Sextřička Uršula: Roztoužený Radime, můžeš mít klidně více žen, ale nikomu o tom neříkej.

Příroda to nastavila tak, že ženy většinou chtějí jen jednoho muže (tz. jistotu) a muži chtějí všechny ženy.

Jediný způsob, jak svou partnerku přesvědčitm, že je i pro fajn, když máš více žen, jsou peníze. Prostě ji uplatit.

Pak je tu vlastně ještě jeden způsob: Stát se mormonem, ale pozor! Ne každý mormon to tak má. než se dáš k mormonům, zjisti si, jak jsou na to s mnohoženství.

Snadno by se ti totiž mohlo stát, že po vstupu do církve, až se budeš dožadovat dalších žen, ob jeví se před tvým obličejem velký chlupatý ukazovák vůdce sekty, zakýve se ty uslyšíš tato slova: "Kdepak, panáčku, to jsi si spletl dveře."

Mnohoženství důsledně dodržují jen některé odnože mormonů, nejznámější je Církev svatých posledních dní. Hlavní proud mormonů považuje mnohožentsví za nezákonné, a to již od roku 1890.

Když už se tedy vydáš do Utahu nebo Arizony, připrav se na to, že i Církev svatých poslední dní, jejíž členové žijí v polygamních svazcích, chápou sex jako prostředek k dělání dětí. Nejde tedy o potěšení, to je jen vedlejším produktem. Hlavní je u nich počít dítě.

Není to tak dlouho, co vůdce této sekty, kazatel Warren Jeff, dostal doživotí. Při své obhajobě tvrdil, že mnohoženství vyžaduje bible. Hledali jsme to tam, ale nenašli, což ovšem neznamená, že to tam není.

Jednosměrná letenka do Utahu stojí max. 30 tisíc korun.

Štastný let, přeje

sextřiočka Uršula

Otázky do poradny pište na adresu: online@blesk.cz

Náš tým se neustále rozrůstá. Je to tím, že pořádáme pravidlené zájezdy, na nichž léčíme náhodné kolemjdoucí. Často i proti jejich vůli!
Autor: max