Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejznámější konspirace naší doby: Přežil Hitler válku a odpálila Dvojčata vláda USA? Devět největších záhad!

/
  • Devět největších konspiračních teorií všech dob
    9. dubna 2018 ● 17:55

    Konspirační teorie fascinují lidstvo odnepaměti. Co když oficiální verze událostí není pravdivá a jde jen o dobře vymyšlené historky, které nás mají zmást? Co když Hitler nezemřel v bunkru ale dožil v poklidu v Jižní Americe? A co když Vatikán vraždí nepohodlné papeže? Podívejte se na sedm nejznámějších konspiračních teorií všech dob!

  • 1.

    Adolf Hitler: Mrtvola v bunkru nebyla jeho?

     Adolf Hitler se měl spolu se svojí manželkou Evou Brownovou zastřelit v bunkru v Berlíně několik dní před koncem války. Jejich těla byla prý spálena a pohřbena v zahradách bunkru a sověti si dokonce uchovali v archivu domnělé vzorky Hitlerovi lebky. Jenže moderní testy DNA prokázaly, že lebka není jeho, dokonce není ani mužská. Jak tedy vůdce skončil?

     

    Stalin až do své smrti nevěřil tomu, že Hitler zemřel a pověřil skupinu vyšetřovatelů, aby po něm pátrala. Sám byl prý až posedlý jeho nalezením a na veškeré informace týkající se jeho smrti uvalil přísné embargo. Podle některých informací měl sám Stalin v červenci roku 1945 říci spojencům, že Hitler uprchl do Španělska nebo Argentiny. A nebyl jediný, kdo o smrti vůdce pochyboval. Americký prezident Eisenhower měl prohlásit, že mohou pouze doufat, že Hitler je opravdu mrtvý. O jeho pochybnostech vypovídá i to, že americká tajná služba FBI nechávala své agenty pátrat po Hitlerovi a zašlo to dokonce tak daleko, že vydala sérii fotografií, jak by mohl bývalý německý vůdce vypadat v různých převlecích.


     Nově zpřístupněné dokumenty CIA, které organizace zveřejnila spolu s dokumenty o zastřelení Kennedyho, ukazují, že tajná služba věřila, že je Adolf Hitler naživu a dokonce měla jeho fotografii z roku 1955! Podle tajného spisu se jeden z agentů dostal k bývalému vojákovi SS, který mu důvěrně prozradil, že Hitler je živý a zdravý a v Kolumbii pracuje v přepravní společnosti. Existuje dokonce i fotografie, na které má být zachycen s vůdcem. Agent CIA o tom sepsal hlášení, které odeslal do Washingtonu. Hitlerova stopa tím ale končí, měl pak totiž uprchnout do Argentiny.


    Nově odtajněné spisy CIA: Hitler žil po válce v Kolumbii?
    Autor: internet

     

     

    PRÁVĚ V PRODEJI! KNÍŽKA Z EDICE BLESKU ZRADA V MNICHOVĚ. KUPUJTE NA STÁNCÍCH NEBO OBJEDNÁVEJTE PŘED SMS:

    Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

    ZRADAW mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

    Příklad: ZRADAW Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

    Cena každé přijaté SMS je 60 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.czwww.platmobilem.cz.

     

    Právě v prodeji! Knížka Blesku Zrada v Mnichově
    Autor: Blesk

  • 2.

    Ztracený nacistický poklad

    Když se válka chýlila ke konci a vítězství se stalo pro Němce nedosažitelné, zlato a poklady Říše se začaly vyvážet z Berlína do zakopávat či uschovávat do hlubokých lesů nejen Německa. Postupující spojenci dokonce vytvořili tvz. skupiny T-force, které měly za úkol tyto poklady vyhledávat. Ne vždy je ale vracely tam, kam patří.

     

    Svědčí o tom svědectví vojáka Alberta Singletona, který byl v jednotce, která jeden takový poklad objevila. Mělo se jednat o bedny plné zlata, nejspíše šlo o rezervy německé banky s vyraženou říšskou orlicí, v hodnotě sto milionů liber. Bedny byly zakopány v lese v jižním Rakousku u města Krün. Když vojáci poklad vykopali, měli za úkol snést ho dolů do údolí, kde měl být naložen na nákladní vozy a odvezen do Frankfurtu.

     

    Jenže v údolí nečekaly nákladní vozy T-force, ale ty jednotky OSS neboli Office of Stategic Service, která během druhé světové války fungovala jako předchůdce americké tajné služby CIA. Jak Singleton řekl ve svědectví pro historika Iana Sayera, vozy neměly žádné doprovodné vojáky nebo hlídky, aby zlato chránily. Když se ptal proč jedou sami, bylo mu řečeno, že je to proto, aby nepoutali mnoho pozornosti. Sayer si ale na základě svědectví a svých výzkumů myslí, že zlato z Rakouska neskončilo ve Frankfurtu, jak původně mělo, ale u americké vlády, která to odmítá komentovat.


    Část nacistického pokladu
    Autor: profimedia

  • 3.

    Britský král jako zrádce a vrah?

    Princ Eduard nastoupil na britský trůn v roce 1936. V předválečné době byl známý svým obdivem k Německu a koketováním s nacismem. Jen těžko ale uvěřit, kam až jeho obdiv k Hitlerovi a říši, kterou budoval, mohl zajít po začátku války.

     

    Eduard přijal vysoké postavení v britské armádě a jako generál napsal tajnou zprávu o nedostatcích obrany spojenců, konkrétně Francie. Na svou poměrnou nezkušenost šlo o velice dobrou zprávu, ve které odhalil některé klíčové mezery ve francouzské armádě. O několik měsíců později Hitler na Francii zaútočil a vybral si přesně ta slabá místa v obraně, na které přišel Eduard při své inspekci. Jak to ale mohl vědět?


    Historik Jonathan Petrpoulos z Claremontské univerzity se také snaží najít vysvětlení. "Je těžké říct, proč toto střetnutí, které mělo být ve všem vyrovnané, skončilo fatální porážkou. Celé dekády po skončen konfliktu se odborníci na vojenskou historii snažili přijít na vysvětlení a dokonce zapojili i počítače. Udělali bezpočet simulací a v téměř naprosto každé jsou to francouzské a spojenecké síly, kdo konflikt vyhraje. Je jasné, že Němci napadli Francii perfektním způsobem. Jak to ale mohli dokázat?"


    Nepohodlný král abdikoval, když se rozhodl vzít si za manželku několikrát rozvedenou Američanku a tehdejší premiér Churchil ho jako bezpečnostní riziko "uklidil" z Británie - předal mu úřad guvernéra na Bahamách.

     

    Eduard s manželkou Wallis se zdraví s Adolfem Hitlerem
    Autor: Profimedia

     

  • 4.

    Podivná úmrtí v Hollywoodu: Megahvězdy vraždí mafie?

    Slavný herec Bruce Lee, který představil bojová umění široké veřejnosti ve svých filmech, zemřel ve dvaatřiceti letech, podle oficiálních údajů na alergickou reakci, kterou způsobil prášek na bolest hlavy. Kvůli podivným okolnostem úmrtí a možná záměrnému pozdnímu převozu do nemocnice se ale mnozí domnívají, že byl zavražděn čínskou mafií, které odmítl platit "ochranářský poplatek" tedy jakési výpalné pro hvězdy, které bylo v té době běžné. Když z něho mafie, která si říká Triad, nic nedostala, rozhodla se mu pomstít a postarala se o jeho konec.

     

    Mnozí si myslí, že ani tragická smrt jeho syna Brandona při natáčení legendárního snímku Vrána nebyla nehoda ale mafie, která se mstila i na další generaci. Herec Brandon Lee zemřel při natáčení, kdy z neznámých důvodů vypálila ostrá rána z pistole, která měla být nabitá jen slepými. Přímý zásah z několika málo metrů herec nepřežil a ti, kteří věří, že smrt obou byla jen nešťastná náhoda rádi mluví o prokletí rodinu Leeů.

     

    Bruce Lee
    Autor: Profimedia.cz, archiv Blesku

     

     

  • 5.

    Vražda Kennedyho: Zastřelila ho v autě jeho žena Jackie?

     

    Fanoušci konspirací tvrdí, že Kennedyho, který zemřel v Texasu 22. listopadu 1963 během svého turné v rámci kampaně, mohla zavraždit jeho manželka Jackie, ať už ze žárlivosti kvůli jeho četným a obecně známým nevěrám, nebo na popud CIA, o které se Kennedy netajil, že by organizaci rád připravil o její pravomoci.


    Vyšetřovací komise ve své zprávě prohlašuje, že prezidenta zasáhly dvě střely zezadu, ačkoliv Kennedyho zranění naznačují, že byl zastřelen zepředu a kulka vyletěla zadní částí jeho lebky. Více jak 40 svědků se ve výpovědi shodlo, že zranění bylo velikosti baseballového míčku vzadu na hlavě, ale fotografie z pitvy žádnou takovou ránu nezachycují a podle Fetzera byly zfalšovány, aby odpovídali oficiálním prohlášením.


    Hlavním důkazem pro všechna podobná prohlášení je video Abrahama Zaprudera, který prezidentovu návštěvu natáčel a zachytil i samotný atentát. Film byl okamžitě zabaven a více jak deset let držen policií pod pokličkou. Teď si na něj ale konspirátoři posvítili a zpomalili ho tak, aby bylo zřejmé, že Kennedy byl skutečně střelen zepředu. A co víc, tvrdí, že v závěru je vidět první dáma Jackie, která má v ruce "něco kovového", jak se nahýbá k manželovi a poté, co vystřelí, schovává domnělou pistoli za sedadlo auta. Na videu měla Jackie střílet levou rukou a podle dostupných záznamů byla skutečně levačka. Za smrt prezidenta byl zatknut Lee Harvey Oswald, kterého ale několik dní na to zastřelili přímo před televizními kamerami.


    1963 - Pár minut či vteřin před smrtí během projížďky kabrioletem ulicemi Dallasu.
    Autor: Foto: Profimedia.cz, Reuters, Twitter

     

  • 6.

    Zavraždil Vatikán nepohodlného papeže?

    Tuto otázku vyvolává náhlá smrt papeže Jana Pavla I. Ten byl 26. srpna 1978 konkláve zvolen novým papežem. Představoval pro církev naprosto odlišný směr, než jeho předchůdce Pavel VI., který byl zastáncem tvrdé morálky a odpůrcem moderních přístupů. Na rozdíl od něj Jan Pavel vnímal měnící se svět a pohled lidí na církev a co víc, uvědomoval si nebezpečí, které pro všechny plyne z přelidnění.

     

    Jenže to se nelíbilo již úřadujícím kněžím ve Vatikánu, kteří byli od jeho předchůdce zvyklí na staré pořádky. Jeho nové vize se někteří děsili a nebyli schopni se s ní ztotožnit. Nakonec ale nemuseli - papež Jan Pavel I. zemřel 33 dní po svém zvolení, 28. září 1978. Oficiální verzí bylo, že zemřel na srdeční selhání. Vatikán ale jeho smrt zahalil tajemstvím a dezinformacemi, které vedli veřejnost k pojetí podezření, že za jeho smrtí stojí právě církev.


    Na jeho nočním stolku prý byla upitá sklenička s vodou, ta ale zmizela okamžitě po objevení těla. Lidé volali po exhumaci těla, ta ale nemohla být provedena, protože pouhých dvanáct hodin po smrti byli přivoláni balzamovači. Den po skonu pontifika Jana Pavla byly jeho papežské komnaty kompletně vyčištěny a zbaveny jakéhokoliv důkazu jeho přítomnosti. Jeho brýle, papíry, které měl mít tu noc na stole, jeho poslední vůle i léky na vysoký tlak zmizely beze stopy. Diagnóza infarktu byla stanovena lékařem, ale bez pitvy nemohla být ověřena. Podle konspirátorů byl otráven jedem, který mu byl nalitý do sklenice na nočním stolku. Po nabalzamování těla už ale nebylo možné jeho přítomnost v těle ověřit.

     

    Papež Jan Pavel I. zemřel za podivných okolností
    Autor: profimedia

     

  • 7.

    Zfalšovala NASA přistání na měsíci?

     Amerika byla během studené války pod velkým tlakem. Zatímco Sověti vypustili na oběžnou dráhu satelit Sputnik 1 v roce 1957 a prvního muže do vesmíru vyslali v v roce 1961, USA se v tomto ohledu nedařilo. Program NASA byl v tu dobu daleko za tím sovětským a závod Amerika prohrávala.


     "Co je dnes lehčí - udělat film o přistání  na Marsu, nebo doopravdy přistát na Marsu?"ptá se americký režisér a konspirátor Bart Sibrer. Podle jeho teorie byly závěry z měsíce pořízeny nejspíše v oblasti 51,kde byly předtočeny jak videa tak nafoceny fotografie, které později obletěly svět. A má pro to i důkaz.


    Při radiové komunikaci mezi Zemí a měsícem dochází ke čtyř vteřinovému zpožděni vlivem dlouhé vzdálenosti, kterou musí radiové vlny urazit. Sibel tvrdí, že na záznamu z letu k měsíci je slyšet nejen NASA komunikující s Armstrongem, ale i mysteriózní třetí hlas, který podle Sibela po uplynutí čtyř vteřin řekne "talk" tedy v překladu "mluv" což má značit Armstrongovi, že uběhly čtyři vteřiny a může předstírat odpověď řídícímu centru. Jak říká  konpsirátor, nejspíše byl při natáčení člověk, který odpočítával čtyři vteřiny, aby se tak vytvořil důvěryhodný záznam, který oklame nejen Američany u televizních přijímačů, ale i Sověty. NASA a Armstrong obvinění z fingovaného přistání na měsíci odmítají. Faktem ale zůstává, že přistání na měsíci se zvládlo v rekordním čase a technologie, která byla zapotřebí byla vyvinuta v šibeničním termínu.

     

    Přistání na měsíci
    Autor: ČTK

     

  • 8.

    9/11 2001: Odpálila dvojčata americká vláda?

     

    Jedenáctého září byla unesena čtyři letadla. Jedno havarovalo u Washingtonu DC, jedno u Pentagonu a dvě narazila do Světového obchodního centra. Dvě hodiny po nárazu se věže dvojčat zřítily a pod sutinami a během následných záchranných prací zahynuli tři tisíce lidí. Jedná se o nejhorší teroristický útok v dějinách a Američané v reakci na něj zahájili invazi do Afganistanu a později i do Iráku. Co když ale za útok vůbec nemohla teroristická organizace a fungoval pouze jako zástěrka, jakýsi červený hadr, kterým vláda máchla před očima obyvatel, aby mohla obhájit to, o co jí šlo nejvíce - invazi do Iráku, a ovládnutí jejich zásob ropy?


    Profesor chemie Niels Harrit dokonce tvrdí, že důkaz o tom, že Dvojčata nespadla následkem nárazu jsme všichni viděli na videu z osudného dne. Podle něj jsou na záznamech vidět malé exploze, které vedly k pádu budov. "Všimněte si explozí, které prochází směrem dolů budovou. Tohle není přirozený jev gravitace, něco takového udělají jen exploze." Celý rok věnoval i studiu prachu, který po pádu Dvojčat zaplavil celý Manhattan. Podle jeho analýzy se v něm nachází mikro železné koule, které nejsou součástí klasické suti. Něco takového prý vznikne jen při termitové reakci, tedy reakci pyrotechnické směsi. Termit vytváří vysoký a ničivý žár a podle Harrita tyto řízené exploze měly za následek roztavení železobetonové konstrukce v místě výbuchu a tedy zhroucení budovy.

    Podle francouzského vědce André Rousseaua byly věže odpáleny výbušninami
    Autor: profimedia.cz

     

     

     


Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

vaber: každý kdo má trochu technický smysl a porovná záběry řízené demolice nějakých budov a neřízené zřícení dvojčat a třetí budovy, hodinu po nárazu letadel ,musí zůstat v němém úžasu 

(10. 04. 2018 09:07)

santikxauz: Nejhorší konspirace ohledně dvojčat,je ta oficiální.

(09. 04. 2018 18:08)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Prohlédněte si nejlepší akty na webu DIGIarena.cz BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy