V letošním již 12. ročníku bojuje o titul Dívka léta 2011 více než 800 soutěžících. Novinkou je, že poprvé o jeho nositelce rozhodnou výhradně čtenáři svými hlasy. Soutěží se v 5 kategoriích: Umělecký akt, Dívka s dlouhými vlasy, Dívka s dlouhýma nohama, Souboj blondýn a Nejsympatičtější dívka.

Jak hlasovat?

Monika Bachová (míry 21 84 - 61 - 92, 168 cm, 53kg). Fotograf: Dobrá práce fotografa, snímek má atmosféru fotografií do uměleckého kalendáře, ale pro soutěž Dívky léta chybí dívčina jistě hezká tvář.
Autor: Dívka léta 2011
Hlasovat můžete na stránkách www.divkaleta.cz od 22.8. do 12. 9. 2011. Dívky, které získají v jednotlivých kategoriích nejvíce vašich hlasů, se stanou jejich vítězkami. Deset nejúspěšnějších z každé kategorie, celkem 50 dívek, postoupí do semifinálového SMS hlasování, které určí 10 finalistek, které budou bojovat o titul Dívka léta 2011.

Jak pomoci své favoritce? Postavte jí hlasovací tým!

Máte v soutěži svou favoritku? Rozhodovat o postupu do semifinále bude každý internetový hlas! Postave proto své dívce prostřednictvím emailu a sociálních sítí (například Facebook, Twitter, Lidé.cz) hlasovací tým, pošlete svým přátelům a známým link na její profil a požádejte je o hlasy. Výrazně tak zvýšíte šanci své favoritky umístit se v internetovém hlasování na postupových místech.990268:gallery:true:true

Veronika Vacková (21let 89 - 68 - 96, 171cm, 62 kg). Fotograf: Modelka má příjemný pohled a celkový dojem z fotografie je harmonický. Provokativní naivita ve výrazu může být pro některé muže přitažlivá.
Autor: Dívka léta 2011
Ve hře jsou ceny za desítky tisíc korun

Na dívku, která zvítězí, čeká zájezd v hodnotě 50 000 Kč, kosmetický balíček v ceně 2 000 Kč, účastní e také promo akcí a fotografování v deníku Blesk. Pokud splní podmínky, postoupí také do semifinále soutěže o titul Česká Miss! Hodnotné ceny čekají i na všechny další dívky, které v soutěži Dívka léta 2011 postoupily do finále.

Ukázky z bohaté galerie: Jak soutěžní snímky hodnotí profesionální fotograf?

Vybrali jsme několik dívek a nechali jejich soutěžní fotografie posoudit fotografa celebrit Filipa Matušínského. Co se mu na fotkách líbí a co by mohlo být lepší?

Fotogalerie
8 fotografií