Obnažená ňadra, smyslně našpulené rty a hodně odvážné pózy - tak se podle myšlení mnoha lidí musí prezentovat modelka, aby zaujala. Na podobnou kartu vsadilo také mnoho účastnic soutěže Dívka léta...

Fotogalerie
1 fotografie

Z tohoto společností nastaveného trendu se ale některé dívky vymykají. Mají nehezké pihy v obličeji, křivé zuby nebo nějaký ten faldík navíc. Prostě jsou jiné a v soutěži, kde jde primárně o krásu, upoutávají zákonitě pozornost. Mají tam co dělat?

"Obdivuji lidi, kteří se nebojí jít proti proudu. Tohle se dá určitě o Lucii Špačkové, která se drží po dvou dnech hlasování v první padesátce, říct. Podívám-li se na její profil, vidím holku, která se nebála jít proti uměle nastavenému kultu krásy, který bohužel dost často hraničí s brutálním kýčem rádoby profesionálních studiových fotografů a grafiků," napsal do Blesku čtenář, který si Lucky všimnul a dodal: "Má hezký obličej, pro spoustu lidí přitažlivou postavu, umí blbnout s foťákem a zjevně nemá komplexy. Do soutěže podle mě patří a já jí přeji dobré umístění."

A co si myslíte vy? Patří Lucka do soutěže Dívka léta 2010? Řekněte nám svůj názor v diskuzi!

622494:gallery:true:true