DISKUSE K ČLÁNKU

pawlinka123:Lidi,my kteří máme normální váhu by jsme se asi měli stydět,všichni jsme vychrtliny a obézní jsou hvězdy,doktři budou fakt muset na pracák....

(24. 08. 2010 11:16)

denaaa:O tom to je, ti tlustí než aby na sobě makali a třeba i zhubli, což dá určitě fušku, tak se raději opěvují a, jak že ty špeky jsou slušivé a jsou vlastně jen rádi, že na světě nejsou sami.

(24. 08. 2010 11:20)

nema.a:Ne, jen se v soutěži najednou objevil někdo kdo je něčím (pozitivně) zajímavým na rozdíl od těch ostatních hubeňourů kteří splývají jeden s druhým, třetím, padesátým... A pár lidí to nedokáže přenést přes srdce

(24. 08. 2010 12:12)

jity:Lidi,kteří mají normální váhu jsou snad málo chváleni? Vždyť do tlustých se šije pořád. Tak alespoň ať nemají takové mindráky, nebo je chcete rovnou zabít? Vy buďte ráda,že tu normální váhu máte, jim neni co závidět. Společnost se už tak dost ofrňuje. Švagrová se nijak neomezuje a je pořád štíhlá a může sníst cokoliv. Každý to štěstí, ale nemá také existuje genetika. Takovým se to potom mluví a kritizuje.Lékaři možná na ten pracák budou muset zajít,protože mojí známé řekla lékařka, že pokud se nespadne, tak ji přestane léčit. Asi by za chvíli měli polovinu pacientů.

(24. 08. 2010 11:27)

pawlinka123:Ta genetika je často dobrou výmluvou a tito lidé mohou zeštíhlet,když chtějí,moje kamarádka je toho důkazem a to nedrží žádnou drastickou dietu

(24. 08. 2010 11:40)

fiona89:Není to jen výmluva, občas se vážně někomu nedaří hubnout i kdyby chtěl a za dnešní vzor krásy jsou považovány dívky na hranici podváhy a s podváhou. Některé jsou krásné, neberu jim to,ale z některých se člověku dělá zle.O mě by taky někteří řekli, že jsem tlustá a že bych měla zhubnout...sportuji několikrát týdně a jím uplně normálně nebo spíš míň a nedaří se.zhubla jsem jen když jsem byla ve velkém stresu a jedla jsem jeden rohlík denně a když pak přišlo normální období, tak jsem se vrátila na původní váhu.

(24. 08. 2010 12:43)

majkl:Nemá to fakt cenu. Tady ti zastáncí tlustých se prostě namlouvají něco jiné než je realita ale realita je daná. Hubený holky sou pěkný a každej chlap se otočí. Ty špekatý dopadají stejně tak že je nikdo nehcce tak hledají nějakýho chudáka se kterým si udělají děcko a pak končí jako svobodný matky. To je jejich životní cesta.

(24. 08. 2010 11:11)

raspina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 08. 2010 11:15)

denaaa:nemyslím si, že máte pravdu, většina chlapů má doma sice tlusťošky, ale ty nechávají raději sedět doma a stejně venku koukají po štíhlých a on ne každý chlap si přizná, že na štíhlou prostě nemá, že? A ty obézní ženy se pak různě radí a diví, proč si jich chlap nevšímá - no čím to asi tak je?

(24. 08. 2010 11:23)

lenulk:naprosto souhlasim a jestli se to někomu nelíbí tak ať na holky co maj kilčo navíc nečumí

(24. 08. 2010 11:27)

flotee:ty si vazne korunovanej debil... ty si myslis ze hodnota cloveka se posuzuje podle toho jak vypada? mnoho kluku ma radsi obycejnou normalni zdravou holku a ne naky vesak na hadry fakt bych chtela videt tebe, telo samy sval a v hlave prazdno!!

(24. 08. 2010 13:59)

587587:"... celosvětový trend nezměníte..." . A o tom to je, někdo bude slepě papouškovat módní trendy a řešit, co je momentálně IN a OUT a někdo si bude v klidu žít i s pár kily navrch. Já jsem pro pohodový život a proto držím palce Lucii.

(24. 08. 2010 11:11)

denaaa:Také jsem pro pohodový život a zdraví k němu určitě patří, proto se nehodlám zatěžovat špeky a lebedit si v tom, jak je mi na světě krásně. Ono těch tlustých je stejně více než dost a je to svým způsobem i fajn, protože o to více ti štíhlí vyniknou, že?

(24. 08. 2010 11:17)

nema.a:Je mi těch hubených líto... Fakt že jo...

(24. 08. 2010 12:14)

jity:tak aby vám to sebevědomí vydrželo. Když už se musíte ofrňovat nad těmi špeky. Vaši krásu a štíhlost, už jste nám sdělila. Hlavně aby vydrželo to zdraví. Tak jste pochválena a možná i spokojena. Znám také ty,kteří opovrhovali silnými lidmi a věkem jim najednou přibyla kila, anebo mají obézní děti. To se vás jistě netýká.

(24. 08. 2010 13:22)

dedek_org:Věstonická Venuše byla ve své době a i dnes krása sama o sobě a IDOL mnoha mužů a základ rodiny... Tak proč by se mladé dívky měly ničit implantáty atd. Proč by nám měl někdo podsouvat dívky , kterým jsou vidět žebra /některým ne , nechaly si je vyoperovat/ a tvrdit že toto je krása akdyž si ji přitisknu nedejbože si na ni lehnu dávat bacha aŤ vní něco nepraskne či nevyteče silikon....Sám mám 188cm vážím 95kg sportoval jsem 25 let /hanbal/ v pase mám 89cm a přes prsa 118cm. Bohužel podle jakých si testů jsem prej silně otylý hehehe. Kdoto vymýšlí a kdo soudí lidi jak musí vypadat ? Každý je originál a měl by jíst to na co má chut a nedržet drastické diety .Ale vše z mírou...Nelíbí se mě holky co si dělají plastiky jen aby se podobaly nějaké STARR...

(24. 08. 2010 11:03)

majkl:Že se nestydí trochu. Životní styl ji opravdu nic neříká. Co tím vlastně chce říct lidem. Já su vepř tlustej hlasujte pro mě.Žeru jako prase tak chci být odměněna?Ona nemůže mět ani normálně sex. Že se nestydí.To snad není pravda.

(24. 08. 2010 11:03)

flotee:je to moc krasna holka, ze ma par kil navic? a co? mozna ma v hlave vic nez kdejaka tupa vyzablina... a ne vzdy je to o tom, ze kdo hodne ji, je tlustej. muze jist zdrave, sportovat,ale to hned neznamena,ze musi byt jen kost a kuze... moc ji fandim, uz dost dlouho nam spolecnost dava najevo, ze krasny je jen ten, ktery je stihly... ale krasa muze byt i jinde, Luci, MOC TI FANDIM!!!!

(24. 08. 2010 11:10)

587587:A co chceš říct ty tím, že jí tu sprostě nadáváš? Myslíš, že když jsi zřejmě vyzáblina, že ti to dává právo ji urážet?

(24. 08. 2010 11:13)

silveretta:Co je na obžerství sexy? Na první pohled je vidět, že jí zdravotní životní styl nic neříká tzn. sport a zdravá výživa, tak proč má jít za příklad ostatním? :-/

(24. 08. 2010 10:49)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy