O pojídání párků v rohlíku na čas jste již jistě slyšeli. Takové soutěže se odehrávají po celém světě. Od Česka po Spojené státy. Konkrétně v New Yorku však pořádají závody v pojídání těchto nezdravých pokrmů výhradně pro ženy. To víte, emancipace, no.

Bahnité radovánky

V Lexingtonu ve státě Kentucky mají v oblibě bahenní závody. Jen si vzpomeňte na vojenský výcvik a překážkovou dráhu. Tahle je ponořená v bahně více než ty vojenské. V indické Vijayawadě mají bahno také rádi. Smyky v něm řežou na traktorech. Takoví mistři to jsou.

V indonéské Sumatře jezdí také v bahnu, jenže na kravských spřeženích. Zaměňte koně za krávy, přidejte skutečně terénní dráhu a máte adrenalinový sport natotata. Zvířata figurují i v dalších šílených světových soutěžích. V čínské provincii Kuej-čou chytají netradičně ryby.

Dej sem tu kozu

Namísto prutů totiž používají ústa. Jo, hbití Číňané je loví jako psi. Jejich reflexy musí být neskutečné. V Mongolsku je zase známou tradicí přetahování o mrtvé kozy na koních. Kekel, co? Ale tradice jsou tradice. Naopak velmi netradiční byly závody krabů v čínské provincii Ťiang-su.

Sexuální soutěže jsou samozřejmě těmi nejpeprnějšími. Masturbační maratony patří mezi nejznámější. Onanují muži, ženy, páry. Variací je nespočet. Masturbovalo se i za záchranu lesa. Takové plavání s nafukovacími pannami oproti tomu působí více jako kuriozita.

Fotogalerie
24 fotografií