Dobrý den, vždy jsem preferovala drsnější sex a mí partneři nikdy nebyli proti. Již půl roku jsem ale zamilovaná do mladíka, který je nenapravitelný romantik. Při každé příležitosti mi nosí květiny a bonboniéry, a dokonce mi skládá básničky! Náš sex připomíná návštěvu oddělení plyšáků v hračkárně. Samé mazlení, pusinkování a je velmi, velmi pomalý. Já bych přitom raději chtěla, ať si mě vezme bez optání, já se budu snažit se bránit, ale on mě profackuje, bude tahat za vlasy a pořádně se do mě vybuší. Ale on stále nic. Když jsem mu to naznačila, tak reagoval jako šílený, říkal, že jsem se zbláznila a že jsem přece křehká lidská bytost. Pracuji jako zdravotní sestra a vždycky, když se vracím z práce v noci, tak je nedaleko nemocnice stanoviště kamionů, kde mě vždy chlípně pozorují jejich řidiči. Z nedostatku drsného sexu kolem nich často schválně chodím a představuji si, že mě jeden, nebo dokonce více z nich chytí a násilím si ze mě udělají svou sexuálně hračku, budou mě bít a já si to konečně užiji. Poraďte, co s tím?

Dáša (26), Praha

Milá Dášo, vaše choutky chápu a vězte, že jsou u žen velmi, velmi časté. Mnoho mladých slečen i starších dam vyloženě prahne po sexu, který popisujete. Vězte ale, že stejně tak ony jako vy prahnete po sehraném znásilnění. Jako představa vás takové reálné znásilnění někde v noci na parkovišti může vzrušovat, ale vězte, že v reálu, když se na vás vrhne zapáchající, opilý, ošklivý násilník a vytáhne na vás svůj obludný penis plný pohlavních nemocí, z toho nadšená nebudete. Toto si prosím uvědomte, jinak můžete skončit opravdu špatně. Co se týče vašeho přítele, tak sama píšete, že jste do něj zamilovaná, což nebude bez důvodu. Jeho charakter vám tak musí imponovat, co byste si na něm jinak zamilovala? Za květiny a básničky buďte ráda, skutečně nevíte, jaké máte štěstí, a mnohé naše čtenářky vám budou jenom závidět. Jediným řešením bude si s ním znovu o vašich touhách promluvit. Musíte mu vysvětlit, že ho milujete, vážíte si ho, ale prahnete po drsnějším sexu, který bude jen a jen hrou, a oba budete vědět, že jde o intimní divadélko. Navrhněte mu také bezpečnostní heslo, kterým hru na znásilnění okamžitě odvoláte. Ale ať je to něco jiného než „Ne“, to v takových případech nefunguje.

Znásilnění je trestné, ale drsným hrátkám zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: