Holit nebo neholit?

OTÁZKA: Vzácný pane doktore Zvíře, pořád mi to vrtá hlavou, tak se na to musím zeptat. Holit se nebo ne?
Mise 1111

ODPOVĚĎ: Mno, škoda že z dopisu nevyplývá, jestli jsi kluk nebo holka. Mohu ti tedy napsat jen to, jak jsem s touto problematikou naložil já a jestli chceš, můžeš mě napodobit nehledě na to, jaké máš pohlaví. Chlupy na těle jsem si neoholil nikdy, jediná korekce nastala samovolně jednoho léta roku 1976, kdy jsem usnul u táboráku. Vousy se neholím už dvacet let, pouze tu a tam zastřihávám. Správný sexuolog má být chlupatý, budí tak dojem rozvážnosti.

Natržená uzdička

Sestra Běta radí a zasahuje
Autor: ab

OTÁZKA: Doktore pomoc, při souloži jsem si natrhl uzdičku už se to zahojilo a normálně můžu souložit, ale uzdička už nesrostla, je to velký problém?
Jenicek

ODPOVĚĎ: Není to žádný problém, uzdička se stejně jenom plete. Hlídej si citlivost, jinak by to mělo být v cajku.

Umí spermie plavat kraulem?

OTÁZKA: Ahoj, byli jsme s partnerem na plovárně. Odhrnula jsem si spodní dál plavek a jen jsem se dráždila jeho penisem. Dálo se mi, že do mě trochu vklouznul. Dá se z toho otěhotnět? Odpovězte mi pane doktore prosím co nejdřív, co když to mě nějaká spermie vlezla. Nechci být něhotná.
Klára (16)

ODPOVĚĎ: Opatrná Kláro, podobné podvodní hrátky rozhodně nejsou přímou cestou do porodnice. Voda to mohla odplavit a ne vždy má žena plodné dny. Zůstaň v klidu, ale buď opatrná.