monza:Jen naprostý hlupák napíše o žralokovi,že je to krvelačná bestie.Díky takovým trotlům(nejen jim),jsou žraloci vyvražďováni po milionech!! ročně."Novinářům" Blesku doporučuji věnovat se tomu čemu rozumí,tj.hovadinám!
ndiver.cz:Svoje novinářské schopnosti autor článku podtrhl hláškou:
"Podle statistik zahyne důsledku útoku žraloka přes 30 lidí."
Jaké statistiky? To mi řekněte, který žralok zabije najednou 30 lidí. A nebo tím myslíte nějaké časové období? Třeba pětiletku?
Ročně zahyne v důsledku napadení žraloky cca 5 lidí. Co kdyby autor této senzační zprávy zjistil, kolik lidí ročně zabije včela? Pak by asi lidé vyrazili s nůžkami včelám střihat křidýlka, podobně jako žralokům odřezávají ploutve: http://www.ndiver.cz/apelujte-na-europoslance-chrante-zraloky.html
mr.remy:Já se picnu, koukám, že v Blesku zase perlíte To je teda volovina. Pište raději o Bartošové. Jo, mimochodem, už Artur dnes vybral poštovní schránku, nevíte???
amenhotep:Potápečka se super výstrojí a chytrá jak rádio - nedala na radu instruktora a šla na levou stranu od skaliska mimo Blue Lagunu a tam jsou již od 15m spousty žlraloků. Šla na vlastní triko. Kvůli ní vyhodily instruktora, který jí to říkal, ale nutit ji nemohl. Tak jí kladivoun prokousl tepnu na stehně a vykrvácela.
Byl jsem tam a mohla si za to sama.