Nemusí to být ani plakátoví krasavci, ani celebrity nebo klasické symboly mužské krásy. Pravda je taková, že ženy přitahují určité vlastnosti, a proto je to táhne k mužům, kteří je mají. Blesk vám nabízí sedm »ideálních typů«, po kterých jdou ženy nejvíc. Pro pány nechť je to inspirací...

1. Romantický snílek
Pravidelně nosí své milované květiny a čokoládu, rád večeří při svíčkách, vyzná lásku pod oblohou plnou hvězd. Několikrát denně své partnerce zavolá, aby řekl, že právě myslí jen na ni... Žena si s ním užije hluboké pohledy do očí a dlouhé rozhovory o citech a lásce, kterou právě prožívá...

Proč je neodolatelný: Ženy zbožňují, když je někdo hýčká a umí ocenit. A to pravý romantik umí. Nešetří polibky, vyznáními a pohlazením, aby naznačil, co k vám cítí. Zároveň rád naslouchá a dokáže se vcítit do pocitů ženy.

2. Sebevědomý boss
Je si sebou a svým jednáním na 100 procent jistý a nikdy nepochybuje. Na veřejnosti je průbojný a důrazný, dává najevo svou sílu a sebekontrolu. Nikdy nežárlí na jiné muže, necítí se jimi ohrožený.

Proč je neodolatelný: Rozhodnost a mužnost je silné afrodiziakum, které ženy přitahuje. Například, když si myslíte, že jste neodolatelný, je tu možnost, že i vaše partnerka si začne myslet to samé. Tento typ mužů nepotřebuje na určité věci od žen souhlas – a to je dělá ještě atraktivnějšími.

3. Rozevlátý umělec
Tito muži jsou velmi spontánní a žijí pro danou chvíli. Aby ženu okouzlili, použijí svou kreativitu. Mohou ji dostat písní, kterou pro ni složili, nebo obrázkem, který namalovali právě jen pro ni.

Proč je neodolatelný: Ženy prostě chtějí být obdivovány a cítit se jedinečně. A kdo jiný než umělec má možnost dát jim ochutnat, jaké to je být něčí múzou. Žena ocení mužovo kreativní myšlení i to, jak je v něm ztvárnil ji samou.

4. Záhadný cizinec
Pochází ze vzdálené exotické země, má rozkošný přízvuk nebo odlišné, u nás nezvyklé názory a zvyky. A to ženy velmi přitahuje. Ale nemusíte být hned cizincem, abyste zaujal. Pokud jste zcestovalý a ovládáte několik jazyků, věřte, že dojem šarmantního cizince dovedete zdatně vyvolat.

Proč je neodolatelný: Má prostě charisma. O nic víc tu nejde. Tajemství a nepoznané věci jsou tak lákavé. Ženy si tyto muže vyberou proto, aby poznaly něco nového. Ale vystřízlivění přijde v praktickém životě, když na sebe narazí dvě různé kultury: rozdílné názory, jiné osobní hodnoty.

5. Volný jako pták
Tenhle typ chlapa jde tam, kam ho vítr odnese. A jde většinou o nějaké dech vyrážející dobrodružství. Jezdí na motorce, okamžitě si vezme volno v práci, aby vzal partnerku na lákavý last minute a ve skutečnosti se vůbec nestará o důsledky svého jednání. Prostě si počká, co přinese život.

Proč je neodolatelný: Mnoho žen touží po rebelovi. Milují jeho bezstarostný přístup a čekají, že začnou také tak žít. Duch »zlého chlapce« přináší do vztahu špetku mladosti a ženy se toho svého divocha pokoušejí krotit. I když šance, že se to podaří, je minimální.

6. Vtipný inteligent
Začíná konverzace, které jsou intelektuálně stimulující a rád poslouchá, jak na ně jeho partnerka reaguje. Vždycky ji dokáže rozesmát svým jedinečným smyslem pro humor a dokonce dokáže v jejích očích udělat zajímavou i politiku. Umí si s ní povídat celé hodiny a nikdy není nudný.

Proč je neodolatelný: Během několika let se může náš život stát nudný a monotónní, a pokud dokážete ženu v tomto stadiu života zaujmout, máte vyhráno. Intelektuální spojení je faktorem, které umí udržet zdravý a zajímavý život, a když ukážete, že nastavenou laťku umíte udržet, brzy ji dostanete na svou stranu.

7. Zdvořilý gentleman
Otevře jí dveře od auta, přisune židli. Zaplatí večeři a nikdy nezapomene objednat zákusek. Pokaždé ji bere na zajímavé rande a čeká ji před domem. Vycítí, jak se jeho partnerka cítí a kdy už chce jít domů.

Proč je neodolatelný: Nevíte? Mohlo vás napadnout, že tihle citliví a ohleduplní »téměř vyhynulí gentlemani« si partnerku nijak honem neshánějí, ale: Když si žena do sytosti užila vztah s arogantním blbcem, anebo krátké úlety s někým, kdo pak stejně nikdy nezavolá, velmi dobře si seřadí své priority. Chce to sice trochu zralosti, ale mnoho žen si v té samé chvíli uvědomí, že vlastně potřebují chlapa, který se o ně postará. Dokonce s láskou a radostí.