Jste druhý Schumi či Loeb?

Řidičem formule na plný úvazek se už asi nestanete, ale vzpomínáte na časy, kdy jste si hráli s malými kopiemi těch nejdražších a nejlepších sportovních auťáků? Zkuste si být jeho řidičem třeba na 30 minut a poznejte sílu koní pod kapotou! V dnešní době není vůbec problém projet se třeba v Porsche 911, Ferrari 430, Chevroletu Camaro SS, Lamborgini Gallardo nebo Hummeru H1!

Autor: Zapakatel.cz

Vznášejte se v oblacích!

Kolik kluků ale touží podívat se do kabiny dopravního letadla a proletět se pěkně vysoko nad zemí? Můžete si teď, v dospělosti, zkusit pilotování menšího letadla, nebo si udělat rychlý letecký kurz na sportovní letadlo.

Autor: Zapakatel.cz

Jste ten typ, který má radši velké stroje? Zkuste si pilotovat Boeing 737! Jasně, že ne na ostro - takového piráta nebes by tam asi profesionálové neviděli moc rádi! Dechberoucí kabina se spoustou knoflíků a budíků, komunikace s řídícím střediskem a posádkou – to všechno si vyzkoušíte na trase letu dlouhé 350 km! Naplánovat letový plán, po nastartování letadla rolování na dráhu a získání povolení ke startu, vzlet a následná pilotáž – to všechno a mnohem víc vás tady čeká!

Autor: Zapakatel.cz

Kvalitní rum na konec!

A nakonec je po tom všem nejlepší sednout si večer do křesla a dát si skleničku něčeho ostřejšího  –karibského rumu Centenario. A u skleničky pak můžete přemýšlet, jaký sen si splníte příště, protože pokud je to v lidských silách, určitě by sny neměly končit tím, že nad nimi mávnete rukou nebo se na ně zapomene. Život už tak je dost krátký a plný práce a starostí, občas je přece jen potřeba vypnout a zažít něco netradičního.