DISKUSE K ČLÁNKU

Digitt:Jdi se nažrat ty slepice.

(02. 09. 2010 06:10)

kwacka:Potrefená h..a se vžycky ozve.. . :-p

(02. 09. 2010 11:58)

jindraa:ma manzelka take po druhe dcerce zacala brat antikoncepci a pribrala za rok 15 kilo. A i kdyz se mi drive , jako stihla holka s 55 kg libila , dnes se 70 kily se mi ,jako boubelka , libi daleko vic. Je to proste kus zenske. Ale rozumim vymatlanym radoby krasnym pubertackam, ze jsou nastvane. Mysli si ve sve naivite, ze kdyz ukazou kozy , ze si sedne kazdy pred nimi na zadek a ze se pak penize budou jenom sypat... Nebudou . Lucce fandim, je to sympaticka holka , ktera si na nic nehraje a prave svou prirozenosti si ziskala oblibu. Vychrtlych radoby modelek, ktere vystavuji neprirozene sve, casto i umele vnady, je vice, nez dost a nevim, jak kdo, ale me osobne, jako normalniho zdraveho chlapa nezajimaji. Naopak, svou neprirozenosti a touhou prorazit za kazdou cenu docili presne praveho opaku chteneho.

(01. 09. 2010 09:39)

jaha:

(07. 09. 2010 13:26)

zemekf:nežer a nesváděj to na pilule.
My bachratí, co si dáme 2-3 večeřu, víme, že nemáme. A nesvádíme to na neco. Prostě žijem a debužírujem docela rádi. pokud zdvihnem svoji váhu, a je nám jedno, že sme co chvílu zpocení, máme se z čeho radovat.
zdar - přez cent Zemek

(01. 09. 2010 09:36)

majkl:Tohle není plnoštíhlost ale vyžranost.Z antikoncepce se dá přibrat možná ale to jen minimálně.Je hrozně nechutná.Velký počet hlasů má jen proto že ji posílají hlasy podobné tlusté potvory.Prý antikoncepce.Ta je tak prolhaná až to bolí.

(01. 09. 2010 09:02)

denaaa:BLESKU, nechte už, prosím, té urputné propagace této obézní slečny.
Ano, když už, tak nazývejte věci správně a nepleťte si dojmy s pojmy, BMI 31,5, které tato slečna má, znamená jednoznačně OBEZITU, nikoli plnoštíhlost!!!
A jinak slečny je mi vlastně líto, ikdyby tak strašně moc přibrala z antikoncepce, tak já bych se snažila vrátit se ke své původní hmotnosti místo snahy o propagaci svého monstrózního těla a spokojenosti s ním v jakési soutěži.
Jinak je mi fuk, co se komu líbí, ale také připomínám, že obezita přináší značné zdravotní potíže, které se s věkem a přibývajícími kily leda stupňují.
Nechci si domyslet, jak bude slečna vypadat ve 30, pokud radikálně nezmění životní styl a nedostane se alespoň k plnoštíhlosti, ke které má zatím dost daleko...
Všem ostatním přeji pevnou vůli a úspěšný boj s nadbytečnýmii kily

(01. 09. 2010 08:45)

soica.flatulescu:Může se samozřejmě stát,že vám nějaký druh antikoncepce nesedne a jako vedlejší produkt má přibývání hmotnosti. Ale v dnešní době je tolik možností,že by by bylo divné,kdybyste dřív nebo později na ten správný druh nenarazila. Jinak platí jednoduchá rovnice: příjem energie se musí rovnat jejímu výdeji-to pro případ,že chcete udržet svoji hmotnost. A pokud chcete shodit,tak příjem energie musí být menší než její výdej. Toho se dá dosáhnout jedině fyzickou námahou,nejlépe cvičením a vhodnou skladbou jídelníčku. Nic jiného nepomáhá.Zní to krutě,ale je to tak. Největším nepřítelem vaší postavy jste vy sama,potažmo vaše mysl. Různé "zaručené" přípravky jsou k ničemu,v lepším případě mohou mít jen podpůrný efekt,který však problém v celé šíři nevyřeší. Drastické diety jsou také na nic,jen se budete trápit a můžete si jen uškodit.Ale vy jste podle všeho s vaší obezitou spokojena. Průběžné hodnocení soutěže je vám nakloněno,spousta lidí vám fandí,protože ve vás vidí jakousi protiváhu vyzáblých modelek,které jsou ideálu normální zdravé,krásné a přitažlivé dívky rovněž vzdáleny-jsou to jen věšáky na výtvory módních návrhářů. Jen si kladu otázku,zda vám popularita stojí za ty zdravotní problémy,které vás při vašem životním stylu dříve nebo později jistojistě neminou. Vy totiž už nejste zdaleka jen plnoštíhlá,jste vysloveně obézní. Pokud jsem vám svým příspěvkem zkazil chuť k jídlu,velice se omlouvám.

(01. 09. 2010 07:29)

petronnellka:vetsi blbost jste napst nemohl. ja jsem stihl, vytrenovana, a po zmene antikoncepce jsem pribrala 4 kg za tri mesice a to chodim cvicit 4x do tydne, neslo to spalit, shodit ani vykousat a to jim zdrave, nebot jsem ve ftitnes programu,jedine co na me zabralo byla detoxikacni breuusova dieta, tedy hladovka,devet dni a kila byla pryc. telo reaguje u kazdeho jinak a stejne tak uklada zasoby, u zen vice nez muzu. takze konverzace ohledne slecny zda lze ci ne je zcela bezpredmetna a vase zvasty zcestne.

(10. 09. 2010 23:23)

mandat:Ten,kdo ma sklony k tloustnuti by mel pouzivat jinou nez hormonalni antikoncepci.Je rok 2010 a v dnesni dobe je nekolik metod.Drzim vsem palce,aby se co nejrychleji zbavili prebytecnych kil.Jde jen o zrychleni latkove vymeny.

(01. 09. 2010 06:41)

luci88:Přesně tak, souhlasím! V dnešní době je přeci tolik možností, jak se chránit-já ze zdravotních důvodů HA také brát nemůžu, takže volím jiné aletrnativy. Tohle je podle mě jenom výmluva, nic víc!!!Vždyť ji brát nemusí, když po ní tolik přibrala!Neříkám, když se přiberou tři, čtyři kilča, ale tolik.."Myšlení" některých dívek skutečně nechápu

(01. 09. 2010 07:41)

simeon:hlavně je tolik možností jak udělat svůj život aktivní, tolik sportovního vyžití... jenže to je furt to samé... kancelář, na oběd do mekáče, cestou v MHD z práce jen vysednout u sámošky aby večer nebyl hlad, pak nějaká ta bedna a brambůrky, trošku prospat a zase s MHD zpátky do kanceláře... víkend proležíme, protože jsme z toho týdenního sezení unavení... těch bachratých je čím dál více, čím méně je práce na poli a čím více v kanceláři... taky aut a dalších ulehčovacích zařízení v domácnosti je nespočet, dnes už nikdo ani těsto neuválí v ruce, neumyje ručně nádobí... prostě i aktivity v domácích pracích jsou strašně z automatizované abychom měli víc času na to vysedávání v práci

(02. 09. 2010 09:18)

qvitek.j:Jen pro informaci..Depo Provera může způsobit ztrátu menstruace,což se mi stalo.

(01. 09. 2010 06:27)

qvitek.j:ahoj,
držím ti palce,vím ,co to je vytloustnout po antikoncepci .Ve 32 letech jsem si co by 70 kilová žena nechala píchnout Depo Proveru a během 2 měsíců jsem měla 90 kg aniž bych více jedla(bylo léto a venku 35 C a to nejím skoro vůbec)a už vidím ty komentáře o líných tlustých machnách,které se pořád na něco vymlouvají.Dnes je mi 45 let a zuby nehty držím váhu na 85 kg.A z tabulek BMI lezu jako obezita 1. stuoně.. takže jsem to fakt všechno vzdala.
Držím ti palce a ocenuji,že se svojí jinou kůží jdeš na trh.

(01. 09. 2010 06:25)

mandat:Je zajimave,ze moje partnerka po antikoncepci zhubla a mela priserne bolesti hlavy a nechutenstvi.Je to zrejme individuelni.Ted pouziva PERSONU a je vse OK.

(01. 09. 2010 06:44)

simeon:jenže ani v Depo Provera nejsou žádné kalorie navíc.... pořád to z čeho tloustnete musí být jen a pouze jídlo... tedy to chce upravit jídelníček a případně se víc hýbat, na hormony lze svést leccos, včetně psychických problémů, ale ne to, že se po nich tloustne. Netloustne se po nich, ale po energetickém příjmu - tedy z potravy. Ani steroidy z vás neudělají kouli pokud se nebudete cpát energeticky bohatou stravou. Tak si to přeberte, buď ubrat na jídle (které dříve bez hormonů prošlo bez užitku a nyní tělu s velkou rezervou pokrývá jeho spotřebu) nebo ještě lépe - a srovnáte si i psychiku a duševní pohodu - víc sportuje, nebo pěstujte víc aktivit. Choďte po schodech místo výtahem (vím že to bude ze začátku bolet, klouby i svaly si ale rychle zvyknou), co nejvíc choďte pěšky místo MHD, raději na kole (i zadek si zvykne) než autem... první krůčky jsou nejhorší, ale až uvidíte že nejen horkotěžko udržujete 85kg ale horkotěžko jste zhubla na 80, pak to bude ta správná odměna... ale pozor - odměnit ano, ale ne pravidelně a zvýšit fyzickou aktivitu... tělo prostě musí spálit víc než získá z jídla, tomu vysazení ani nasazení hormonů nepomůže, to musíte sama!

(02. 09. 2010 09:26)

simeon:co to je "takže jsem to fakt všechno vzdala" ???? to je to, rezignace, místo toho najít sílu a řád v tom změnit životní styl! Takhle rezignují fakt jen ti líní, cesta je vždycky, ale ti už jsou líní i hledat nebo zkoušet... prostě jeden způsob nevyšel, najdeme si výmluvu a usneme na vavřínech... jako bych slyšel nějakého alkoholika Děti z Vás mají jistě ohromnou "radost"

(02. 09. 2010 09:29)

petronnellka:nevzdvejte a toho d... si nevsimejte, simeon je plny mindrku, proto keca do ceho mu nic neni, aby nemusel/la resit sve problemy. hodne stesti

(10. 09. 2010 23:25)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy