Všechny ženy se shodnou na jednom: Dobrý milenec je k nezaplacení, protože ví, že skvělý sex začíná správnými doteky na správných místech. Která to jsou? Pokud máte odvahu, zeptejte se své partnerky přímo. Pokud ne, pátrejte po ženském těle společně s Nedělním Bleskem.

Dobrý milenec musí znát ženské tělo a všechna jeho citlivá místa - erotogenní zóny. Co to vlastně jsou erotogenní zóny? Místa s velkým množstvím nervových zakončení citlivých na dotyk. Jsou spojena se sexuálním centrem v mozku a způsobují vzrušení. Kde všude jsou, o tom nemají někteří muži ani ponětí. Kromě těch notoricky známých k nim přitom patří i lýtka, zadní strana krku, vlasy nebo ruce.

"Nezapomínejme však, že největší erotogenní zónou je mozek. Tam to všechno začíná. Mozek vysílá signály do míst na těle, které ženu rozpálí. A pokud muži nevědí, jak nejlépe zapůsobit na ženský mozek, já stále tvrdím jedno. I na dnešní moderní ženy platí staré známé: dvoření, svádění a upřímný projev touhy," říká sexuoložka Danica Caisová.

Lýtka a kotníky
Lýtka a kotníky jsou obzvlášť citlivé, stejně jako zadní strana kolen. Po masáži kotníků a lýtek vám žádná žena neodolá. Masírujte jemně vždy od kotníků směrem nahoru.

Zadeček
Pozor! Na zadečku je mnoho nervových zakončení a zdejší pokožka je proto velmi citlivá. Ne vždy je ale škrábání a štípání v této oblasti pro ženu vzrušující. Úspěšnější budete spíš s jemným laskáním, hlazením. Speciálně vzrušivá jsou také bedra, jejichž masáž pomalými krouživými pohyby je klíčem k absolutnímu blahu.

Vnitřní strana stehen
Právě v těchto partiích jsou ženy velmi vzrušivé. Líbání vnitřní strany stehen rozpálí i kámen a ženu maximálně uvolní. Ale pozor, kůže na těchto místech je velice jemná. Proto je lepší vyvarovat se štípanců a škrábanců, které jiná místa - například zadek - v pohodě snesou!

Krk
Líbání krku je jedním ze zaručených způsobů svádění. Podlehne mu každá žena. A některým bude dokonce stačit jen jemný závan dechu nebo blízkost mužských rtů. Významnou erotogenní zónou je také důlek na spodní části krku.

Vlasy
Víte, jak vzrušující je pro ženu masáž hlavy u vlasových kořínků? Některé z dam mají blízko k orgasmu i u kadeřníka při mytí hlavy. Právě vlasové kořínky totiž patří k místům s největší citlivostí. Promasírujte své partnerce hlavu a stane se z ní sexuální dračice!

Rty
Líbání je pro ženy nefalšovaným afrodiziakem. Podle polibku poznáte, že jste v ženě probudili touhu. Rty jsou spouštěčem vášně, vzrušení vyvolává i kontakt špiček jazyka. Uši Pokud chcete partnerku dostat rychle do varu, začněte u ušních lalůčků. Jemně je hryzejte a laskejte. A nezapomeňte, mezi polibky jí můžete do ouška šeptat i žhavá sexy slovíčka.

Ruce
Hlazení a líbání dlaní je pro většinu žen jedním z největších potěšení. Pokud se při milování rukám moc pozornosti nevěnuje, je to chyba, která by vás mohla připravit o neopakovatelný zážitek. Velmi příjemné jsou také jemné polibky od vnitřní strany zápěstí směrem k loktům.

Ženská nej
Prsa, vagina a klitoris. O těchto místech asi netřeba příliš diskutovat. Je všeobecně známo, že patří k těm nejdráždivějším. Ale opatrně s nimi, mnohé ženy nemají rády, když se na ně jde zhurta, takže, pánové, radši jemněji.