Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dívka léta 2010: Proč jste na ně zapomněli?

/
  • Monika Bagarová
    25. srpna 2010 ● 05:00

    Letošní ročník soutěže Dívka léta 2010 je plný překvapení. Vždyť hitparádu krásek vede boubelka Lucie Špačková a na chvostu se s jediným hlasem drží takové kočky jako Monika Bagárová, Aneta Krausová, Veronika Nohejlová a další. Opravdu se vám tyhle sexy holky nelíbí?  Podpořte je a zajistěte jim vstupenku do dalších bojů!

    Potkat je na ulici, otočíte se za nimi! V soutěži Dívka léta 2010 však tyhle krásky jaksi pokulhávají. Kdo by je hledal v popředí, musí být zklamán.

    Monika Bagarová (20)

    Taková Monika Bagárová se může pochlubit krásnými křivkami a svůdným pohledem, ale ani to jí zatím nestačí k postupu mezi nejlepších 50 dívek. Monika čeká na vaše hlasy!

    Monika Bagarová
    Autor: Monika Bagarová

     

    Aneta Krausová (19)

    Nejedno očko zavadilo pohledem o sexy postavu devatenáctileté Anety Krausové. Ani ona nečekala, že by na svém kontě měla v tuhle dobu pouhý jeden hlas. Podpořte ji v soutěži Dívka léta 2010.

    Aneta Krausová
    Autor: Aneta Krausová

     

    Veronika Nohejlová (20)

    Motorky a ženy, to je jako chleba a sůl. Neodmyslitelně patří k sobě a přináší nejen potěšení pro oko. Veronika Nohejlová si vybrala skutečně silný stroj a v sexy prádélku na něm vypadá velmi atraktivně. Je na ní radost pohledět, ale má to malou trhlinu. Chybí jí hlasy!

    Veronika Nohejlová
    Autor: Veronika Nohejlová

    Jana Studničková (19)

    Tahle blondýnka má ráda přírodu. Uznejte, nezasloužila by si více než jeden jediný hlas. I devatenáctiletá Jana Studničková čeká na vaši podporu.

    Jana Studničková
    Autor: Jana Studničková

     

    Denisa Stahlová (19)

    Je jako divoká šelma. Pohledem vás očaruje a lehce si vás získá. I Denisa Stahlová by ráda pronikla mezi vyvolené. Momentálně k tomu má hodně daleko, ale pokud jí pomůžete svými hlasy, šanci stále má.

    Denisa Stahlová
    Autor: Denisa Stahlová

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

zandacisarova: http://www.blesk.cz/divkaleta2010?action=profile&id=105

(26. 08. 2010 20:14)

bleskovomilenka: polovička holek tam váží 30kg i s vibrátorem a myslísi že pokut jim je vydět až do pí!!i tak oni jsou ta "dívka léta" p. s nickem pawlinka123 se holt musí smířit stím že její dcerka dostane do ruky hrábě a né korunku plno lidí v diskusi lucku odsuzuje a že je tlustá atd ale myslí te si že slečna s váhou 55kg a 178cm je zdravá??? néé neníí má těžkou podváhu nemít tunu makeapu tak neváží ani to je to dívka léta a myslím si že jako jedna z mála to tak pojala některé tam mají profesionální foto někde v postely nad tím by se blesk měl taky zamyslet co schvaluje postel kozy u sebe a roztažené nohy nemají fakt s létem nic společného

(25. 08. 2010 13:36)

sejmonka: Lidičky, pokud by jste si přečetli pořádně pravidla, tak holka co vyhraje vybírá nakonec porota, takže už to neni na ostatních. A jelikož vim, co je zač tenhle svět, tak nevyhraje, i když by měla. Protože tyhle holky co sou tam svlečení si myslej, že to vyhrajou jenom na to, že něco ukazujou, protože kdyby nic neukázaly, tak nevyhrajou...

(25. 08. 2010 12:18)

jaaaa: protoze takovychle radobykrasotinek jsou vsude tuny!!! je toho uz moc, kam se kouknu tam takovato propitomnela nanynka. je to strasne laciny, jednoduchy a nudny. Lucka je jina, proto vyhraje. ale narovinu, neco by zhubnout mela, kvuli zdravi, ale raci tohle nez vyhubla koza. a autore, jestli vyhraje a cenu ji nedas, tak jsi nejtrapnejsi ty!!!!

(25. 08. 2010 12:11)

kakac: bože Blesku jste fakt trapní. proč bych měla hlasovat pro ty chudinky, když se mi popravdě ani nelíbí a hlavně se na těch fotkách tváří, jak jsou nejvíc sexy, div nejsou nahé a mě to teda sexy nepříde. taky radši budu hlasovat pro normální holku. Lucka vypadá mile, příjemně a narodíl od těch rádoby "krasotinek" je i přirozeně hezká. takže pro Lucku budu hlasovat dokud to půjde. já jen doufám, že pokud by Lucka vyhrála, její výhru uznají a nebudou se to snažit nějak zdiskreditovat. a to, že si dovolujete lidem cpát tohle škemrání o hlasy, k tomu se ani nebudu podrobněji vyjadřovat.

(25. 08. 2010 12:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Prohlédněte si nejlepší akty na webu DIGIarena.cz BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy