Dobrý den, dlouho jsme na sebe neměli s přítelem čas, a tak když přišly vánoční svátky, rozhodli jsme se po pár sklenkách, že na to skočíme hned pod stromečkem, ať si ozvláštníme sexuální život, který jsme tak zanedbávali. Byla to vzrušující jízda, jenže kromě toho, že jsme rozváleli několik dárků a shodili pár ozdob, mi zůstalo ve vagině jehličí. Moc to bolí a sprchou ani rukama nejde vyndat ven. Co mi poradíte?

Ludmila (31), Praha

Milá Ludmilo, na klasickou návštěvu gynekologie je už o Štědrém dnu pozdě. Takže si vyhledejte rychle na internetu nejbližší gynekologickou pohotovost a alou tam, ať stihnete ještě doma Ježíška. Pokud jste si jehličí z intimních partií nevypreparovala dosud, nezvládnete to ani nyní. Vykašlete se na stud a mazejte za odbornou lékařskou pomocí, jsou Vánoce, jistě k vám budou odborníci více milí. Jehličí ve vagině může vážně poškodit vaši sliznici a způsobit ošklivý zánět. Abyste si nemyslela, že jste na tom úplně nejhůře, vězte, že váš problém je ničím proti problému jisté Gertrudy z Drážďan, které jsem pomáhal o Vánocích ještě ve východním Německu. Její manžel Hans se po tvrdé šichtě vrátil domů až na Štědrý den a samou láskou jí strčil do vaginy celou větev. Nebohá žena potřebovala plastiku vaginy, ale nakonec měla spolu s manželem hned tři děti. Takže se neděste a upalujte na gynekologickou ambulanci. Ať vás na ni odveze přítel, protože to je i jeho šlamastika.

Veselé Vánoce Vám přeje Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: