DISKUSE K ČLÁNKU

činčila:Jeden den na všechny vystrkuje vše co má a druhý den mabízí milion za informaci o tom kdo ji zveřejnil. Je to namyšlená tykev.

(02. 01. 2021 18:15)

nella69:Vyzerá dobre? Jojo, dneska každá, která má prachy"vyzerá dobre" Já jsem v jejím věku neměla žádné peníze, měla jsem dceru (12 let) a syna (7 let). Byla jsem pěkná, štíhlá, dlouhovlasá blondýnka s přírodním vetším poprsím a vůbec si nemyslím, že je Verešová taková kráska. Není na ní totiž vůbec nic sexy. Možná jen to, že je díky Volopich. nechutně bohatá.

(27. 03. 2010 22:52)

xena3:Nechápu Andreu, proč tohle potřebuje, musí nutně všem ukazovat, jaká je kráska? Honem, než to bude pryč? To se máme všichni po...? Těmhle lidem není nic blbý. Titul si koupí a trapní si nepřipadnou. Video jsem neviděla, stačí mi foto, jak jde s natáčkama a holou pr... do koupelny. V hlavě musí být dost vymeteno, u obou pichů.

(27. 03. 2010 00:14)

matyldamatylda:

(27. 03. 2010 13:25)

elenn:- vo vacsine komentov sa vidi taka tradicna zavist nas - ci uz cechov alebo slovakov. Ked je vyfotena nejaka americanka, alebo ina cudzinka..tak su z nej vsetci prec a je to proste hviezda, ked to iste urobi pekna nasinka- ci uz slovenka alebo ceska, tak je to primitivna *** ..pretoze nase zeny by mali asi poslusne byt doma v teplakoch pri hrncoch.
A okrem toho, nehovorim, ze fyzicky vzhlad je najdolezitejsi..ale je to aj motivujuce, ze zena v tridsiatke po dvoch porodoch sa dokazala vratit k takejto postave a vzhladu..

(26. 03. 2010 11:07)

mklimesak:Závist z vás mluví,pochopím ženy typu aapricot,ale pánové-ruku na srdce:Andrea má stále co ukázat.No jo,závist je prostě svinstvo

(25. 03. 2010 22:25)

aapricot89:mklimesaku, tak jsem si precetla tvuj prispevek a nestacim se divit..... My se zname, zeby zeby???? V zivote jsem potkala hodne blbcu, alena druhe strane, osobne poznat se s nimi zase netouzim a nestojim, nemam totiz blby rada Asi ti moje prispevky neco rikaji, ze sis z 45ti negativnich prispevku, vybral zrovna moje a dokonce CHAPES . A nebo dalsi prevleceny nick S pouze 14ti prispevky a uz zna prispevatele? Hmmmm, zeby agent700? Uvidime.... Drtiva vetsina negativnich prispevku jasne hovori, co si lide o Veresove mysli a se zavisti to nema nic spolecneho. Se zavisti operuji jenom ti, kteri sami tuhle vlastnost maji i

(26. 03. 2010 00:24)

czechprdolo:naopak, ten Volopich ho ma asi maleho, pretoze Andrejke stale nieco chyba a on si potrebuje stale nieco dokazovat....

(25. 03. 2010 21:44)

guleman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 03. 2010 21:32)

anka:Pani Veresova ma hezkou tvar i postavu....nic vic, nic min. Proslavila se tim, ze chodila s panem Jagrem. Je modelkou v Cesku i na Slovensku.....ale takovych tu mame na tucty. Cely narod se ji smeje, ze se schovava za titul ziskany podvodem.....jeji chovani, vystupovani ci mluva nema zadnou uroven, .....ale opravdu nechapu, proc manzelka a matka dvou deti ma potrebu nechat si delat eroticke fotografie pro casopis?

(25. 03. 2010 21:10)

mr008:pro mne se zadna *** vslekat memusi

(25. 03. 2010 21:02)

jarypadlo:proč mám na její pr.del čumět po každém zap.PC?Fuckt už nemá žádný operátor jinou zásobu???Se.rešová-krávopich.ová-stáhni se z veřejnýho dění!! a nevystavuj se tady.DĚKUJI!!!

(25. 03. 2010 16:28)

makmark:někomu připadat sexy:
Pózy těla na snímcích křečovité, nevnadné a odrazující (podívejte se na příklad na thajské tanečnice, vrchol elegance)
vnady naprosto průměrné,
ksich vypočítavé hypnotizující lištičky
a ta její slavná sebeublížená hysterie kolem,
no pane Volopichu, vy jste ale obdivuhodný masochista.

(25. 03. 2010 14:57)

makmark:Myslím, že Jarda Jágr by mu měl poslat kytici.
Za záchranu svého života a duševního zdraví.

(25. 03. 2010 14:59)

kecalistka:Nechte ji už na pokoji, dělá, co umí nejlíp . Děti musí jít stranou - když manžel zavelí. A že je tak trochu pasák? No co, aspoň se k sobě hodí. A propos, kdo by náhodou pochyboval o právnických schopnostech AV, tak tato dáma je už docela dlouho vedena jako advokátní koncipientka u JUDr. Vargy. Takže je jako normální koncipient 10 hodin denně v práci za nevysokou mzdu a všechno tohle focení, Špindl, děti, plesy atd. zvládá ve volném čase .

(25. 03. 2010 14:40)

czechprdolo:Nerobí právo a nepripravuje sa na pravnicku prax? No jednoducho preto, lebo kazdy sa drzi toho co vie najlepsie a ona najlepsie vie drzat k o k o t v ruke a vytrcat frndu. Tak preto.

(25. 03. 2010 13:50)

aapricot89:

(25. 03. 2010 14:24)

frenk:Tý štětce už nadobro hráblo

(25. 03. 2010 13:38)

vinnetouvi:Hrozná primitivní pi.tcha! "Jsem krásnější než kdy jindy". 3,14o, sebechvála sm.rdí! A hlavně že jí Krávopich chtěl nejdřív za nahotiny vysoudit velký peníze, najednou ji k tomu "nutí" a pak bude zas chtít prachy za její nahotu? T jí dělá kuplíře a bere za to rpachy? To jsou dva komici.

(25. 03. 2010 17:20)

uschlavetev:

(25. 03. 2010 13:27)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy