DISKUSE K ČLÁNKU

hela12345:špatná nála­da,tlou­stnu­tí..­.to už mají muži od 30

(05. 08. 2010 22:01)

marmelada:Nedělejte strašáky kde nejsou. Normální člověk se stáří nebrání, ale přizpůsobí se, zvykne si na něho. Dítě si také zvyká na dospělost pozvolna a nebouří se Změna přeci nenastává ze dne na den a zralá osobnost se nebude zesměšňovat tím, že se bude "prát s časem" třeba tak, že si nechá vymizíkovat vrásky, nepořizuje si děti v šedesáti letech. Stáří je přirozené a jako vše má své klady a mínusy. Starší člověk má výhody nabytých zkušeností, naučil se rozeznávat dobré a špatné, rozumí pravidlům, rozumí životu. Takže v přechodu ženy v ničem nelítají, jak hlásá titulek a pokud jsou zdravé mysli, tak zdravotní potíže,pokud nějaké mají,zvládají s rozumem.Tedy žádné hysterické reakce, liposukce, liftingy a le naučit se přijímat změny, protože není nic horšího než tvář připomínající masku a zotročená osobnost, která nemá čas,protože ho věnuje sedění v ústavech krásy, nenají se a raději sand ani neusměje.Oči rozzářené jakýmisi kapkami ale předstírají štěstí jen chvíli......

(05. 08. 2010 16:02)

hela12345:Příjemný přechod ale jistě není, co zbývá než se s tím smířit,samozřejmě, ale co jsem poslouchala tetu, že se v noci nevyspí,protože má každou chvíli návaly horka, změny nálad,to jsem na ní poznala,řídnutí kostí,přibírání, každý to asi lehce nenese Jelikož nejsem chlap,tak si neumím představit,jak to asi přijímají,když jsou bez erekce
Ke kosmetickým změnám, co jsem sledovala pořad se Sabinou Laurinovou,už nevím název, některé lidi zásahy plastického chirurga vylepšili, např. povislá víčka nebo pytle pod očima...... lifting už se mi zdá dost drastický a nejhorší jsou ti,co to přehánějí, vypadají pak nepřirozeně jak barbie nebo strašáci Některé ženy začínají boj s vráskami už ve třiceti,tak to mi zajímá,co budou dělat v šedesáti,to asi spáchají sebevraždu

(05. 08. 2010 22:13)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy