Dobrý den, odmalička jsem byl fanoušek Star Wars, a když jsem poznal svou přítelkyni Veroniku, byl jsem rád, že i když je nezná, chce se na ně se mnou podívat. Svět Hvězdných válek si zamilovala, stala se takovou mojí Padawankou, často jsme si o něm povídali, hodnotili filmy, scény i postavy. Ale nyní, s premiérou sedmé epizody s názvem Síla se probouzí, se její fanouškovství stalo fanatickým. Nemyslí na nic jiného než Star Wars, začala s cosplayem, tedy převlékáním se za hrdiny Hvězdných válek, a pořád si hraje se světelným mečem namísto toho, aby si pohrála s mým penisem. Náš sexuální život je chladný jako počasí na Hothu. Poraďte, co s tím?

David (24), Liberec

Milý Davide, co by dala spousta mužů za to, co máte vy doma! Rozumím, že její nadšení nyní přesáhlo únosnou mez a frekvence vašeho sexuálního styku je častá jako déšť na Tatooine. Nebojte, to největší šílenství pár dnů, maximálně týdnů po premiéře Síla se probouzí opadne. A byť jí záliba v cosplayi a Star Wars zůstane, jistě si bude chtít zahrát na Padmé a Anakina na Naboo. Vám teď poradím jediné, zkuste se také převléct za některou z postav a hupsněte na ni. Ze souboje Sitha a Jediho se nakonec může stát stará dobrá muchlovačka! A pokud máte Star Wars tak rád, jak píšete, jistě vám sex v jedné předaleké galaxii vadit nebude.

Nechť vás provází sexuální síla, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: