DISKUSE K ČLÁNKU

kubajakub:Starší chlápek se hádá s puberťáky, fakt skvělé!

(05. 05. 2010 20:12)

martas6:No jo, kolikrát ses tu dneska zase vyonanoval, adama55, ty dědku uslintanej? T TY jsi tu pro blázny, *** nadrženej uonanovanej uslintanej zasmrádlej, upocená stará trosko, nedošlo ti to? Asi ne , vzhledme k tvý demenci... Stačí ti vidět bradavčičku starý trosky s umělýma našitým avlasama a vyžilou držkou a už bereš pinzetku a šmudláš si toho scvrklýho minipinďu... No, nic, opkračuj, důchodče, ať se zabavíš, dědku starej. A nesuď podle sebe, nevím, proč mě tituluješ v ženským ordě, jsem Martin S., hlupáku masturbátorská. Ale jo, hoň si tu dál, když jsi holt sám a ženskou vidíš jen na monitoru, lepší, než kdybys to dělal před holkama v parku, smradlavko, uslintaná stará trosko. Měj se, a bacha!!!, ať tě z toho honění netrefí, dědulo jedem uslintanej. Papa!

(05. 05. 2010 17:17)

adam55:Jak málo stačí, aby se na takový hovadině vyřádili různí úchyláci jako wasserman a janteto nebo bezzávitovej trilobit honzadv.
Mujboze si svoje mindráky taky ne a ne doléčit

(04. 05. 2010 00:13)

martas6:Jak málo stačí, aby se na pseudočlánku o pseudokrasavici (starej sešlej raketě s umělinou všude) vyonanoval chudáček, jako je adam55. Evidentně tento pětapadesátiletej dost dementní "chlap" měl sex naposledy před dvacetipěti lety, tj. někdy ve třiceti; od tý doby lozí po netu a honí si tu pinďu sám a slintá nad starou šlapkou a dalšíma obludama, to mu ke štěstí stačí, onanovi uprděnýmu. Pokračuj, ubožáku, adame55, než půdješ od důchodu, máš si tu ještě co honit, chuděro upovcenej uslintanej, holt když ti žádná nedá.......

(04. 05. 2010 17:33)

adam55:No teď jsi mi to teda nandala. To je všechno co dokážeš vyslintat?
Je mi tě fakt líto, evidentně máš tolik problémů, že na ně sama nestačíš. Musíš nutně požádat odborníky typu Choholouška.
Nekoukej moc do zrcadla, ať nemáš tak silný mindráky. O tebe asi nikdo nevopře ani kolo, tak ti to leze bezmozkovnu.

(04. 05. 2010 23:48)

sissy:to si myslim, ze je jasne. Na me je ale prilis sebestredna a hlavne neni to modelka svetoveho formatu, za kterou se vydava. Ale uspesna ve svem oboru je, to 100%. Jen se tema recma typu "modelka ktera nema praci, tak mam deti" snazi zakryt smutek, ktery ji podle me trapi. Preju ji vsechno dobre a snad ty zpravy o tehotenstvi jsou pravdive

(03. 05. 2010 13:22)

denaaa:Vy, kdo tady pomlouváte, kopněte se do hlavy, případně i jinde, Simona ve svých 37 letech vypadá prvotřídně a podstatně lépe než spousta rádobymodelek, které mají o 20 let méně!!! A znova opakuji, že při jejím cca 10minutovém rozhovoru v rámci castingu v Olomouci jsem stála vedle ní, bedlivě koukala i poslouchala a retardi jste nejspíše Vy, co tu leda tak prudíte, protože nic jiného nejspíše neumíte. Ona je fakt špičková a je to dáma každým coulem. mluví i vypadá fakt perfektně a na tom se shodli všichni, kteří včera stáli v její blízkosti

(03. 05. 2010 09:32)

honzadv:Svatá prostoto! Simono, ty umíš psát, do diksuzí o sobě, retardko stará seschlá?

(03. 05. 2010 10:44)

honzadv:Tahle sará megera, kterou v zahraničí nkdo nezná, a tady si hraje na hvězdu, už neví, jak by svou pseudopopularitku oživila! Umělá, vlasy napletené, hubu scvrklou, vrásčitou, ošklivou.... Chudinka, napřed si ve 40 hraje na diblíka a mladou maminku čekatelku, honí mlaďase, stará raketa, a když to nezabralo a ani ten Hudy jí nechtěl, tak opět ukáže prsíčko, stařena tupá blbá scvrklá. NIkdo už n aní není zvědavej, na hloupou ošklivou umělotinu s IQ !jepice" - její "jepičí práce" mě dostala. Ta stará satorie ať jde do důchodu a neopruzuje, husa tupá jedna... Jiné ženské v jejích letech jsou jniší kočky, a bez tuny šminek a falešných vlasl, ta nádhera je hnusná jak kostra za poledne!

(03. 05. 2010 09:16)

evolucius:To by mohlo rajcovat někoho, tak před sto lety...tohle už ani pudy neberou...Sorry holky,je toho všeho už trochu moc,po celém světě,hrajete si jedna na druhou,a nás už to nebere,spíše naopak...trochu fantazie...Nebo se na to vybodněte.

(02. 05. 2010 20:03)

waserman:

(03. 05. 2010 08:49)

honzadv:Souhlas, navíc tahle nemá ani CO nabídnout, umělotina plastiková vyžilá, je doslova strašná!

(03. 05. 2010 10:45)

mujboze:.......a takhle to dopadne,
dyž nepředvádí krejčová simču - ale simča předvádí sama sebe....

http­://www­.ablo­ad.de­/img/s­imca­axxj­.jpg

(02. 05. 2010 19:36)

denaaa:Včera jsem Simonu prvně v životě viděla na castingu v Ostravě a dnes v Olomouci, koukala jsem na ni z půlmetrové vzdálenosti a musím uznat, že je fakt nádherná, navíc má sympatický mluvený projev, žádná fiflena nebo namyšlená ko za, kterou z ní dělá bulvár nebo závistiví lidé. Má i bez tuny make-upu krásnou tvář i postavu

(02. 05. 2010 17:28)

honzadv: Až na to, že je to scvrklá stařena, přesná dvojnice Ivany Trump, pletou si je. A debilní je teda pořádně, sotva to mluví, je dost retardovaná a k tomu pořádně ***amotná husa, slovní záslobu má tak 15 - 30 slov, hlupaňa stará oranžová solárková stará. Je dááávno za zenitem (no, ona nikdy ani nebyla před ním), a ve Francii ji VŮBEC nikdo nezná, mimochodem, ani jinde. To jen tady se snaží si hrát na slavnou, >diblík< jeden důchodovej.

(03. 05. 2010 09:19)

hevulka:v každém případě nemá co ukazovat. Ty její věšákový jedničky, no nic moc . . . .

(02. 05. 2010 15:32)

gogo:jsou již více než trapné a i okukané.....

(02. 05. 2010 14:22)

hirenaa:můžu říct, že mi dvakrát sympatická není, působí na mě dojmem snobské a rozmazlené paničky, stavět svojí existenci pouze na vzhleldu je dost přízemní, a kdo neche být v bulváru, tak v něm není, ona bulvár potřebuje....

(02. 05. 2010 11:24)

waserman:co jí zas tak moc juklo, ale já nic nevidím. Osobně bych o jukání mluvil až v okamžiku, kdy má prsa celá ven, ale tohle "juknutí" je dobré akorát pro redaktory Blesku

(02. 05. 2010 10:09)

ganzanie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 05. 2010 11:09)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy