovat se na casting zítra do práglu - prej hledaj nový misky 2010.

hodnej a chytrej tatínek
naši Bětušky -trochu postižený
ale o to krásný

(19. 01. 2010 16:17)

zirafa:

(20. 01. 2010 10:44)

bernadette:to prádlo je pro starší dámu určitě v pořádku, opravdu nechutná je ale povislá kůže na rukou, s tím asi nic dělat nejde a Ivana tak vypadá spíše starší než je.

(19. 01. 2010 16:03)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy