Rozpačitý začátek, kdy se každou chvíli měnilo počasí a vítr si pohrával s hladinou Vltavy,  nakonec vyřešil nekompromisní nástup a jízda Dana Notta z Velké Británie, který hned v první jízdě nasázel celou plejádu obtížných triků. To vyhecovalo i ostatní jezdce ke skvělým výkonům a trikům, které na sebe nenechaly dlouho čekat.

Přes 2000 návštěvníků vytvořilo skvělou sportovní atmosféru. Během přestávek si navíc užili skateboardovou a BMX exhibici v rampě s dvojitým rádiusem, spinou a funboxem.Tato překážka měla v rámci O'Neill Wake Jamu svojí premiéru a se svými parametry 7,5 x 19 x 4m byla jedním z překvapení letošního ročníku.

Ve finálním hodnocení si pro celkové prvenství dojel Dan Nott (UK), kterého následoval domácí jezdec a úřadující mistr ČR, Zdeněk Ševčík. Ten si tak spravil chuť po loňské absenci způsobené zraněním ramene těsně před závodem. Na třetím místě skončila jediná zástupkyně něžného pohlaví v tomto závodě, Robie Rendo z Argentiny.

Po ukončení sportovní části a vyhlášení vítězů závodů v disciplínách wakeboarding, skate a BMX, přišla na řadu hudební část s koncerty kapely Fast Food OrchestraBigg Boss Jam v podání Oriona, LA4, Mike Trafika a dalších. 

Sedmý ročník O’Neill Wake Jamu je za námi a už nyní se těšíme na příští rok! 

Více se dočtete na www.wakejam.cz

Na video z akce se podívejte ZDE!

 

 

 

 

 

 

 

Výsledky O’Neill Wake Jam 2014:

1.  Dan Nott (UK)

 

2.  Zdeněk Ševčík

 

3.  Robbie Rendo  (AG)