DISKUSE K ČLÁNKU

denaaa:A řekla bych, že jinak 7. či které místo hovoří leda tak o tom, že nejspíše stejně tlustí lidé podporují stejnou váhovou kategorii Jinak omlouvám svou upřímnost, ale ikdyby se (nedejbože) tato slečna probojovala snad až do finále, chtěla bych vidět ty úsměvy ostatních a její výraz, kdyby se měla po mole prohánět mezi samýma štíhlýma holkama. Takže marná snaha, klikejte si jak chcete, celosvětový trend nezměníte a ten přeje zdravě štíhlým

(24. 08. 2010 10:43)

evicak:zdravě štíhlým??? Vy jste snad spadla z višně...podle vás je na BMI 14 něco zdravého? A umírání vyzáblých modelek na podvýživu považujete za správný světový trend? Přijde vám normální, že holčičky od dvanácti drží dietu a snaží se podobat vyretušovaným pseudokráskám?

(24. 08. 2010 11:04)

flotee:uz 4 misto.... )

(24. 08. 2010 11:16)

majkl:Mám trošku jinou zkušenost. Pěkný hubený holky chodí hodně mezi lidi, do společnosti a tím pádem sou komunikativnější a milejší často zatím ty tlustý sou často za mindrakovaný,nikam nechodí tak i ty kominikační schopnosti sou často v háji. Když se pak takoví holky na něco zeptáte tak často odpoví jenom bůůůů. Hodně lidí si myslí že ty pěkný sou často namyšlení ale v hodně případech je tomu opak.

(24. 08. 2010 09:42)

routie:Kdybys napsal pěkné štíhlé tak by to vyznělo íp.Hubenost a štíhlost je taky rozdíl.Ne všechny štíhlé holky jsou namyšlené, to uznávám,ale taky ne všechny holky s nadváhou sedí zamindrákovaně doma.K těm jejich mindrákům je často přivedou právě povrchní lidé jako ty.

(24. 08. 2010 09:52)

evula83:Tak ono ani tak u těch mindráků nejde o to, jestli je člověk takový nebo makový, jde hlavně o to, jak se cítí... a pokud je v hlavě v pohodě, tak má zároveň i sebevědomí a je společenský... Ale pokud člověk se sebou není spokojen ( což není vůbec závislé jen na ručičce váhy ), měl by to změnit a ne sedět v koutě, litovat se, mít depky a být na lidi okolo sebe nepříjemný... tzn. pokud je normální pěkná holka barokních tvarů opravdu v klídku a netrápí se tím, že nesplňuje diktát momentálních trendů vyhublosti, tak je to skvělé ...

(24. 08. 2010 10:19)

krat5:nevím jak vypadáte Vy, ale mindrák byste měl mít taky, minimálně z toho Vašeho pravopisu...

(24. 08. 2010 10:28)

denaaa:Majkle, hádat se tady se zastánci tlustých lidí, nemá cenu. Oni mnozí tady budou rádi obdivovat špeky a přitom naprostá většina chlapů kouká jen po štíhlých a tlusté baby štíhlým leda závidějí Ti, co chápou, makají na sobě, aby vypadali a ti pohodlní, budou dále papat knedlíky s bůčkem a kupovat si každý měsíc o číslo větší gatě, protože ty staré už nezapnou.. No a pak je třeba uvidíme v některém z pořadu o tom, jak se z boubelky kupodivu stala nepohyblivá kreatura, která už nedokáže dojít po svých ani na WC... Kdo chce kam, znáte to?

(24. 08. 2010 10:39)

denaaa:A jinak není div, že se jakákoli dívka drží v první padesátce, myslím, že o pořadí ani tak nerozhoduje hlasování čtenářů, ale to, jak je dívka "činná". Získat stovky hlasů za jeden den zvládne i malé dítě, které umí s počítačem

(24. 08. 2010 09:29)

routie:Proč si nepřiznat, že někomu prostě krásná připadá?To je nad vaše síly, že ano?

(24. 08. 2010 09:31)

mi.ma.:Někde tu byl komentář, že hubené holky to mají "vydřené" ... Víte, třeba já zrovna nemám problém s tím, že se najím, atd.. necvičím ani nic podobného a mám, dá se říct "normální - hubené" míry.. Prostě spousta těhle slečinek má jen dobré spalovaní(které mám i já).. A spousta holek, které znám, cvičí a snaží se hubnout, jak se jen dá a stejně s tím nic neudělají!! Mají to v genech!!Takže si uvědomte, že tu mají ohromnou roli GENY !!! A zrovna Lucka je moc hezká a určitě fajn holka.Některé Ty vyhublé slečny jsou nepříjemné a myslí si, kdoví co nejsou.. Dámy kapku při těle jsou většinou moc milé. Nechápu, proč by se nemohla zúčastnit! Je také moc krásná..Navíc ona není obézní!! Myslím, že je dobře, že tu je. Protože anorexie a bulimie není všechno!!A mnohdy jsou ty holky mnohem ošklivější.Třeba v obličeji-propadlé, atd.. Lucko, fandím Ti!! Jen tak dál !!

(24. 08. 2010 09:25)

denaaa:Pod pojmem boubelka si já osobně představím zcela jiný typ ženy, které nechybí prsa ani zadek, ale jinak má aspoň štíhlý pas. Soutěžící, o které píšete, je podle mě klasickým příkladem dosti obézní ženy, která by rozhodně neměla jít vzorem, ba naopak, měla by být odstrašujícím příkladem pro všechny ostatní. Obezita je stejně nebezpečná jako anorexie a myslím, že vedle krásně štíhlého vysportovaného tělíčka oba extrémy vypadají nehezky. SLečně Lucii Š bych doporučila místo pózování před fotografem, návštěvu dietologa a více pohybu

(24. 08. 2010 09:23)

majkl:Konečně někdo se zdravím reálným názorem.Díky bohu.

(24. 08. 2010 09:24)

denaaa:Majkle, víte, je pohodlnější sedět u telky, přežírat se a hlásat, jak že jsou ty boubelky krásné, ale ikdyby se ta kila neforemného a hlavně zcela zbytečného tuku někomu líbila, je to velmi nebezpečné, obézní lidé mají dříve opotřebené klouby atd. a obecně se dožívají i nižšího věku, o tom žádná. Ale pokud se někomu chce vláčet se s takovýmto megatělem, je to jeho volba, že?

(24. 08. 2010 09:34)

dedek_org:hhmm to je zajímavé, když se dívám na moje dědečky a babičky nikdy neměly problém z pohybem a vypadaly jak vypadaly.Jedly to co bylo a hlavně se hýbaly a né lapěly u PC,TV,atd. jasně pokud člověk musí v kanceláři je to o něčem jiném
Jinak se dřív říkalo co je hubené je nemocné , zastávám stejný názor, stačí se podívat kolik anoretičeka bolemiček se nedožilo svých vnoučat. Ve snaze běhat po mohu z holů řiťů kašle každá na své zdraví a ztráty na kráse řeší silikony atd.

(24. 08. 2010 09:50)

routie:A kdyby jen vnoučat.Často ani vlastních dětí.Pokud tuto nemoc přežíjí, je pravděpodobné, že si nenávratně poškodily zdraví, tedy i možnost fungovat jako žena....

(24. 08. 2010 09:54)

evicak:jo jo, rozhodne zarvalo vic modelek na anorexii, nez boubelek na infarkt

(24. 08. 2010 09:55)

flotee:ty si vazne tak povrchni??!!! Lucka je moc pekna holka, chtela bych videt tebe, ze si hubena? ale to hned neznamena, ze si i krasna....!!!lucka je krasna i s tema par kilama navic. obezni rozhodne neni, je plnostihla a tlusty vyzrany clovek vypada fakt jinak... podivej se nejdriv na sebe do zrcadla a precti si svoje nazory,co sem pises a pak se nad sebou zkus zamyslet... nevim, jak se ti bude libit, az jednou, jestlii vubec budes mit, tva dcera bude zvracet do zachodu nebo nejist vubec, jen aby byla krasna, protoze je to trendy!! fakt holy nesmysl... a navic, takto hubene holky maji mnohdy velke problemy vubec otehotnet, protoze sou nezdrave hubene.proste byt hubena neni vsechno a jestli maji tlusti zdravotni problemy, tak hubeni je maji uplne stejne!!

(24. 08. 2010 11:27)

mi.ma.:Vám asi nedošlo, že ten fotograf je sama slečna Lucka, viďte? a tohle není obezita.. si dejte do vyhledávače obézní lidé.. Myslím, že víte, co Vám vyjede..

(24. 08. 2010 09:28)

majkl:Ne to určitě ne jsem uplně normální člověk s alergii na obezní ženy.

(24. 08. 2010 09:10)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy