Na pracovišti ho provozuje každý pátý občan Spojeného království. Podle nové studie deníku Observer by čtvrtina mužů klidně prodala své tělo za peníze, kdežto desetina žen by sex použila jako způsob, jak postoupit v práci výš.

K britské kultuře dnes patří povolené mravy, polovina národa si užila alespoň jednou v životě náhodný sex na jednu noc. Ovšem v generaci 25 až 44 let je to dokonce 64 procent a sex na jednu noc si tato věková skupina užívá opakovaně.

Každý pátý Brit také nevěří na monogamii a považuje ji za přežitek. A tři z deseti lidí věří, že je monogamie naprosto nepřirozená.

Zatímco v sexu jsou Britové obecně liberální, jejich postoje vůči gayům jsou stále dost konzervativní. Manželství osob stejného pohlaví odmítá 45 procent z nich a 24 procent dokonce věří, že by měl být takový sex ilegálním.

Britové také začínají souložit dříve než v minulosti, u věkové skupiny 65 a více to bylo v průměru v devatenácti letech, zatímco dnes Britové začínají s prvním pohlavním stykem mezi šestnáctým a sedmnáctým rokem.