První místo obsadila herečka Salma Hayek, která porazila dokonce i protřelou sexbombu Pamelu Anderson.

Čí ňadra jsou opravdovou pastvou pro mužské oči?

Fotogalerie
5 fotografií

1. Salma Hayek (42)
Hollywoodská kráska se španělskými a libanonskými kořeny se stala hvězdou díky filmu Desperado, za roli malířky ve filmu Frida získala nominaci na Oscara. Jak nedávno ukázala, má kromě nejkrásnějších ňader i dobré srdce. Když coby kojící matka navštívila v rámci mírové mise Afriku, nakojila v Sieře Leone hladového černouška.

2. Pamela Anderson (41)

Její kariéra sexbomby trvá už dlouhá léta. Vnadná herečka se proslavila rolí v seriálu Pobřežní hlídka i mnoha dráždivými fotografiemi v pánském časopise Playboy.

3. Angelina Jolie (33)
Zasloužilá matka Angelina Jolie se pravidelně objevuje snad ve všech anketách týkajících se ženské krásy. Tentokrát ale může být její partner, americký herec Brad Pitt, opravdu pyšný – podle mylifetime. com má doma třetí nejkrásnější poprsí Hollywoodu.

4. Jennifer Aniston (40)

Hvězda legendárního sitcomu Přátelé je proslulá trablemi v lásce. Nejdřív ji po letech idylického manželství opustil herec Brad Pitt, pak i milenec Vince Vaughn. Nyní žije s hudebníkem Johnem Mayerem a zdá se, že oba konečně našli to, co hledali. Johnovi navíc spadl do klína bonus v podobě čtvrtých nejkrásnějších ňader.

5. Jessica Biel (26)
Americká herečka Jessica Biel tvrdí, že místo plastického chirurga vyhledává spíš pravidelný pohyb. Miluje běhání po pláži, aerobik nebo volejbal. Z jejího půvabného poprsí se už několik let těší zpěvák Justin Timberlake.