DISKUSE K ČLÁNKU

brookfil:Trochu z jiného hrníčku trablů starostlivých tátů.Dostal jsem nedávno po delších tahanicích dítě do péče a tím jsem si myslel že po několika měsících nervů se vše uklidní a budeme spolu pomalu v klidu žít.Ale...to jsem si opravdu jen myslel.Jen vyřízení a oběhání všech úřadů a potvrzení byl očistec.Jenom uznání rodných přídavků na dítě znamenalo neskutečný kolotoč potvrzení a vyšetřování i mé osoby až jsem si myslel že snad jsem delikvent nebo co.Ale povedlo se a rozšťouralo se mnoho mích starých nedostatků až jsem se divil co jsem to za člověka.U soudu jsem byl ohodnocen jako perspektivní a dobrý otec...proto mi syna taky dali...ale na úřadech jsem si připadal jako pooovl a ten nejspodnější delikvent.Do toho mě dobrá duše vykradla auto a všechny dokumenty a vše co člověk potřebuje k životu dokla­dy,pe­níze­...by­ly pryč.Nepřeji to nikomu co potom následovalo a ještě pořád probíhá.Zažádal jsem o podporu v nouzi na místním úřadě..protože mi je 60 let a práci samozřejmě v zimě nemám..to jsem si naskočil.Nikdo se moc nezabýval tím jak mi pomoci,ale spíše mě byli vyjmenovány všechny nedostatky a vyčísleny i pokuty za to že zákon bych měl znát a že v tom případě nemám na nic nárok a vyhodili mě s tím že si mě ještě prověří jestli jsem náhodou tuto instituci nechtěl zneužít.Ještě jsem ani nedopil doma kávu a už tam byli...Neměli co najít aby mě pokárali,protože já jsem trochu puntičkář a tak mi aspň navrhli ať si požádám o předčasný důchod Co to tam na těch úřadech sedí...Proč mají na dveřích nápis POMOC v NOUZI ????? Ještě pár dnů a zase půjdu pracovat to bude nejjistější jistota...ale prošel jsem si tím o čem se mnoha lidem ani nesní.....Kdybych měl trochu tmavší pleť tak jsem je mohl aspoň žalovat,ale když já jsem bílej postarší táta

(26. 02. 2011 10:20)

monikare:že muži, kteří mají opravdový zájem o své děti jsou vzácné zboží, a proto by si je měly ženy hýčkat, ne jim házet klacky pod nohy. Dítě potřebuje ideálně oba rodiče, ale když ta možnost není, není přece rozdíl, zda ten, kdo se dobře stará je táta nebo máma. Já mám doma muže, který by za své děti položil život a taky mají maminku, která na něm nenechá chlup dobrý a před lety byl problém strávit s nimi pár chvil. Jen nejstarší dcera mohla zůstat s ním, protože už byla ve věku, kdy o tom směla rozhodnout ona.... Naštěstí dnes už i ty dvě mladší jsou tak staré, že se smí rozhodovat samotné, takže jsou u nás každou chvilku kdy to jde a vztahy máme krásné... Bohužel, v České republice pořád platí zdeformovaný přístup komunistických primitivů k mnoha a mnoha problémům. A podle toho to tady taky vypadá
Držím všem tátům palce!!!

(10. 12. 2010 10:32)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy