DISKUSE K ČLÁNKU

anasyi:zbylo -2.150,-kc

(03. 04. 2010 10:56)

simeon:a to jsem se s jídlem hodně krotil, nevím jestli 3000tis nejsou pod hranicí hladu (100Kč/den , když oběd v práci mě stojí velmi málo = 75Kč, na snídani a večeři tak zbývá 25Kč)

(31. 03. 2010 08:37)

simeon:fuj, 3000Kč nebo 3tis zamozřejmě...

(31. 03. 2010 08:37)

agent007: tak ať platí. Kolikrát je dost uhozené, když se matka rve o ditě spolu s otcem a pak díky diskriminaci můžů vyhraje soud. Potom začne brečet, že na to nemá a svého EX celý život vydírá na alimentech. Často to je ještě pikantnější o to, že právě ona stála za rozpadem jejich rodiny.

(29. 03. 2010 16:09)

majla123:Jsem také žena můj muž má dceru na kterou platí alimenty nikdy si její matku nevzal bylo mu 19 když se dcera narodila .Dnes máme spolu dvě skoro dospělé děti a když jsem spočítala na kalkulačce kolik mu zbude tak jsem se zděsila zadala jsem tam i naše děti at je to tedy spravedlivé a vyskočila na mne částka 6200 a z toho musí zaplatit hypotéku, elektřinu, vodu ,jídlo a taky musí nějak jezdit do práce. Příjde mi na hlavu postavené že se tu jen kritizují muži jak když žena není zodpovědná za dítě a jen chlap se musí starat ona si to dítě pořídila stejně jako on a stejně jako on byla tenkrát nezodpovědná .

(26. 03. 2010 09:29)

anka:oba rodice jsou zodpovedni......a nevim jaky vas muz byl otec, kdyz mu bylo 20....ale svobodna matka v 19 to urcite nemela lehke a musela mnoho obetovat....vas muz mohl chodit se bavit...ona musela sedet doma a hlidat miminko... Vy jste si brala muze a vedela jste, ze na prvnim miste by melo byt jeho dite a pak az vy....a ze az budete mit spolu deti, ze on se musi porad starat i o dite z prvniho manzelstvi.....Kdyz uz jsou vase deti skoro dospele.....tak predpokladam, ze dite z prvniho manzelstvi uz musi byt dospele.....takze pokud jeho matka zazada o zvyseni alimentu....tech par let uz ty alienty doklepe...

(26. 03. 2010 14:38)

carlooser:Pokud jsou oba zodpovědni, měla by být stanovena státem finanční potřeba na dítě...a každý (jak otec, tak matka) by platili 50% z této částky. A je to spravedlivé, než podle nějaké feministické tabulky, kterou splácal žák střední školy, bez zamyšlení nad problémem.

(26. 03. 2010 20:20)

anka:tabulky maji vsude......jsou dobre jako zaklad.....a verte, ze ve vetsine pripadech....daji rodice, co zustanou s detmi sami, detem mnohem vic nez procenta z jejich platu....a hlavne maji za ne 24/7 zodpovednost....

(26. 03. 2010 21:30)

carlooser:Jak jsem řekl níže, děti se do péče otců svěřují velmi výjimečně a to situace s matkou musí být VELMI na hraně...ted tady začnete že dáváte víc a podobné cancy, já jsem řekl 50% každý, pak je to spravedlivé, pokud je vám 24/7 za těžko, tak mě nikoli, ale mám smůlu.

(27. 03. 2010 00:07)

anka:chlapi budou muset vic tlacit na spolecnost....aby se stridava pece stala i u nas beznou zalezitosti.....

(27. 03. 2010 13:27)

majla123:Nebyl žádný otec dotičná mu tvrdila jak bere antikoncepci ale pravda to nebyla on to dítě nechtěl a dodnes za to platí.A pokud jeho matka zazádá o zvíšení alimentů tak fakt nevím jak to těch pár let doklepem asi skončíme pod mostem protože splácíme hypotéku tady nejde o placení ale o pricip ne všichni otcové nejsou nezodpovědný oni jsou i matky ale vše se hází na otce on je ten co za vše může ale že je i druhá varianta tak tu si málokdo připouští.

