7.11.2009

Synáček byl dnes obzvláště Šťastný a pořád se z něčeho radoval. Do všech her se pouštěl s velkým nadšením. Nejvíc ho zaujala helikoptéra na vysílačku , že pořád lítal z pokoje do pokoje a učil se přistávat a dělat letecké akrobacie.

Silný zážitek z jeho matky spočíval v tom, že matka úplně zapomněla, že mi má dnes syna předat. Nebyla vůbec doma. Přišla mi otevřít polorodá sestra mého synka a ta letěla shánět mámu.

Ta asi po 4 minutách přišla s otevřenou láhví piva a hrozně se smála , že neví kolikátého je, co je dneska za den a co tady vlastně dělám. Že se teda omlouvá, že úplně zapomněla, že mi má předat synka. Donesla si papír a říkala, že neví co vlastně chce psát, že ji rozčiluje dcera, se kterou si neví rady.

Prý 13letou dceru nechce nikdo hlídat ( což jsem nepochopil, jak hlídat ). Několikrát opakovala , že neví kdo vlastně jsem a hlavně dodávala, jak se jmenuju.

Tak jsem jí řekl, že jestli chce sepisovat papír o předání , tak by to mohla vědět a jestli to neví ona, tak já pak asi taky nevím. Její dcera jí nakonec moje jméno nadiktovala. Pak se smíchem vcouvala do dveří domu opíraje se o dveřní rám.

Když jsem synka vracel se svými rodiči , tak polohlasně říkala, že se chce domluvit, abych synkovi koupil na vánoce dvoje tepláky 145, aby byly větší, že mu je koupit nemůže.

Zdraví Jirka Šťastný ze Zábřehu

 

Máte podobný zážitek? Pište na adresu online@blesk.cz