XLADI:Všichni co nemaj prachy jsou vidláci a powl. Kde to jen bylo? Aha to bylo před revolucemi. Šlechta si myslela že na ně nikdo nemá a dopadli jak dopadli. Cykly jsou v historii stálé a neměnné. Francouzská revoluce, kdy lůza vymlátila většinu šlechty. Ruská revoluce a jiné. Aby jednou nenastal čas že nebudou stačit zdrhat
toriaya:Článek mi přijde jako když autorovi tento měsíc nevyšlo na složenky, je naštvaný na celý svět a sžírá ho závist. Přitom na jejich místě by se nechoval jinak.
renataren:Nevím kdo je v dnešní době považován za vidláka, ale předpokládám, že chudí lidé dle této zbohatlické spodiny...
Já se třeba nemusím bát, až nás v Evropě zaplaví uprchlíci a začnou být agresivní a krást...
První na koho půjdou, budou takovéto srandovní postavičky, které znají akorát peníze svých rodičů...
Na mně si nic nevezmou... Takže, kdo se směje naposled, budou ti vidláci... Čau
sores:Pořádný bič na ně a naučit je slušnému chování a úcty! Za výchovu a chování potomků můžou na 99% jedině rodiče jak je vedou!!! To znamená že i rodiče potřebují přes dr.žku když se jejich parchanti hnusně chovají a ponižují!
brum:Ještě,že u nás nic podobného nemáme,že? Co vy na to - célebrity,hérečky a hérci,úmělci a vymetači večírků - prostě HOŠI CO SPOLU MLUVÍME.Většina národa jsou pro ně lopaty,což zjevně není urážka,ale nejspíš akademický titul.