(26. 03. 2010 22:35)

anka:co k tomu rici......chlap se preci nemuze spolehnout co mu rekne ta ci ona....pokud dite nechteji, musi se spolehat sami na sebe...a uzivat kondom....

(27. 03. 2010 13:31)

budybad:Kdyby nebylo sexu tak se to nestane!Snad konecne i panove pochopi ze jit s nekym do postele je vlastne zodpovednost za mozne nasledky, a nejenom zabava. Dite stoji penize a hodne.Chce jist , musi mit vzdelani atd. atd. A vubec se nepta kde na to mama vezme. Proste to musi byt.Jestlize na neco nemam tak to nedelam. Mnoho panu si najde jinou partnerku a zalozi druhou rodinu bez ohledu na deti z prvniho manzelstvi! Proc to dela?Jak k tomu ty decka prijdou ze najednou nemaji na to co potrebuji k zivotu! Proto ze se jednomu sobci zalibila jina zena? Bezte do haje!Je to SPRAVNE! chce odejit at plati, a nebo si vezme deti k sobe na vychovu ale na stalo. At taky nemuze nastoupit do prace kdekoliv jako matky z detmi a tak dale.

(25. 03. 2010 05:12)

carlooser:Vy jste měl v hlavě kosmetičku podlahových krytin??? Máte tam docela slušně vymeteno zdá se. Bagatelizujete velice složitou problematiku a mám pro vás novinku, NEJEN muži bortí rodiny a to ať si vezmou děti a vychovávají je, to by chtělo mnoho otců včetně mě! Bohužel jim to státní apárat alá feministické soudkyně nedovolí a v 99% jsou děti přiřčeny matce a to i v případě, že otece je schopen a ochoten zajistit lepší podmínky. Takže si nejlépe běžte dát někam facku, za takové naprosto zcestné příspěvky, upletené ve vaší hlavě.

(26. 03. 2010 20:15)

anka:nejde o to, kdo je schopen zajistit detem lepsi podminky, ale na koho jsou deti vice vaza­ny..­...dou­fejme­....ze stridava pece bude v budoucnosti vice casta, ze vice rodicu dokaze prekonat sve ego a dohodnou se bez soudu......a ze ubyde sobeckych rodicu, kteri komplikuji detem vztah s druhym rodicem....

(26. 03. 2010 21:33)

www.vyzivne.eu:Řešením je střídavá péče. Mimochodem, o dítě do své nebo střídavé péče žádá polovina otců, ale soudy pořád rozhodují postaru.

(25. 03. 2010 02:58)

ovoce111:je zajímavé, že dokud rodina žije pohromadě, vyjde tak akorát od výplaty k výplatě, někdy ani to ne, se ti vzorní tatínkové nepozastavují nad tím, kolik dítě spotřebuje. Jen se rozvedou, už nabydou dojmu, že dítě žije z vody a těch pár korun alimentů utácí žena za šminky a milence. Zvrácené uvažování.
Statistika uvádí, že o dítě do vlastní péče nebo o střídavou péči žádá jen minimum otců, snad 1 %.

(24. 03. 2010 23:01)

carlooser:Zajímavé spíš je to, že jedno dítě spořetbuje 2000 a druhé třeba 90.000,- ale to takovým jednobuňkám jako vy nějak nemůže dojít, že ano?

(26. 03. 2010 20:16)

anka:hm...pokud otec je movity..proc by melo jeho dite dostavat jenom 2tisice, kdyz muze mit 90 tisic.....? Kdyby se rodice nerozvedli, tak by melo takovou zivotni uroven.....a proc by melo mit nizsi uroven jenom proto, ze tatinek bydli jinde????

(26. 03. 2010 21:36)

carlooser:KDO a JAK, zajistí, že peníze skončí v dítěti?? A ne, že je matka "rozfrcá" kde to jde...chápete o co jde? Jde o zajištění dítěte a nikoli matky!

(27. 03. 2010 00:09)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy