Při intimních radovánkách byly natočeny oba páry. Zatímco v prvním případě se mladá dvojice snažila alespoň trochu tvářit nenápadně, souložící na Šafárikově náměstí vypadali, jako by natáčeli pornografický snímek. Muž, který se zdál značně opilý, se zezadu tiskl k téměř nahé ženě a obšťastňoval ji.

Policii incident nikdo nehlásil

Kolemjdoucí je přitom vůbec netrápili a v hrátkách pokračovali nerušeně dál. K radovánkám došlo v noci přímo v malém parčíku s fontánou na Šafaříkově náměstí. Podle mluvčí bratislavské městské policie jde v obou případech o výjimky. Strážcům zákonu až dosud nikdo nic nenahlásil.

 

Čin mladého páru ze Zlatých písků byl označen jako veřejné pohoršení. O sexu na veřejnosti z Šafárikově náměstí nás oficiálně ještě nikdo neinformoval. Lidé by však v takovýchto případem měli ještě předtím, než začnou scénku nahrávat na video, zavolat na číslo 158,“ řekl mluvčí městské policie Petr Pleva webu Pluska.sk.

Sex na veřejnosti je drahá sranda

Sex na veřejnosti sice je pro mnohé vzrušující, ale zároveň se může pořádně prodražit. Policie ho může posoudit jako přestupek proti veřejnému pořádku, ale i jako trestný čin výtržnictví. Přestupek může být potrestán pokutou v maximální výši v přepočtu 2550 Kč. Za výtržnictví hrozí až tři roky ve slovenské base.

Psychiatrička a sexuoložka Danica Casová tvrdí, že nejde o normální chování. „Když si chce dvojice užít tzv. rychlovku, tak si většinou stihne najít intimní místo a schovat se. Ale když alespoň jeden z dvojice trpí projevy exhibicionismu, tak z toho lehce může být veřejné pohoršení. V takovýchto případech bývají lidé často pod vlivem alkoholu a jiných drog,“ prohlásila.

Sexuoložka: Zábrany padají

Potom už přestává fungovat systém zábran a osoby se chovají méně racionálně. V ojedinělých případech může jít o jedince, kteří vyhledávají sexuální agresi, přičemž sexuální apetit u nich přímo úměrně upadá s prodlužující se fází dvoření a dobývání druhé osoby,“ dodala sexuoložka.

Fotogalerie
7 fotografií