DISKUSE K ČLÁNKU

lolitte:Normálně,tady pukám smíchy Jamile někdo něho zviditelní tím,když ho sám pomluví veřejně a vznikají další a další fámy,strhne se lavina,protože o tohle přesně lidem jde!Pořád dokola číst drby a hlavně nové tváře(a o to v dnešních médiích jde).A několik přezdívek je tu vůdči mojí pozici celkem dost vůdči mě zaujatých a drbe co může Pokud mi chcete zvednout popularitu,tak do toho,určitě si budete drbat i hlavu
Každopádně - podívejte se,kam to dotáhla Halina Pawlovská a teď na její "šou" čučí půlka národa a udělala si jméno.Takže,jestli jste ještě ti,kteří mě takto pros­lavi­li,ne­pocho­pili o co go,tak zkuste popřemýšlet
Ochman - Dobře se činníš,veděla jsem,že se o mě bude někdo silně zajímat

(25. 08. 2010 04:47)

zirafa:Halina Pawlovská?! tak to si fandíš, děvče....ta má kromě kil navíc i něco v hlavě.... a soudě dle tvého písemného projevu, máš co dohánět..... domnívám se, že "proslavení se" v plesku bude tvoje konečná.....

(25. 08. 2010 10:06)

ochman:Halina má jen o 9 kilo víc než Špačková !!

(25. 08. 2010 14:26)

gerynek:snad nechces porovnavat Halinu s Luckou dej se dohromady

(06. 09. 2010 20:17)

carodejnice398leta:ale nedá mi to nenapsat:není na světě člověk ten,aby se zalíbil lidem všem....a proti "gustu žádný dišputát"-ale...ALE,připadá mi to jak v pohádce "císařovy nové šaty"-jééé jak krásný oděv má pan král... ..možná je sympatická dotyčná slečna,a také má zdravé sebevědomí..a taky jsou i tlustší-ale proboha KRÁsnˇa NENÍ-a to si přiznejme,pokud nejsme falešní...,není žádná krasavice(na soutěžení o KRÁse)ani v obličejui(netvrdím ošklivá)a po těle už vůbec ne!a vypadá dík kilům starší...nebýt ošklivý je pro umístění se v soutěži o kráse dost málo,to b tam bylo osumdesát procent lidí...není to o anorexii,ale chtěla bych vidět nadšení místních (něk­terýc­h)po­kryt­ců,kdy­by podobné tváře a"boubelky"byly umísťovány(pouze )do všech rolí všech filmů(volně zaměňte za jakoukoliv hvěz­du).­."lu­cinky"­ve vester­nu,ro­manti­ce,v akčním filmu...a ne obézní ale"jen"tlustá krásná Angelika,i divka od Notre Dame-hrbáčova láska....spousta lidí si tu z "neznámých"důvodů "lže do kapsy "

(25. 08. 2010 00:47)

zirafa:

(25. 08. 2010 09:44)

ochman:...přesně před rokem,když soutěžila jí bylo 20,a teď už 22 ! Blesku opravte si to :je jí 21 let,má to tak napsaný i na youtube !

(24. 08. 2010 23:19)

ochman:...když se jí zeptali,proč se pořád hlásí do soutěží krásy,odpověděla,že nemusí vyhrát jako modelka,u někoho vyhraje tím,že má odvahu a Blesk se toho asi chytil,i když už soutěžila minulý rok-skončila na 867.místě se ziskem 271 hlasů ! To jí ještě nepropagoval Blesk ,tak proto takový rozdíl !

(24. 08. 2010 23:14)

lavender:Myslim, ze to neni propagaci blesku, ale tim, ze se to proste lidem libi. Na nekolika mensich serverech a diskuzich uz jsem nasla odkaz na ni s tim, ze to lidi prekvapilo, ze ma tu odvahu a ze je opravdu hezka a proto ji ty hlasy posilaji.

(26. 08. 2010 16:07)

ochman:...z youtube odstranila,ale ještě je i na streamu-http­://www­.stre­am.cz­/vide­o/5039­88-lolitte-krecky-mam-rada

(24. 08. 2010 22:55)

torreto:Pardon, ale myslím, že na vyžranýc lidech není co obdivovat. Vyžrat do takových rozměrů se může opravdu, ale opravdu každý. Horší je si udržet štíhlou postavu. A ne všechny holky s normální postavou jsou anorektičky! Nejsou jen tlusťošky a vyzábliny..ale taky něco mezi tím!

(24. 08. 2010 19:39)

vanouska:Tak ty máš dost,se mi zdá že všechny co mají víc než 50 kg i s postelí považuješ za vyžrané.Vždyť ta holka je normální prototip zdravý ženský,bl..čku

(25. 08. 2010 08:33)

gerynek:blbecek jses ty a asi mas uchylku na upoceny vyzrany almary no teda ses chudak

(06. 09. 2010 20:19)

denaaa:Souhlas, nepropagovat tlusťošky ani vyžlata!!!

(25. 08. 2010 14:56)

bobule5:Majkle,pochybuji,že máš dostatek rozumu na zvládnutí jitrnic

(24. 08. 2010 19:24)

fiat:Co člověk , to názor a kde je psáno, že ideální míry jsou 90-60-90 ? Zvláště je legracní, když vyhraje dívka typu Diany Kobzanové Miss ČR a poté / není sama, jde na plastickou operaci a zvětší si prsa/ Ona "macatá dívka" odpovídá malbám Josefa Mánese, nebo barokním sochám. Jak bude vypadat za 20 let? To bude její starost. Jsem štíhlá, je mi 59roků, vypadám dobře a mladší, pro informaci.

(24. 08. 2010 18:20)

zirafa:že se tu většina zastává té macaté slečny....asi taky ti macatí.... umíte si ji představit za 20 let a po 2 dětech? koule sádla s vysokým tlakem a oteklýma nohama, která vypadá ne na 4O, ale nejmíň na 50........

(24. 08. 2010 17:41)

ochman:no už teď vypadá na víc let,ale to je jedno ! A co anorektičky za 20 let ? Ty už bbudou mrtvé !

(24. 08. 2010 17:58)

zirafa:...nejsou všechny hubený holky anorektičky....

(24. 08. 2010 18:06)

ochman:a nejsou všichni tlustý z jídla !!!

(24. 08. 2010 18:08)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy