DISKUSE K ČLÁNKU

azalka.diasi:Slečna Lucie je sympaťanda, oceňuji její odvahu vyrazit proti proudu a zapojit se do soutěže, kde každý očekává něco zcela jiného.Boří mýtus, že jen hubená žena může být považována za krásnou, vypadá to, že se má ráda taková, jak ji Perun stvořil, neřeší, nepozoruje se, užívá života bez mindráků.Je naprosto jiná než všechny ostatní a její účast v soutěži má proto svůj smysl.Její fotky jsou úplně normální, nijak mě nepohoršují, což se o samoúčelových fotkách mnohých jiných účastnic říct nedá. A myslím si, že Lucie je daleko šťastnější a vyrovnanější než ti povrchní omezenci a vulgární závistivci, kteří jí sem píšou jízlivé až nenávistné komentáře.Přeju jí dobré umístění, jistě najde mnoho svých obdivovatelů. Protože hezké není, co je ,,hezké", ale co se komu líbí

(30. 07. 2012 01:07)

gerynek:do teto souteze nepatri je moc tlusta .nelibi se mi vychrtliny ale tohle je na tak mladou holku prilis mela by schudnout a pak se nekam hlasit podle me zatim tak do xxxxl nedovedu si ji predstavit za 10 let to bude masina

(06. 09. 2010 20:03)

kagomeee:Neni jen kost a kůže, není vyhublá, ale přitom kouzlo v sobě má. Se sebou je určitě spokojená a netrpí sebekritikou jako většina žen. Krása není jen v postavě, a slečně přeji mnoho štěstí v soutěži. Určitě do ní patří, konečně někdo dostal odvahu se do těchto soutěží přihlásit a ukázat, jak vypadá správná ženská

(30. 08. 2010 15:33)

soica.flatulescu:kost a kůže tedy opravdu není a krása samozřejmě není jen o postavě. Nepochybuji také,že je sama se sebou spokojená a že sebekritikou netrpí.Jenže přiměřená míra sebekritiky je zdravá a je jen ku prospěchu věci.Otázkou je,jak na sebe bude pohlížet za 10-15 let,možná i dříve. Kil jí nejspíš neubude,spíše naopak.Začne se časem zadýchávat při chůzi do schodů nebo do kopce,možná pro ni bude snadnější se kutálet než chodit.Z faldíků se nejspíše stanou pořádné neforemné laloky,a začnou se projevovat první zdravotní potíže.Bolesti kloubů,zad,nemoci oběhové i dýchací soustavy...To funění pak bude určo very sexy,že? Tak jestli tohle má být správná ženská,tak už opravdu nevím. Nechci zacházet do podrobností,ale na mě už teď působí hodně asexuálně.Stejně jako opačný extrém-vychrtlé anorektičky. V jejím věku se s postavou nechá ještě něco dělat,s přibývajícími léty to jde čím dál hůř. Tloustnout totiž znamená stárnout. Ale když ona je sama se sebou tak spokojená...

(30. 08. 2010 19:02)

carodejnice398leta:

(01. 09. 2010 14:51)

carodejnice398leta:..takž tohle je reprezentantka toho,jak má vypadat správná mladá(atraktivní-soutěží li v soutěži v kráse)­ženská­??????­?????n­eodva­žuju se odhadovat kolik dalších lidí sdílí upřímně Váš názor.....

(01. 09. 2010 14:53)

soica.flatulescu:

(01. 09. 2010 16:36)

elephunk:když čtu, kolik je tu normálních žen a dívek s pár(10-40) kily navíc,které jsou spokojeny se svým vzhledem a nespokojeny se současnými soutěžícími, nabízí se vyhlásit novou soutěž Třeba "Žena podzima".. Mohly by zaslat do redakce své fotky (ne ty polonahé nebo ve spodním prádle, protože jsou přece vulgární) a předvést tu svojí tolik opěvovanou krásu typu krev a mlíko
Zajímalo by mě:
1. jestli by podzimačky dosáhly stejného počtu hlasů jako letňačky
2. jak je redakce zaplavena fotkama baculek, nedočkavých prezentace svého normálního a přirozeně zdravého těla, které tu tak vychvalují
3. jestli by vedle sebe nevypadaly fádně a nudně

PS: Když do pekla, tak na koni. A když na koni, tak pořádným.

(30. 08. 2010 11:18)

gerynek:slecna spackova se mela prihlasit do souteze xxxl do teto souteze jednoznacne nepatri.a ti kdo si mysli ze ano tak nejsou normalni a za tim si stojim.jen se podivejte na tu horu sadla no je mi z ni nanic a stydim se ze jsem zenska radeji se clovek podiva na normelni holku ale tohle je hora sadla a speku.lucko dej se dohromady a delej neco pro sebe jsi mlada holka neverim ze se sobe libis a jestli jo tak nejsi zdrava

(29. 08. 2010 22:21)

soica.flatulescu:do soutěže Dívka léta se slečna Lucie hodí asi jako pivovarský valach na Velkou pardubickou nebo trabant na závody formule 1. P.S.: nemám v úmyslu nikoho urazit,ani pivovarské valachy,ani majitele trabantů,a slečnu Lucii už vůbec ne. Jen kdyby pámbíček na její hlavinku špetku soudnosti seslati ráčil...

(29. 08. 2010 20:31)

carodejnice398leta:

(30. 08. 2010 13:13)

soica.flatulescu:

(30. 08. 2010 21:13)

macek220364:proč by sem nepatřila? copak je tohle nábor pro karla lageferda či armaniho? a vy negativiti nebuďte přísní jako fanča čížkků.....

(29. 08. 2010 17:13)

joynkaa:Copak Vám se nelíbí? Je opravdu a milá a a konečně způsobně odvážná. Nejde jen o odvahu, jde i o soudnost a tu ona má. Vemte si jiné dívky - zdají se mi nesoudné, jak se chlubí vystouplými žebry... Katastrofa. Jen do nich, boubelko!

(29. 08. 2010 12:08)

kagomeee:

(30. 08. 2010 15:35)

dous:Naprosto je tahle dívka nejlepší svojí odvahou, má velmi krásný obličej, na kterém je vidět že je i dobrým člověkem. Moc jí přeju ten fotoatelier!

(28. 08. 2010 20:15)

gerynek:ten fotoatelier by jsi musela asi rok od roku rozsirovat kdyz na sobe nezamaka a neshodi aspon 30kg poradim nezrat a cvicit cvicit cvicit a pak se ukaz ale ne tohle je to hora masa sadla a neforemnost

(06. 09. 2010 20:08)

ochman:...

(28. 08. 2010 12:16)

hakaty:Nějak bych to nehrotila, koukala jsem na slečny co jsou za ní, určitě pěkné jsou, o tom žádná, ale jak může někdo hodnotit někoho pouze z fotek to opravdu nechápu, proto je ta soutěž úplně stupidní!!!Dívka léta?Musí být třeba energická atd....a to nikdo z fotek opravdu nepozná, to že to napíšou do nějakýho dotazníku, neznamená, že to je pravda.....myslím si, že kdyby slečny měli např. příležitost dát nějaký rozhovor nebo nějak zaujmout jinak i než fotkou s kozama venku tak by se pořadí určitě zamíchalo úplně jinak ......jenže to nejde, tu možnost nemají, takže je to soutěž o ničem....krása je široký pojem a z jedný fotky se poznat nedá ....třeba by Lucie byla v první 50 za odvážnost a jiné holky by byli první za to že zaujali, jsou sympatické atd. a ty co jsou třeba druhé nebo třetí by byli poslední, protože dávám příklad kdyby promluvili tak by si zasloužili přes h.... ....samozřejmě nikoho neurážím, jen dávám příklad a můj názor je ten, že to je nevyrovnaná soutěž a úplně k ničemu!!!!

(28. 08. 2010 09:54)

chechula:Keď to niekoho štve, tak len vychrtlice, ktoré sa celé dni trápia hladom z nedostatku zdravého ženského sebavedomia. sama mám pár kíl navyše a nikdy som nemala núdzu o tých najkrajších chlapov, ha-ha.
Reprezentačné vychrtlé trofeje, ktoré su celé dni nepríjemné, lebo len myslia na poriadne jedlo a závidia každému, kto môže zjesť viac ako jeden šalátovy list na večeru majú byť "ideálom krásy"? Sú to choré chudery a vešiaky na šaty homosexuálnych módnych návrhárov. Normálne ženy, ktoré chcú normálne žiť, mať deti a fungovať v spoločnosti ako plnohodnotné bytosti, nemôžu celé dni myslieť llen na svoju postavu a diétu. Dávam bod a držím palce, aby tá pekná slečna porazila všetky vyhladované vychrtlice.

(28. 08. 2010 05:58)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy