DISKUSE K ČLÁNKU

carodejnice398leta:...tak to snad ne?když se někomu něco nelíbí-tloušťka,nebo hubenost,modrá,nebo fialová,to snad není ještě urážka NA CTI!(a kdo jde s kůží na trh,musí počítat,že kolem něj bude-a o něj-probí­hat"han­dlová­ní"!

(26. 08. 2010 13:39)

pipilipi: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 08. 2010 13:24)

hugo.houzvicka:Velmi obdivuji odvahu slečny Lucie, se kterou se do soutěže přihlásila, i víru v to, že hlasy nedostává z recese.

(26. 08. 2010 07:52)

jirka30:Určitě slečna Lucka do této soutěže patří.Mé hlasy patří jí.Holka má být krev a mlíko a né že když se jí sotva dotknu tak se sesype jak domeček z karet

(25. 08. 2010 21:25)

caspiana:Nejrozumnější slova, která se tu doposud objevila

(25. 08. 2010 22:12)

carodejnice398leta:ha ha ha -jako papírový domeček z karet?.štíhlá žena?a zatímco tlustá je jak neotřesitelný dům oddolávající bouřkám, vichrům? (...a nehne se a nepohne se?)jo jo-nejrozumnější slova,co jste objevila...tak to jste-a promiňte-toho ješzě moc neobjevila ....

(25. 08. 2010 23:55)

ochman:neřešte to ! Do dívky léta podle Blesku,patří hlavně nahé blbky !

(26. 08. 2010 11:50)

carodejnice398leta:

(26. 08. 2010 13:35)

carodejnice398leta:...nic ve zlém-ale to myslíte jako jak,??že sotva se jí dotknu­...??­psychic­ky?mys­lím,že to jak které ženy se "dotknete"nezávisí od toho,jak moc je tlustá nebo hubená..a fyzicky?(nebo dokonce sexuálně??)tak to věřte tomu,nebo nw,že "tlusté holky"jsou mnohem "delikátnější"na jakýkoliv pohyb,i aktivitu...zkuste po ní chtrít zdolat výšlapem horu,spát pod širá­kem,tan­covat­,nebo milovat se do rána....jste poněkud naomylu-kdo že se to fyzicky sesype ...(ale nic není univerzální,a neplatí stejně pro skupinu lidí-hubení-tlustí,bílí-tmaví...ale povětšinou....a logicky....a zkušenost nemáte??)

(25. 08. 2010 23:49)

mrum:Evidentně toho znáš pramálo. Znám jednu, chlap by s ní tempo nevydržel, pořád něco dělá, denně min. 3 hodiny ostrýho pohybu, a nevypadá na to, zadnici má ohromnou, nijak se nepřejídá, naopak, jí všechno a zdravě, ale prostě s tou dispozicí nic neudělá. Naše společná kamarádka, sportovní kolegyně, která má výbornou fyzičku a maká jako blázen, výška podobná, postava zdravě štíhlá, říká, že kdyby dělala to, co ta první uvedená, tak by vypadala jak z Dachau, že na vytrvalosti v terénu ji absolutně nestíhá. Znám dost vychrtljch, který třeba mají problém se štítnou žlázou, ale Vy o něm nveíte - ty rozhjodně nevydrží. Další z diet vychrtlý nevydrží, pže maj hlad, další se složí po batohem. Nejsem zastáncem nadbytečných kil, ale každý má ten metabolismus jinak, o hormonálním stavudotyčné slečny nevíte nic, je hezká, a mnohým se líbí. Rozhodně lepší žít s pohodovou holkou, která má nějaké kilo navíc, než s anorektickým psychoušem, který není schopen uvařit normální jídlo. Chudáci děti potom. Ale to je taky o tom, k čemu tu ženu kdo chce - ´jestli pro vztah a pro život, nebo jen na pár nocí či (sebe)prezentaci před kamarády.

(26. 08. 2010 07:44)

carodejnice398leta:evidentní je -protože mám dvě děti(mladší dvouleté,a jsem s nimi ,a na ně sama,protože děláme turistiku,jde li to,a protože celý život při výšce 178 vážím 57kilo,a protože jsem sama dělala stěhování nedávno,i malovaní....a přivydělávám si....spím tak 5hodin denně,a mám dost nad třicet...)evidentní je-že TOHO NEZNÁM PRACHMÁLO (nejsem žádná žena"supermann-znám takových spoustu)a proto jsem napsala,to co jsem napsala...(jinak nepopírám,že i tlusté ženy a dívky mohou mít sílu a výdrž­,něk­teré­...)A­LE hubená se určitě"nerozsype"-jak tu šla něčí řeč(jo,a k sexování se stavím já i mé kolegyně hubeňouři-víc než kladně a s nemalou energií/i ohebností/tomu věř! -když už jsme byli u toho"dotknu se jí prstem,a složí se,co by chlap dělal z hubenou..."

(26. 08. 2010 13:34)

caspiana:Sama jsem při těle a jsem ráda, že slečna Lucka měla tu odvahu ukázat, že na světě nejsou krásné jen hubené holky(nic proti nim nemám). Dříve jsem měla hodně velké komplexy kvůli své postavě, dokonce mě i kvůli kilům navíc potkala na základní škole šikana. Lucince fandím. Díky ní se mi zvětšilo sebevědomí. Takže hodně štěstí .)

(25. 08. 2010 17:03)

denaaa:No dyť to říkám, tím, jak tady propagujete, že obezita je nomální ba dokonce hezká, tak nejen tato soutěžící, ale i další obézní lidé, místo aby měli alespoň výčitky či snahu něco na sobě změnit, tak získají pocit spokojenosti s tím, jak vypadají a ještě jim roste sebevědomí a možná i další chuť k jídlu. Tak to je fakt humus, ale také vlastně každého volba.

(25. 08. 2010 19:19)

caspiana:mě tedy chuť k jídlu neroste a ani nepropaguji, že je obezita normální či hezká. Jen říkám, že si alespoň nepřipadám tak hrozně jako dřív.

(25. 08. 2010 21:00)

caspiana:a ještě jedna věc...Víte co se říká?? Že bude hůř-tlustý budou hubený a hubený budou studený

(25. 08. 2010 21:27)

mrum:Kašli na ni, píše anorektička nebo někdo, pro kohou jsou vylezlý kosti cílem a jinak má ze života prdlajs. Zdravýmu normálnímu chlapovi se líbí ženská, na kterou když sáhne, je to "do měkkýho", ne že se narazí kost na kost. Znám jich dost, co jsou boubelatý, závodně sportujou, lozej po horách, kondičku mají výbornou, žijou zdravě, maí radost ze života. V Osvětimi zhubli všichni, pravda, ale mělo to své zdravotní následky - a to ve všech případech. Každý má tu dispozoici jinou. Znám lidi, který žerou, seděj, a může to být 60letá ženská, a postavu má, že by jí mladý mohlý závudět. A sama říká, že s tím nic nenadělej, že to je prostě dispozcie. Ta paní toho spořádá k jídlu víc než mladý žravý chlap.

(26. 08. 2010 07:47)

antimultikulti:to jako hezky holky musej bejt vyhubly jak tyc?

(25. 08. 2010 16:42)

twinki:nejsem hubená ale musím říct, že dívkou léta tuto slečnu nezvolím, má hezký úsměv má odvahu ale moje dívka léta není. Tou bude dívka, která mě něčím ohromí, zaujme - té dám svůj hlas .

(25. 08. 2010 09:38)

egal:nechte jí bejt,komu ta kulička vadí,ať na ní nečučí,výjimka potvrzuje pravidlo a než koukat na některé ty seschlé mumifikované exempláře,co jsou jak lovečák v průvanu,...

(25. 08. 2010 08:43)

coolkocka:jj.,.. http­://www­.bles­k.cz­/div­kale­ta2010­?acti­on=pro­file&­id=493­&pid=5­BDF3E9­A96E27­06469E­09CDA1­F7EA26­A.jpg

(26. 08. 2010 05:33)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy