DISKUSE K ČLÁNKU

pavelholec:a proč by se nerozváděl.. to je snad právo každého s kým chce žít.. leté dítě pro sebe potřebuje ani ne 2000 Kč měsíčně.. na to jsou statistiky paní.. A že má platit ex 12000?! To je chůva pomalu na celej úvazek.. A když na to ex nemá, tak ani nemá právo starat se o své dítě.. Kde je zopdovědnost té matky, že nedokázala udržet rodinu pohromadě?! Neměla si ONA dítě pořizovat.. A když ano musí nést následky rovným dílem.. půl na půl se svým bývalým.. jednoduchý.. Ať se starají o dítě na půl a kždý bude tomu druhýmu platit 12000.. a dítě má tatu a mamu.. *** má jistě novou partnerku, která jistě s výchovou pomůže.. když má vysoký příjmy jistě je schopen se postarat i o své dítě citově a výc***.. A jeto dítě obou dvou.. stejná odpovědnost a stejný peníze.. pokud se nedohodnou jinak.. čau slípko..

(22. 04. 2010 14:39)

dsmann:Teda takovej blábol už jsem dlouho nečet.
To, že je jenom na ženě, aby udržela rodinu pohromadě můžeč napsat jenom nadutej blbec.
A to, že ten, kdo má vysoké příjmy je jistě schopen se postarat i o své
dítě citově a výc***, je taky pěkná kravina. V dnešní době se schopnost vydělat velké peníze zrovna neslučuje se schopností postarat se o dítě, spíš se ty dvě schopnosti vylučují. K vydělávání velkejch peněz totiž člověk v dnešní době potřebuje mít úplně jiné vlastnosti, než jaké jsou potřeba k dobré výchově dítěte.

(22. 04. 2010 16:34)

pavelholec:Špatně čteš.. já psal, že odpovědnost mají oba dva.. A Tvý tvrzení, že schopnost vydělat peníze a postarat se o dítě citově a výc*** je zhovadilost nejvyššího kalibru.. Kdo vydělává hodně aspoň dokazuje aspoň nějakou schopnost a pravděpodobnost vyššího IQ je tam rovněž.. Nikde není dokázaný, že přitroublá slípka s IQ 105 je lepší rodič nž muž s IQ 130. spíš naopak.. už jen proto, že se o svý dítě dokáže postarat finančně a tedy zabezpečit jeho životní potřeby!!! Chudá slípka nic nezabezpečí. A vůbec není pravda tvý poslední tvrzení.. prostě snůška neověřenejch blábolů.. radši už nic nepiš ať se nezesměšníš ještě víc.

(23. 04. 2010 17:49)

pepazdp:Ty jí musíš mít jak z praku.
Střízlivej člověk by takovejhle nesouvislej blábol nikdy nenapsal

(23. 04. 2010 19:26)

dsmann:Ty seš asi fakt nalitej, protože ani nedokážeš rozpoznat na kterej tvůj přispěvek jsem reagoval. A ani vlastně sám nevíš co kde píšeš.Cituju:"Kde je zodpovědnost té matky,že nedokázala udržet rodinu pohromadě?!"
A poku sis nevšim, tak jsem nepsal o IQ, ale o vlastnostech, což jsou dvě rozdílné věci, ale to ty s tím tvým rádoby IQ 130 asi nejseš schopnej pochopit. Ty seš akorát schopnej uboze urážet ženy, a přitom být nehorázně pyšnej sám na sebe, jenom proto, že dokážeš vydělat velký prachy. Prachy jsou u tebe na prvním místě a o tom, co jsou city a k čemu jsou dobrý nemáš ani páru. Měl by ses léčit.

(24. 04. 2010 00:12)

fryda:Tobě by stačilo na výživu a potřeby dítěte 2000 Kč, kdyby ses o něj měl postarat ty? Je vidět jaký máš přehled o tom co kolik stojí. A sáhni si na čelo! Asi už ti tam raší to co nosí na hlavě v.l !!!

(22. 04. 2010 17:40)

pavelholec:Milá paní to jsou statistiky ČSÚ na tříleté dítě tolik peněz stačí.. A já na rozdíl od ženský kdybych se staral o dítě bych od nikoho žádný peníze nechtěl.. Já se živím celej život sám a dokázal jsem živit 40 lidí skrz práci, kterou jsem jim dával. To jen ženský jsou neschopný se o sebe postarat, tak si nechaj udělat dítě a myslí si, že je pro něvše vyřešený.. A přehled o tom co kolik stojí mám poměrně dobrý.. A na hlávu si sáhni ty krá....vo! Já na rozdíl od ženský dokážu peníze nejen vydělat, ale ještě se postarat o druhé..

(23. 04. 2010 17:44)

fryda:jeden zoufalec co má jistě svou pravdu, že ho bývalka chce oškubat. Pokud by ses nerozvedl, tak by dítě mělo stejný životní standart jako máš ty, tak nad čím brečíš. Je to snad tvoje dítě! To jsou tak všichni chlapi na "hlavu", a mají vsugerováno, že těmi penězi se nakrmí jejich ex?

(22. 04. 2010 13:01)

mirasan:Mila zlata ono to tak, ale je za ty penize bude zivit i bejvalku !TO dite stoho vetsinu neuvidi !!Vlastni zkusenost.

(23. 04. 2010 12:02)

alenam:No ono toho na tu bejvalku zase tolik nezbyde, a vzhledem k tomu, že se o dítě plně stará, tak nemá možnost si vydělat moc peněz, takže si to vlastně zaslouží.
Aleš

(23. 04. 2010 12:36)

mirasan: kluk je ve skolce dle podle potreby ,ma VS vzdelani a babicka funguje na 1000 procent (moje)praci ma do 15 hodin !!A ty me rikas ze ji mam platit, ze se stara o kluka !!!!
NESKUTECNE

(23. 04. 2010 17:21)

pepazdp:Ty už to taky nepij. Kluk je ve školce a má VŠ vzdělání

(23. 04. 2010 19:28)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy