Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Adam Nergal Darski (@nergal69),Čec 7, 2019 v 1:06 PDT

Mno, nejsem veterán, ale už jsem viděl nějaké věci. Viděl jsem toho už hodně...,“ začal netradiční vyprávění plné neskrývaného překvapení na svém instagramu zpěvák a kytarista polské skupiny Behemoth Adam "Nergal" Darski. Ani on takovou reakci na koncertě nečekal.

Násilí je v pohodě

Jsem opravdu šťastný, když vidím jakoukoliv reakci na naši hudbu. Jsem ok se vším kromě lhostejnosti. Jsem ok s malou dávkou násilí, když lidé hází kusy svého oblečení do vzduchu, když mě lidi f*ckují, když holky ukazují kozy, to je všechno v pohodě,“ pokračoval.

Ale za skoro třicetiletou kariéru jsem nikdy neviděl pár rozdávat si to před pódiem v epicentru kotle. No do pr**ele! Polonahá ženská klečela před chlapem a kouřila ho dobrých 5 až 10 minut, zatímco on zvedal pěst a zpíval naše songy. Jak moc cool to je?“ dodal Nergal.

Ženu položil na kolena

Inu, možná to je pro metalisty cool, ale pro normální lidi asi moc ne. Dokážeme si představit, jak byl na konci festivalu dotyčný pán voňavý a svěží. Třeba ale silný odér ženu přitáhl a položil na kolena. Proti gustu žádný dišputát. Nesoudíme nikoho.

Fotogalerie
9 fotografií