Nakonec jsme nikoho nesehnali, ale já byl rád, že přítelkyně souhlasí. Přišlo mi to takové otevřené z její strany. Krátce na jsem se s ní oženil. To bylo před dvěma lety. Pak začala utahovat obojek.
Začal jsem si připadat jako ta žába v pokusu s ohřívanou vodou. Když žábu hodíte do horké vody, hned vyskočí ven. Když jí ale dáte do vlažné vody, zůstane tam. Když tu vodu pak pomalu ohříváte, žába je v pohodě, dokud se neuvaří.
Před pár dny jsem udělal zkoušku a požádal ženu o sex ve třech. Myslel jsem při tom na to, jak před třemi lety souhlasila. Když jsem ten návrh vyslovil, dlouze se na mě zadívala, pak se rozmáchla a vlepila mi takovou facku, že jsem odletěl na druhý konec pokoje.
Má otázka zní: Je tohle normální?

Doktor Zvíře: Vítej v chomoutu, chlapče. A buď rád, že to dopadlo jen takhle. Taky tě mohla oškubat.
Pravda je taková, že pro většinu žen jsou důležitější peníze než sex. Kdybys své manželce dobře zaplatil, měl bys sex třeba s celým týmem roztleskávaček. Ale ona tvé peníźe nepotřebuje, protože je už má.
Má odpověď tedy zní: Je to normální a ty bys měl co nejrychleji rozvést a připravit se na to tak, aby ti aspoň něco zbylo.
Říká se tomu výhoda prvního tahu.

Hodně štěstí, Doktor Zvíře

Piště své otázky na adresu

online@blesk.cz