Můj kluk nemá rád orál

1: Běta: Můj přítel nemá rád orální sex. Bylo mi to divné, protože jsem to považovala za samotřejmost, tak jsem se ho na to zeptala přímo, ale dost se ošíval. Říkal, že to nemá moc rád, že ho to baví jen tehdy, když je úplně vzrušený. On dokáže mít sex třeba hodinu, když už má tu ejakulaci, což je fajn, ale celkově se pořád ofrňuje a nechce mi žižlat klitoris. Mám se na to vykašlat? Nebo se mu snad hnusím?

Dr. Zvíře: Cože to nemá rád? Růžového bobříka? Pošli jeho fotku, vyvěsím ho na tabuli hanby. To co píšeš, určitě není na rozchod. V životě budete řešit důležitější otázky než hamletovské: Lízat či nelízat!

396602:gallery:true:true

Kocovina z ústní vody

2. Karel: Jaká je kocovina, když se opiju z ústní vody?

Dr. Zvíře: Když si koupíš takovou, ve které není alkohol, tak žádná. I když tam nějaké to procento "veselé vody" bude, tak taky žádná, protože to spíš představíš představíš svému poslednímu obědu barvu kachliček v koupelně kvůli dezinfekčním látkám, než kvůli alkoholu.

Když jsem byl na vojně, pili tam mazáci okenu a zapíjeli ji rumem. To byla teprve jízda! Ale pořád lepší, než chlemtat brzdovou kapalinu z lampasáckých limuzín. Takže se Karle řiď podle návodu na obalu: "Po důkladném vypláchnutí ústní dutiny vodu vyplivněte."

Musím si holky platit

3. Pepa0007: Zdravim doktore, fakt super rady. Je mi 23 a neměl jsem ještě drahou polovičku, no fakt děs. Teda takhle: Asi pět holek jsem měl, ale ty byly zaplacené, protože mám bohaté kamarády. Do toho jsem teď ještě přibral a bojím se, že mám svoje šance už za sebou. Máš pro mě radu? Čauvajs a hodně zdaru.

Dr. Zvíře: Když holky říkají svým partnerům "Macíku" ještě to neznamená, že opravdu chtějí, aby tak vypadali. Věř tomu, že kočku satčí zaujmout, pobavit a rozesmát a pak nutně hned nemusíš za sex platit. Kdepak, jen do tich. Holky to chtěj taky a pořádně.