Černovlasá modelka s vražednými křivkami pochází z Moskvy. Vysvětlila, jak pro ni bylo těžké dospívání, když se velikost jejích košíčků podprsenky zvětšila z A-B na E. Posmívali se jí dokonce i kolemjdoucí na ulici. Když bylo Nastě mezi 10 až 11 lety, situace byla pro ni nejhorší.

Video
Video se připravuje ...

Ruská modelka Anastasia Berthierová ukazuje obří dudy Instagram

Kvůli vzhledu jí spolužačky pomlouvaly

Nikdy totiž nebyla vysoká, takže když jí narostla obří ňadra a přibrala, takže se jí lidí posmívali. Spolužačky, které žárlily na její bujný dekolt, navíc ve škole roznesly fámu, že spala s jedním žákem.

Kvůli šikaně brala drogy

To jí ublížilo, i když byl panna. „Když mi bylo deset nebo jedenáct, začala jsem nabírat na váze, což způsobilo, že mě ve škole šikanovali. Křičeli na mě, že jsem tlusťoška a malé prasátko. Tehdy jsem propadla extrémním dietám. Bojovala jsem sama se sebou a moje rodina na mě hodně tlačila kvůli váze i křivkám,“ dodala.

Hubnout se jí nedařilo, a tak sáhla po nelegálních dietních pilulkách a dokonce i drogách, aby zhubla. Moc se jí to ale nedařilo. „Má ňadra narostla během jednoho léta. Moje tělo se vyvinulo velmi rychle, když mi bylo mezi třinácti a čtrnácti, takže jsem měla už tehdy košíčky velikosti E a všichni byli udiveni, když jsem se vrátila z letní dovolené,“ pokračovala modelka.

Když jí narostla ňadra, kluci si jí začali všímat

Od té doby se její život změnil. Kluci jí věnovali více pozornosti, ale dívky na ni žárlily. Ty na ní dokonce pořvávaly, že není ničím jiným než chodícími kozami. Vymýšleli si také mnoho pomluv, které modelce v dospívajícím věku ublížily. Se vším se však srovnala.

Nyní jako dospělá rozumím, že šlo jenom o jejich fantazie a že by mě to nemělo trápit. Jenže tehdy mě to dohánělo k šílenství. Hodně jsem plakala. Cítila jsem se, že jsem nečistá,“ vysvětlila prsatice Nasťa.

Vše se změnilo v roce 2017, když si krásku vyhlédl fotograf, který jí dopomohl k současné kariéře modelky. Teprve poté začala mít ráda své vlastní tělo a přestala se za něj stydět.  Nyní má sebevědomí na maximu. Své přednosti předvádí na instagramu, kde má miliony sledujících.

Vyhledávaná modelka

Ráda vystrkuje nejenom svá ňadra, ale i pozadí. Libuje si ve focení ve svůdném a erotickém prádle a o nabídky práce nemá nouzi. Příběh Nasti je krásným příkladem toho, že se člověk nesmí dát, a nakonec se může stát z ošklivého káčátka nádherná labuť.  

Fotogalerie
49 fotografií