DISKUSE K ČLÁNKU

zandacisarova:http­://www­.bles­k.cz­/div­kale­ta2010­?acti­on=pro­file&­id=105

(26. 08. 2010 20:14)

bleskovomilenka:polovička holek tam váží 30kg i s vibrátorem a myslísi že pokut jim je vydět až do pí!!i tak oni jsou ta "dívka léta" p. s nickem pawlinka123 se holt musí smířit stím že její dcerka dostane do ruky hrábě a né korunku plno lidí v diskusi lucku odsuzuje a že je tlustá atd ale myslí te si že slečna s váhou 55kg a 178cm je zdravá??? néé neníí má těžkou podváhu nemít tunu makeapu tak neváží ani to je to dívka léta a myslím si že jako jedna z mála to tak pojala některé tam mají profesionální foto někde v postely nad tím by se blesk měl taky zamyslet co schvaluje postel kozy u sebe a roztažené nohy nemají fakt s létem nic společného

(25. 08. 2010 13:36)

sejmonka:Lidičky, pokud by jste si přečetli pořádně pravidla, tak holka co vyhraje vybírá nakonec porota, takže už to neni na ostatních. A jelikož vim, co je zač tenhle svět, tak nevyhraje, i když by měla. Protože tyhle holky co sou tam svlečení si myslej, že to vyhrajou jenom na to, že něco ukazujou, protože kdyby nic neukázaly, tak nevyhrajou...

(25. 08. 2010 12:18)

jaaaa:protoze takovychle radobykrasotinek jsou vsude tuny!!! je toho uz moc, kam se kouknu tam takovato propitomnela nanynka. je to strasne laciny, jednoduchy a nudny. Lucka je jina, proto vyhraje. ale narovinu, neco by zhubnout mela, kvuli zdravi, ale raci tohle nez vyhubla koza. a autore, jestli vyhraje a cenu ji ne***, tak jsi nejtrapnejsi ty!!!!

(25. 08. 2010 12:11)

kakac:bože Blesku jste fakt trapní. proč bych měla hlasovat pro ty chudinky, když se mi popravdě ani nelíbí a hlavně se na těch fotkách tváří, jak jsou nejvíc sexy, div nejsou nahé a mě to teda sexy nepříde. taky radši budu hlasovat pro normální holku. Lucka vypadá mile, příjemně a narodíl od těch rádoby "krasotinek" je i přirozeně hezká. takže pro Lucku budu hlasovat dokud to půjde. já jen doufám, že pokud by Lucka vyhrála, její výhru uznají a nebudou se to snažit nějak zdiskreditovat. a to, že si dovolujete lidem cpát tohle škemrání o hlasy, k tomu se ani nebudu podrobněji vyjadřovat.

(25. 08. 2010 12:03)

sejmonka:Opravdu nechápu ty reklamy v Blesku, když stále ta soutěž pokračuje! Jako konkurentka to slečně Lucce přeji, protože je opravdu svá. Tak uvidíme.

(25. 08. 2010 11:24)

didi5:NEPRIDETE SI PROSIM VAS TRAPNI,KDYZ TU SKEMRATE O HLASY????Kazdy ma svuj nazor a libi se mu neco jineho.Myslite si snad,ze kdyz je holka "boubelka"(jak jste ji nazvali!),nema pravo na hlasy?Asi se proste lidem libi vic!Pripada mi velmi trapne "nutit" zde lidi,aby hlasovali pro nekoho,pro koho vubec hlasovat nechteji!A mimichodem-jak vypadaji ty vase "kocky"(jak jste napsali) v civilu?Skutecne by jste se za kazdou otocili??

(25. 08. 2010 10:54)

petalaaa:jak píšete, na ulici se za nimi sice otočíte, ale to je asi všechno. A celý je to možná asi o tom, že jste včera uveřejnili fotky Lucky boubelky, s názvem "co ta tam dělái?" A reagovalo spousta normálních lidí a tito normální lidé teď právě hlasují pro ni, protože chtějí změnit ten trend vyhublých zmalovaných holek, které by bez makeupu vypadaly stejně jako ostatní. Takže si myslím, že Lucka dostává své hlasy právem, konečně tyhle typy soutěží někdo změní.......

(25. 08. 2010 09:45)

kudlankabezbozna:Já jsem jí teda nabouchala miliardu hlasů hlavně kvůli tomu, jaká by to byla príma recese, kdyby vyhrála. To by se spousta diktátorů krásy potahala za nos. A fakt si myslím, že jen za tu odvahu a zdravou drzost konkurovat těm "sexy" micinkám, by si to vítězství zasloužila

(25. 08. 2010 11:31)

khubicek:... se vam na ty souteze uz muze kazdej vykaslat!!!

(25. 08. 2010 09:06)

spiker:jsou to pěkný jen nevím proč upozornujete jen na ně jsou tam i jiná a také nemají dost hlasů

(25. 08. 2010 08:11)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy