DISKUSE K ČLÁNKU

togo:kdyby fotku pořídil Krávopich a poslal Blesku, aby se zase o tomto inteligentním, vzdělaném a noblesním páru psalo.

(28. 07. 2010 10:22)

loft:AT JDE tato prodejná , silikonová ště-tka chrápat zase s opelichanými dědky za prachy a nezaplnujte s ní zbyatečně plátky novin. Simon

(27. 07. 2010 20:02)

repro:Souhlasím a navíc je to strašná hlupaňa, která se chová nemožně. Opravdu jediné, čím se zviditelnila je, že se vyspala s Jágrem. To je její nejvýznamější počin a za to je u novinářů stálice. Co jsou ti novináři zač, že nám neustále předhazují to laciné zboží? Jděte s ní někam!

(06. 08. 2010 13:16)

remanso:... výstavní, obličej čím dál tím víc přisprostlý a primitivní. Na to ještě plastiku nevynalezli.

(26. 07. 2010 08:56)

guleman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 07. 2010 14:17)

loft:Který debi-l si myslí, že udělá zase díru do světa s fotem této ště-tky ? Je to odcházející , vyumělkované cosi. kdyby nešukala s Jágrem a majetným Volopichem, tak by o ni nikdo ani nevěděl. Nezapomenu na foto z nějakého večírku, kde byla vyfocena ze svým milence- opelíchaným tlustým, holohlavým a od pohledu nevábným dědkem, ale to podel článku milionář. Vereška se prodávala jen za peníze ! Rozumu moc nepobrala a nedovedu si představit, že tak blbá baba jak je ona by někoho jako právnička zastupovala.jsem přesvědčen, že titul dostala za prachy nebo šukačky !OSTATNĚ -TAKY JE TO PLZEŇSKÁ RYCHKLOKVAŠKA, jenže zřejmě díky Volopichovi jí titul nesebrali. JSOU ŽENY KRÁSNĚJŠÍ I CHYTŘEJŠÍ BLB-KO VEREŠOVÁ .

(24. 07. 2010 12:40)

martakaba:ale bohužel není, i když krása je taky pojem velmi relativní... bohužel nejsem její fanynkou, jsou určitě hezčí holky než je ona... kdyby nebyla s Jágrem, tak o ní ani nevíme... i ten její titul je dost pochybný, stačí mi, když promluví... může být Judr., Csc a nevím co ještě, stejně je to jen pipka, co za peníze prodá vlastní matku... ale ať se má dobře, to jejich pozlátko je na nic, myslím, že tihle lidi stejně nejsou šťastní....

(23. 07. 2010 15:46)

czechprdolo:Tak jej ho utekaj vrazit na obrazku do tej prominentnej p í č e a neslintaj uz.

(23. 07. 2010 12:03)

viha:A ešte v Chorvátsku na nejakej privátnej pláži, veď sa nemá za čo hanbiť ani teraz. To je zase článok!

(23. 07. 2010 07:58)

emkrat:a získala si jméno. Proto se o ní píše. Fandím jí. Já jsem také krásná, ale neprorazila jsem. Nevadí.

(22. 07. 2010 22:48)

zirafa:neboj, jestli jsi nejen krásná, ale i inteligentní jako Vereška, tak se ti určitě prorazit podaří.....

(23. 07. 2010 16:25)

matyldamatylda:Takto se opalovat!!!! No to je bomba!!!!!! Že to nikoho nenapadlo před ní??!!!
No je vidět, že pani je JUDr

(22. 07. 2010 20:51)

zirafa: matyldo, teď když už to víme, tak šup z plavek!

(22. 07. 2010 21:35)

bara:
na nahato je to pěkný v noci plavat - pod hvězdami...ale grilovat se na sluníčku?

(22. 07. 2010 22:28)

guleman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 07. 2010 14:21)

bara:
jó jó, je to umění!! Kam se na ni hrabe Piccaso!!

(22. 07. 2010 22:21)

bara:- ale kdyby ji on namaloval - tak by měla prso na zádech a jedno očko na pudeli a druhé na palci u nohy...

(22. 07. 2010 22:27)

matyldamatylda:No proto, Báro
Toho Piccasa jsem hledala marně

(22. 07. 2010 22:42)

luboze:ze jej uz v cechach nemate dost...versova sem,veresova tam..vsade sa pcha,vsade chce byt...stale nechapem co robila na festivale v karlovych varoch????
je to obycajna koza,ktora ma rada iba peniaze slavu,­ospe­vova­nie,f­oteni­e,chva­leni­e...o­na iba klame a zavadza,tak ako o vydrziavani chorvatskym podnikatelom,tak ako o silikonoch,tak ako o idylickej rodinke,tak aj o právach v plzni...je to do oci byjuci ziskany podvodom titul a vsetci drzia hubu ,len preto lebo jej prácu pisali pracovnicky volopichovej kancelarie...a co takto opetovne promocie?

(22. 07. 2010 20:22)

zkrat: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 07. 2010 19:38)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy