DISKUSE K ČLÁNKU

najka:Majkle, tak si pořiď kostlivce, ten nic nesežere a ještě ušetříš!!!

(24. 08. 2010 12:40)

nin111:"Z tohoto společností nastaveného trendu se ale některé dívky vymykají. Mají nehezké pihy v obličeji..." Co je na pihach nehezkeho? A co je nehezkeho na tom, ze neni nekdo stihli? To uz mame vsichni vypadat jako pres kopirak? Prave rozmanita krasa je to, co dela zivot zajimavym.

(24. 08. 2010 12:40)

jaaaaa:více lidí napsalo, není krásné jen hubené tělo, ale i jiné. Podle mě toto není žádný hrozný extrém,že by byla extrémně tlustá. Tahle soutěž se jmenuje: Dívka léta ne Modelka, hubeňour, apdo. léta. Když má někdo nějaké kilo navíc (a ještě k tomu se za to nestydí a chce podpořit jiné), tak není dívka?

P.s.: Všimla jsem si, že tady jsme dvě s hodně podobným loginem, já mám o jedno "a" víc - Jaaaaa

(24. 08. 2010 12:34)

aylareen:Hezká holka, sympatická

(24. 08. 2010 12:30)

monunka:myslím že už je nudné koukat se na extrémě hubené slečny. Obdivuju tuto slečnu že se do této soutěže přihlásila a udělala tak první krok holkám se stejnou váhou.
V pravidlech soutěže se přeci nepíše jaká výška, váha a míry je to každého věc.
Pokud je spokojená se svou váhou a jejímu přítelovi se to líbí tak proč ne?
Jen nechápu proč se stále a dokola řeší váha ženského pohlaví?? Copak jsou pánové na celém světě dokonalé?? Jen kecy viz. níže p. Majkl bůh ví jestli náhodou na něho nečeká místo 55kilová dáma spíše 150kilová

(24. 08. 2010 12:20)

lolitte:Tohle by si někteří z vás mohli přečíst
A děkuji všem...
http://lolitte-diary­.blog­.cz/10­08/lo­litte-tema-dne

(24. 08. 2010 12:18)

pawlinka123:Jak dojímavé....Utírám slzu

(24. 08. 2010 12:50)

cert:Nejvíce se o baculaté či jinak "jiné" lidi otírají ti, jež mají sami nějaký problém se sebevědomím. Sebevědomý člověk nemá potřebu kohokoliv urážet a sebevědomý člověk na úrovni urážení ostatních neuznává a odsuzuje.

(24. 08. 2010 11:55)

majkl:Dej si facku a uklidni se.

(24. 08. 2010 11:43)

jaaaa:naopak, chci te videt, neposlal bys mi fotku kdyz tu napisu mejl? musis byt totiz strasne sexy, no reknete!!

(24. 08. 2010 11:54)

denaaa:Omlouvám se, ale už se zde nebudu rozepisovat, ne že by mě to nebavilo, baví a jsem rezolutní zastánce štíhlých lidí, ale sama fičím na obídek a pak pryč a k večeru jdu sportíkovat. Nechám Vás tady dále chválit buřtíkovité lidičky, když se Vám tak líbí a štíhlým přeji, aby nikdy neztloustli a nedej bože pak nepřeběhli do kategorie obdivovatelů tlusťochů

(24. 08. 2010 11:43)

kofila:...může se Vám stát, že onemocníte (nic takového Vám nepřeju, ale znám to z okolí) a budete muset užívat léky, které Vám způsobí nadváhu...vůbec si nedovedu představit, jak člověk s Vašimi názory by se s takovou situací vyrovnal...to mi tedy prosím napište.

(24. 08. 2010 11:54)

cert:Nevyrovnal. Ta slečna totiž není vyrovnaná ani když žádný fyzický problém nemá.

(24. 08. 2010 11:57)

denaaa:jo a slečna nejsem už tak asi 15 let, hezký den i Vám

(24. 08. 2010 12:22)

budybad:No dyt to rikam vzdelana intelektualka mezi 30 a 50. Ja jsem baculka odjakziva. Krome plavani mne sporty zajimaji jen teoreticky. Cely zivot jsem pracovala dost tezce. Jsem stastna ze mam sve telo jake mam i kdyz trochu tlustsi ale zdrave a nikdy mne nezradilo. A co se tyka muzu zajmu bylo dost. Ne kazdy ma rad hladit zebra v posteli.A mam se rada a nevidim duvod proc by slecna ktera je na tom stejne jako ja, nemela mit sanci na vyjadreni muzske populace taky. Tady prece vubec nejde o nazor zavistivych zenskych, tady jde o nazor muzu

(24. 08. 2010 16:00)

kofila:Já právě žasla nad jejími přispěvky, kdy tělo je u ní zřejmě až na prvním místě Vždyť jí může potkat cokoli a nic zlého jí samozřejmě nepřeju. Jenom na to koukám střízlivýma očima. Mám známou s roztroušenou sklerozou a je poměrně mladá, bere léky po kterých doslova otekla. To bych tedy chtěla vidět tuhle krasotinku a jejího přítele co by dělali. Tady by žádný zdravý styl ani cvičení nepomohlo. Pěkné tělo ano, ale vždycky to přece nejde.

(24. 08. 2010 12:26)

denaaa:říkala jsem si, že ještě než hopnu na ten obídek, někdo se tu do mě opře a je to tu. Ano, nemoc rozhodně nikomu nepřeju a jestli je nadváha způsobena braním léků, je to smutné. Myslím si však, že jednak většina lidí si za své kila může jednoznačně sama a jednak ten nemocný se určitě těmi kily nechvástá. A nebojte, také jsem v těhotenství přibrala a ne málo, ale mi faldy nevyhovují, proto jsem si mákla a brzy po porodu se jich úspěšně a na furt zbavila. Teď už ale musím běžet, mějte se krásně

(24. 08. 2010 12:21)

kofila:Přeji Vám, aby ta ztracená kila byla opravdu na furt Já cvičím každý den a vím co to je za fušku,aby člověk trochu vypadal. Ale takhle odsoudit lidi, který jsou při těle, to bych tedy nemohla Mimochodem...mně se vždycky líbili spíš oplácaný chlapi

(24. 08. 2010 12:47)

budybad:Jo kolik ti je? jsem zvedava az ti bude 60 jak budes skakat s radosti po trampoline. A taky urcite nestojis za pultem jako prodavacka cely den. To jsou ty vzdelane intelektualky ktere..... Radeji toho necham

(24. 08. 2010 15:53)

nema.a:Až tlustí budou hubení, hubení budou studení

Jen běž "sportíkovat" ty rádoby hvězdo. Pokud tě někdy potká vážná nemoc, tak se budeš litovat a nadávat sama sobě že nemáš o dvacet kilo navíc.

(Neodsuzuju hubené ani obézní, vyznávám zdravou oplácanost)

(24. 08. 2010 12:32)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy