DISKUSE K ČLÁNKU

kumbayo:... a to opravdu ne.V mém případě se vše odvíjí podle předem nastavených scénářů ať už u soudu v Semilech,na PČR v Turnově, sociálce města Turnova.Dokonce jsem vyšetřován jako sexuální deviant a agresivní násilník a aniž bylo vyšetřování v podstatě zahájeno již je se mnou všude takto nakládáno!Tedy jakožto s vinným a odsou­zeným­.Před­poklá­dám taky že díky tomu přijdi i o práci.Jen doufám že pan profesor Weiss bude alespoň nestranný ve svém hodnocení, je to nakonec odborník světového formátu.

Pokoušel jsem se v prvních hodinách hledat pomoc, ať už morální, právní, finanční či sociální.Té se ovšem v naší situaci nikdo z mužů v tomto státě nedočká!!!
Ono totiž žádné Anti-Intervenční centrum v tomto státě neexistuje a počínání Linky důvěry a podobných institucí je poněkud vtipné a hlavně zcela neúčinné.

A tak jsem najednou stál 28.2.2011v 18:45 před domem, jen s tím co jsem měl na sobě, bez haléře v kapse, nevěda kde a za co budu spát,co a za co budu jíst a vůbec co bude dál.
Naštestí na chvilku pomohli známí, alespoň do chvíle než jsem si našel ubytování.
Co ale bude dál je ve hvězdách a osobně vidím jen dvě možnosti, trest odnětí svobody cca 4 roky(v tom horším případě) nebo střídavku(v tom nejlepším případě) .
Ale zatím čas běží a děti jsou ode mě vědomě vzdalovány stále víc a s větší intenzitou.O vliv na dceru jsem už asi i přišel, jednak je jí 13 a jednak je ji vymíván mozek už 3 roky.S postiženým synem je to ale jiná.Měl jsem ho včera sotva pár hodin u sebe a už litice volala.Synka(11) s pláčem proto musela inhed známá odvézt zpět do její "mateřské" náruče, kde ani nedostane pořádně najíst(co jsou taky ohřívané polotovary bez masa pro chlapa ve vývinu, že),kde je nemytý, neostříhaný a s neupravenýmy nehty na rukách a nohách.
Inu, i takový je světa běh v tomto státě a spravedlnost zase jednou dostává na frak.
Osobně si myslím že nějaká

(21. 03. 2011 10:54)

hugovi:Moc děkuji TUGARE za informace kde se mám poptat. To co se děje v naší republice je opravdu alarmující a hlavně proč každý soudce rozhoduje jinak? Jsou v tom známosti? Nebo rozhodují podle obličeje? Proč všichni věří jenom matkám? A co když lžou a zapírají? To je asi každému jedno. My máme jen platit a tím že jsme v životě udělali chybu s kým jsme si pořídili dítě tak už nemůžeme nic mít? Novou rodinu? Lepší bydlení? Lepší život když nám tamten nedopadl zrovna nejlíp? Proč nemůžeme být s dítětem víc? Proč nám v tom neustále někdo brání? Nad tím se vůbec nikdo ani nezamyslí.

(18. 01. 2011 13:47)

tugar:To co se zde popisuje ukazuje na nezdravou praxi kolínského soudu. Tam to funguje stále jako za totality.... Bohužel i některé další soudy ještě stále provádějí tuto cílenou disktiminaci otců. Je třeba to změnit !

Právě se připravuje novela zákona o rodině. Je nutné aby diskriminovaní otcové aktivně oslovovali poslance. Základní informace je možné získat na webu: http­://www­.liga­otcu­.cz/.

(18. 01. 2011 13:00)

kumbayo:Osobně si myslím že nějaká novelizace zákona ničemu a nikomu nepo­může­.Před­poklá­dám že bude jako vždy nedotažená a nekoncepční a možná taky tendenčně zaměřená.
Ale to je možná jen můj názor.
A o soudcích a soudech tohoto státu si už vůbec myslím své.Třeba po zkušenostech mé matky a tety se soudní restitucí rodového majetku.Trvalo to 13 let a nakonec soud jen potvrdil rozsudky bolševických soudů o zbavení majetku z roku 1948 a ztrátě dědických nároků.Matka pak vzdala svůj boj s rakovinou a podlehla této zákeřné nemoci.

(21. 03. 2011 11:12)

ouha:jsou jako zastánci střídavé péče v textu zmíněni pouze muži-psychologové. Mezi ženami-psycholožkami je zastánkyň střídavé péče daleko méně, protože ženy jako matky obvykle mnohem citlivěji vnímají problém roztříštěného domova a přetahování dítěte z místa na místo jako věci. Pokud rodiče své dítě opravdu milují, bývají navzdory rozchodu obvykle schopni se dohodnout - a to tak, aby to bylo co nejlepší řešení pro dítě, nikoli pro tatínka eventuálně pro maminku.

(12. 01. 2011 11:23)

hugovi:To co se stalo v Kolíně je opravdu síla, tady je aspoň vidět jak naše soudy nespravedlivě pracují. Mě potkalo něco podobného. I přes odvolání u Krajského soudu mám stanovené dny kdy mohu svou dceru vidět ale pokud se zpozdím jen o chvíli tak mám smůlu a mám si přijet za 14dní. Pouze když je před soudem tak není problém si přijet o půl hodiny nebo hodinu déle. Nebo mají v oslavu v termínu kdy má být dcera u mě ale já nemám nárok ani na náhradní termín protože matka nevidí důvod. Pozor to mi nehlásí matka ale řekne mi to dcera když jí volám že na té oslavě chce být protože jí matka zmanipuluje. Na vánoce jednou za dva roky jí mít nemohu, protože jsem jen "otec" a jelikož má matka další dítě tudíž má dcera nevlastního bratra tak dle praxe v Hradci musí být dcera u matky protože se musí upevňovat sourozenecký vztah. Chápal jsem že dokud byla dcera malá tak ať je u matky nyní chodí do první třídy a já mám stále smůlu. Zvláštní je že okolní soudy ať v Náchodě nebo v Rychnově rozhodují jinak a není problém u takhle větších dětí být na vánoce s otcem. Poslední dobou nemohu dceři ani zavolat. Matka má schválně vyplé zvonění. Já mám jen platit. Vždy jsem platil pravidelně od dvou let dcery 2000 výživného ale matka zapírá oblečení které dceři kupuji tudíž nic neplatím nad rámec. Matka mě vůbec neinformuje o zdravotním stavu ani co je třeba dceři koupit jen chce peníze. Občas mi dcera sama řekne co jí mám koupit. Po rozvodu jsme platili přes dva roky oba dva dceři stavební spoření a to matce peníze nechyběli ale po té co si vzala advokátku tak chce tři roky zpětně doplatit na výživném. Takže mi okresní i odvolací soud vyměřil 3000 na výživném při mém platu okolo 13000 čistého a doplatit 11000 dluh po měsíčních splátkách 1000. Všude se píše jak se mají soudci řídit tabulkami ale v Hradci se tím neřídí. Tohle je také názorný případ čeho jsou naše soudy schopny. A matky mohou vše a nikdo s tím nic neudělá.

(10. 01. 2011 16:16)

tugar:Ano, máš plnou pravdu. Mám podobné zkušenosti. Soudkyni, která je averzovaná proti mužům obecně pak stačí, když matka uroní před soudem pár slziček a je rozsudek nad otcem již vyřčen!
Je nutné aby diskriminovaní tátové více spolupracovali. Nedávno jsem na webu stří­davka­...ww­w.st­řídav­ka.cz četl kontakt na skupinu tatínků, kteří chtějí proti této diskriminaci podnikat více akcí. Bylo to tuším uva@czin.eu tak tam zkus napsat a můžete si pomáhat navzájem.

(18. 01. 2011 11:11)

aleskrejci:Taky s nimi mám katastrofální zkušenost, viz: http­://de­tikrej­covy­.kocou­rkov­.org/k­olin­/okres­ni-soud-v-koline/judr-m-m-opatrovnicka-soudkyne

(08. 01. 2011 20:08)

nbcz: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 01. 2011 23:00)

smrk:Ono to bude asi taky tím, že většina soudkyň jsou docela zamindrákované ženské - proto jsou pernamentně n.a.s.r.a.n.é. na chlapy.

(07. 01. 2011 09:43)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy