DISKUSE K ČLÁNKU

dedek_org:Hmm tak že Věstonická venuše není IDOL ???

(24. 08. 2010 10:55)

helush22:nic proti, ale nikdy to není tím, jestli člověk žere k prasknutí, tloustne a tloustne, ale můžou tady být i zdravotní problémy..

(24. 08. 2010 11:28)

denaaa:Já myslím, že podle toho, co člověku líbí, je možné odvodit, jaký on sám je a jaký životní styl preferuje. Já sama jsem od mládí zdravě štíhlá, ráda sportuju, chodím do společnosti a mám radost ze všeho krásného, co si koupím, protože mi to sluší a připadám si v tom fajn. Neumím si představit, k čemu má někdo doma takto otylého člověka, copak by někdo s touto tělesnou konstrukcí vyjel na kole kopec nebo udýchal hodinu aerobiku, o jiných aktivitách nemluvě... A to nemluvím o závistných pohledech obézních žen, které se tváří sice spokojeně, ale v obchodech zkoušejí vše možné, nic jim nesedí a ve všem vypadají stejně - bohužel ne zrovna hezky... Sama bych tlustého partnera nechtěla, ale když se to někomu líbí, ať váží třeba dva metráky a škodolibí lidi jej ještě pochválí

(24. 08. 2010 10:33)

clariss:Denaao, nejste tak trosicku namyslena?? Vase sebevedomi mit. Jsem taky stihla, ale nikdy bych nenapsala to co vy. Znam spoustu holek, kterym nebyl dan dar stihlosti, cvici, staraji se o sebe a nic s tim nenadelaji, ale jdu s nima radeji na kafe a vinko, protoze ani jedna neni z nich namyslena a je s nima legrace. A jestli si myslite, ze vam to slusi vic nez hezky obleceny plnostihle holce, je mi vas uprimne lito!

(24. 08. 2010 10:50)

pawlinka123:Já myslím,že Deana namyšlená rozhodně není a sebevědomí a soudnost právě chybí metráčkovi...

(24. 08. 2010 11:05)

flotee:SOUHLASIM..... ona je krasna, sva, sympoticka a rozhodne ma vic do sebe, nez ty vyzabliny, co se tam ukazuji na fotkach polonahe, jen aby dostali vic hlasu... uz jen pro jeji odvahu, ji fandim....a urcite ma pravo se zucastnit, nikde neni psano, ze je to soutez jen pro 90-60-90!!!

(24. 08. 2010 11:13)

denaaa:Ne, namyšlená určitě nejsem, jsem spokojená s tím, že ve svých letech a po dítěti vypadám tak, jak vypadám, nehladovím, ale sportuji a jím rozumně, proto když se obléknu do přiléhavých šatů, lichotí mi a také mému příteli, že se lidí otáčejí... Neumím a ani si nechci představit, jak bude tato a i jiné obézní slečny vypadat za 10, nebo dokonce 20 let!!! Jinak věřte, že štíhlá a sebevědomá, neznamená namyšlená, ano? Krásný den

(24. 08. 2010 11:14)

kofila:...může se Vám stát, že onemocníte (nic takového Vám nepřeju, ale znám to z okolí) a budete muset užívat léky, které Vám způsobí nadváhu...vůbec si nedovedu představit, jak člověk s Vašimi názory by se s takovou situací vyrovnal...to mi tedy prosím napište.

(24. 08. 2010 11:23)

evicak:tohle je soutěž krásy a ne životního stylu či sportovní klání. Není to ani konkurz na věšák na šaty. Je to soutěž KRÁSY! A každému se líbí něco jiného. Ať lidi svými hlasy rozhodnou, co je pro ně krásné. Vy byste to možná nebyla.

(24. 08. 2010 11:01)

lucy991:suhlasim s vami..mnohim muzom sa vychrtliny nepacia a daju prednost zene, ktoru ako oni vravia - maju zaco chytit- dieca je mile, usmievave a zase az taka strasne pri sebe nie je...ja osobne jej fandim...pretoze stihle telo podla trendu modnych casopisov sa neboji ukazat nikto...

(24. 08. 2010 11:09)

karancita:Já sama jsem nikdy s nadváhou problémy neměla, ale této dívce fandím a souhlasím s příspěvky, které tu jsou. Proč by neměla právo tu být? Je hezká a nějaké to kilo navíc přce nemůže vadit. Je dobře, že je tady, protože tím podporuje i ostatní děvčata. Vždyť těch stíhlých a někdy i vyzáblých modelek vidíme spousta. Toto je snad soutěž pro všechna děvčata. Lucie, drž se. Karančita.

(24. 08. 2010 10:22)

dedek_org:Jinak se dřív říkalo co je hubené je nemocné , zastávám stejný názor, stačí se podívat kolik anoretičeka bolemiček se nedožilo svých vnoučat. Ve snaze běhat po mohu z holů řiťů kašle každá na své zdraví a ztráty na kráse řeší silikony atd.
Proto se mě líbí Lucie a dal jsem jí svůj hlas ikdyž ji neznám, nelíbí se mě že tolik lidí na ni háže špínu.PROČ , protože nežere BIO zeleninu či neprodělala lyposunkci ?

(24. 08. 2010 09:57)

jany:treba i bio zeleninu ji, nevypada nezdrave. halt si k ni da treba neoc mastneho. a co? hlasuju pro ni

(24. 08. 2010 10:00)

pawlinka123:A JE VÍC anorektiků a bulimiků,nebo lidí s velkou nadváhou,kteří kvůli tomu zemřeli..

(24. 08. 2010 10:02)

routie:Proboha, vždyť vy z ní děláte nechutně obézní holku, která nic nedělá a nedokáže už skoro vstát z postele...Je důležité,že se ona cítí dobře a ne že se takových lidí někteří štítí nebo jsou na ně alergičtí

(24. 08. 2010 10:21)

dedek_org:no ono je rozdíl zda někdo žere vatu a jiné věci jen aby nepřibaral a měl pocit plného žaludku než opačně... o injekcích a ostatní operacích pomlčím...

(24. 08. 2010 10:51)

nema.a:No při vážné nemoci je nadváha až obezita rozhodně velký plus pro pacienta. Jinak bych řekla že je to nastejno

(24. 08. 2010 11:39)

evicak:Pokud ji lidi posilaji hlasy, tak je tam pravem a nejaky blbec v Blesku nebude rozhodovat o tom, co je krasne!!! Ne kazdemu se libi ty vychrtliny.

(24. 08. 2010 09:52)

beruschka7t:držím palce oblinkám - ať je nějaká mnohotvárnost - mně ty tyče vod smetáku přijdou všechny stejný ať jsou anorektičky a nebo prej ještě těsně nejsou, protože jsou jen přirozeně štíhlé

(24. 08. 2010 09:52)

63usacek:SEDMÉ MÍSTO MLUVÍ SAMO ZA SEBE­....­....­...HEZ­ČÍ NEŽ TY "VIP" VYZÁBLINY....

(24. 08. 2010 09:50)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy