Video
Video se připravuje ...

Sexy babička Gina Stewart Instagram

Gina je známá influencerka z instagramu, nad kterou slintají muži a ženy z celého světa. Ti, kterým nestačí její žhavé vyprsené fotky nebo snímky ve spodním prádle jí za odhalenější fota, videa nebo živou komunikaci platí na webu OnlyFans. A právě tam nyní nabízí svůj nestydatý digitální kalendář pro rok 2021.

Nemravný kalendář

Ten, kdo si ho pořídí, dostane každý měsíc speciální sexy fotku. „Dnes jsem vydala svůj ‚To nejlepší z OnlyFans nahoře bez‘ digitální kalendář. Prodávám ho přes svůj obchod právě včas na Vánoce! Myslím, že je to první OnlyFans kalendář a stojí 400 Kč,“ řekla Gina webu Daily Star. Svůdná blondýnka hluboko do kapsy rozhodně nemá.

I když byl letošní rok pro většinu lidí katastrofický, ona si vydělala hotové jmění. „Okamžitě od března moji fanoušci zahltili mou OnlyFans stránku a milují ji. OnlyFans je extrémně lukrativní. Nyní se nacházím mezi 1 % nejžádanějších tvůrců z celého světa a týdně si vydělávám desetitisíce,“ nebála se pochválit australská blondýnka.

Provokativní škádlení

Myslím si, že jsem úspěšná, protože moje stránka je plná dráždivých věcí. Nedávám toho moc zdarma a neukazuji všechno, co jsem měla k snídani,“ dodala vtipem. Svým fanouškům samozřejmě plní přes videohovory nejrůznější přání. Muži však ze všeho nejvíc chtějí, aby jim hodnotila penisy na škále od 1 do 10.

„Dostávám žádosti o služby na zakázku každou chvíli. Fanoušci mě žádají o přání k narozeninám nebo o buzení telefonem. Ale ohodnoť můj penis je nelegračnější trend,“ vysvětlila nemravná babička s tím, že v poslední době ohodnotila za peníze tisícovky nejrůznějších penisů všech tvarů a velikostí. A další zájemci se hlásí.

Hodnocení penisů táhne

Moje OnlyFans by bylo stejně velmi lukrativní i jen s touto jednou aktivitou. Bylo mi zaplaceno za to, abych ohodnotila ty nejvíce obdařené až po ty nejmenší. Myslím, že muži milují, když se dozví skutečně, co si o nich žena myslí. Na OnlyFans se cítí bezpečně, když to dělají,“ uzavřela Gina.

Fotogalerie
98 fotografií