DISKUSE K ČLÁNKU

vog.ht: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 04. 2018 20:56)

1pravda1:Myslíte si, že se Británie někdy omluví Rusku za to, že nemají důkazy!!! že útok na Skripala byl Novičok a k tomu, že ho vážně použilo Rusko? Hlavní důvod byl - máme brexit a chceme si zjistit, jestli země EU stojí při nás za každou cenu, nebo ne? Ano stojí.... Pak je druhá verze, pokud Británie vystoupí z EU - tak bude muset někde obchodovat, a někdo se postaral o to, aby to rozhodně nebylo s Ruskem a jeho volnými trhy. Protože po Brexitu by si mohla Británie obchodovat s kým by chtěla a sankce proti Rusku už by nemusela dodržovat. Někdo to tady nahoře a hodně nahoře řídí a směje se blbům, kteří skáčou podle jejich pískotu, a tak si vážím každého člověka, který věřím vlastním očím a uším a umí si věci přebrat.

(03. 04. 2018 21:12)

(03. 04. 2018 20:48)

pentax: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 04. 2018 21:54)

flora:Tuhle teorii jsem poprvé slyšela ještě ten večer 11.9. Zdála se mě přitažená za vlays a neměla jsem čas o tom moc přemýšlet, měla jsem tam zrovna a v těch místech rodinu, hlídala jsem telefon... Ale pak se vyrojily různé články a posudky a názory odborníků,vč.útoku letadlem na Pentagon, takže dnes fakt nevím co si myslet...

(03. 04. 2018 20:39)

ivuska1:Toto byla spina USA na vlastnich lidech.

(03. 04. 2018 20:36)

zkzkz:

(03. 04. 2018 20:53)

Diginka:AMERIČANŮM ŽE NEŠLO NIKDY O DEMOKRACII, ŽE TEDA POMÁHALI EVROPĚ VE DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLCE. NEVĚŘÍM TOMU, ŽE DVOJČATA SI ODPÁLILI SAMI, NIKDY TOMU VĚŘIT NEBUDU. NAOPAK NIKDY NEBUDU VĚŘIT TOMU, ŽE V RUSKU JE DEMOKRACIE A SVOBODA SLOVA. JE TAM SVRAB A NEŠTOVICE, CHUDÁCI LIDI, KTEŘÍ TAM ŽIJÍ. JEN HRSTKA RUSŮ CESTUJE A "ŽIJE" VĚTŠINA NÁRODA ŽIVOŘÍ. CHCI ŽÍT V EVROPĚ ZÁPADNÍHO TYPU, NE V EVROPĚ PRO VÝCHODNÍ A JE MI LÍTO ŽE SE NAJDOU LIDI, KTEŘÍ TOMU STÁLE NEROZUMÍ A MÍSTO ABY SI NĚCO PŘEČETLI A ZÍSKALI ROZHLED DÍVAJÍ SE NA TY NAŠE STUPIDNÍ ZPRÁVY.

(03. 04. 2018 20:15)

kritick:je mi tě líto. Proč odvádíš pozornost na Rusy, oni s tím nemaj co do činění, aly ty jseš asi hodně vybranej, a asi nechceš vidět argumenty. Jseš ubohej, a ještě k tomu špatně placenej chudáček.

(03. 04. 2018 20:19)

Lucio1:V Evropě pomáhali, ale až v době, kdy hrozilo že Sovětský Svaz ji celou ovládne, tak se otevřela druhou frontu v poslední možné době za špatného počasí..Do té doby na válce jen vydělávali...Nám tady házeli bomby poslední dny války, pozabíjeli stovky lidí, to je osvobození jak hrom..

(03. 04. 2018 20:22)

pentax: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 04. 2018 21:59)

balika: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 04. 2018 20:30)

flora:Diginko a víš co nevíš ? Že svrab, neštovice, žloutenka ,tubera, šváby a štěnice jsou v ČR bohužel běžnější než si myslíš.

(03. 04. 2018 20:43)

kritick:Ovšem, a to si prosím povšimněme, pomalu, ale jistě se odborníci, potichu i politici, i prostituti novináři začínají přidávat na stranu těch, co už dávno tvrdí, že to byla práce amerických tajných služeb a důkazů pro to je už dnes na síti dost a dost, aby bylo zřejmé, že PRAVDA nakonec zvítězí. A tadyta pravda stála život přes 3.000 absolutně nevinných lidí a tisíců a tisíců lidí, co si dovolili tu pravdu říct nahlas, dokonce to některé z nich stálo i životy. Jsem pevně přesvědčen, že CELÉ vedení a velení USA o této špíně vědělo a snažili se to tak dlouho tutlat, až to bude promlčené, nebo to nebude tolik bolet. Ale PRAVDU nikdy nemůžou zabít!!! USA je největší světový terorista!

(03. 04. 2018 20:00)

zkzkz:

(03. 04. 2018 20:55)

(03. 04. 2018 21:08)

sandokan500:Kde se nacházely zbytky těch letadel, motory, trup,atd.Ty letadla nejsou hračky.To jsou mnoha tunová monstra.Nenašlo se nic.To byl perfektně provedený hologram.Bylo to řízené odpáleno.Kde byly stíhačky,které střeží město,letka byla odvelena úplně jinam.A za další většina šéfů ten den měli dovolenou nebo byli jinde.Vodsrali to lidi na kterejch jim nezáleželo.

(03. 04. 2018 19:30)

Desterz:Tedy imho nejbombastičtější bylo to údajné letadlo do Pentagonu a dětská skládačka jménem WTC7

(09. 04. 2018 21:32)

brezovakroman:No kdoví jak to bylo . On Američánům věří leda tak hňup.

(03. 04. 2018 19:22)

1pravda1:Už to bylo napsáno stokrát, žádná ocelová budova nespadne volným pádem během deseti vteřin do svých základů a rozmetá se na prach, když její horní patra zasáhne náraz letadla ne, prostě ne, není to možné, toto byla řízená demolice tak jako věže č. 7, do které nic nenarazilo. Budovy byly nevyhovující, plné azbestu, měly být demolovány, ale kvůli azbestu to nešlo řízenou demolicí ale rozebráním, což bylo nákladné. - ale u nepovolené demolice jako ter. útoku už nikdo azbest řešit nebude, že? Chudáci hasiči a policisté, kteří zemřeli na rakovinu. Budovy byly dva měsíce před nárazem letadel pojištěny proti teroristickému útoku a to každá zvlášť. A co je nejhorší, ten kdo odpálil na dálku řízenou demolici, mohl počkat, až lidé budovu opustí, ale bez mrtvých by útok do Iráku nebyl tak naléhavý, že? PROSTĚ OCELOVÁ BUDOVA SE DO SVÝCH ZÁKLADŮ BĚHEM DESETI VTEŘIN NEZŘÍTÍ JINAK, NEŽ ŘÍZENOU PŘESNOU DEMOLICÍ. Ale to už bylo vše napsáno dávno. Země ovšem servilně přebraly USA oficiální verzi, i když na vlastní oči viděli něco jiného.

(03. 04. 2018 18:56)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy