Říkal mu K.I.T.T. V novém pokračování série na německé stanici RTL se toho mnoho změnilo. Jedno ale zůstává stejné: Skutečnou hvězdou seriálu je superauto s umělou inteligencí.

Zeptali jsme se Jany Kocové, mluvčí TV Prima, která seriál před časem na svých obrazovkách reprízovala, zda se dočkáme i nových dílů. "Právě teď s tím nepočítáme, ale neříkám, že to v budoucnu není možné," odpověděla.

Sen všech kluků z 80. let: Skákat s turbo autem přes domy! A co víc: S autem se šlo domluvit i na dálku pomocí náramkových hodinek.

Černý Pontiac "Firebird Trans Am" jménem K.I.T.T. (zkratka Knight Industries Two Thousand). Každý tehdy chtěl, aby mu patřil!

Nová série, nová značka, nové tisíciletí: V nové řadě vystřídal Pontiac vymazlený Ford Mustang Shelby GT500KR. A jmenuje se také zkratkou K.I.T.T., i když slova za ní se změnila: Knight Industries Three Thousand.

Za volantem sedí: Mike Traceur (Justin Bruening), syn Michaela Knighta. A vydrží tam nejméně 17 epizod. Haselhoff jich tehdy zvládl 84.

Haselhoff, který se potýká ze závislostí na alkoholu, se krátce objevil je v pilotním dílu nové série. Volantu se Mike Traceur chopí vždy v neděli (RTL, 16.45 h). Tedy: Když K.I.T.T. nepojede sám.